BLOGKERESŐ

2011. szeptember 26., hétfő

Essence Multi Action Smokey Eyes vs. I Love Extreme

A Krémmánián az alsó árkategóriás szempillaspirálok között sokáig nagy kedvenc volt az Essence Multi Action Smokey Eyes szempillaspirálja. Mostanában viszont sok panasz érkezett arra, hogy egy idő után becsomósodik, amit sajnos én is tapasztaltam. Az ősz azonban új vetélytársat hozott neki, mégpedig az Essence I Love Extreme spirált, amire eddig csupa maximum pontszám érkezett, emiatt én is kipróbáltam, hátha ez jobban beválik majd.
Mindkét termék dúsító spirálként van számon tartva. Az illatuk igen hasonló, amiből én arra merek következtetni, hogy közel azonosak lehetnek az összetevőik. Az első, legszembetűnőbb különbség a keféik közt tapasztalható. Az Extreme keféje borzasztóan nagy, és emiatt eleinte nehezen is áll kézre, viszont  valamennyire szokható, bár sietősebb napokon még most is meggyűlik vele a bajom.

A kefék


A hatásról először is beszéljenek a képek:

A képen is látszik, hogy sajnos mindkét spirál hajlamos "pókláb" pillákat csinálni, szóval el kell velük pepecselgetni, hogy szép legyen a velük alkotott végeredmény. Az Extreme egy minimálisan dúsabb pillákat csinál, és kicsit kevéssé is tapasztja őket össze, mint a Multi Action. 

Melyiket ajánlom? Bár hatás tekintetében az I Love Extreme felé billen a mérleg, összességében azt tudom mondani, hogy azt a spirált válasszuk, amelyiknek a keféjét jobban preferáljuk. 
A választáskor azt is vegyétek figyelembe, hogy sajnos egyiktől sem várhatunk a pillákat egyenként szétválasztó formulát, szóval a természetes hatás kedvelői sajnos el is felejthetik őket.

16 megjegyzés:

 1. azt tapasztaltad, hogy melyik pereg le hamarabb? szeretem a smokeyt, de picit pandamaci leszek vele a nap végére, az extreme is ilyen?: )

  VálaszTörlés
 2. Talán egy picit kevéssé pereg, bár ez betudható annak is, hogy még viszonylag friss a termék.. Amúgy nekem a Smokey sem pergett még az elején.

  VálaszTörlés
 3. Ez egy klassz post lett:) Gyönyörűségesek lettek a pilláid, de attól félek nekem ez is lefolyna...de azért lehet nem fogom kibírni és veszek egyet:D
  Soha nem lehet tudni alapon:)
  UnVraiAnge

  VálaszTörlés
 4. Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy neked mennyire fog bejönni, ha rávisz a lélek, hogy megvedd :)

  VálaszTörlés
 5. Én nem venném meg egyiket sem. Nem csinál szép pillákat, nagyon össze vannak ragadva.
  andreah.79

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, nekem sem tetszik az eredmény. A pillák felszíne nem sima, hanem csomós, és ez nagyon ciki. Ha lepereg a festék, az is ciki, annál még az is jobb, ha nem festi ki magát az ember. Többre értékelem, ha sima felszínűek a pillák, és akkor az sem gond, ha közelebbről nézi az ember arcát valaki.
   Messziről persze tökéletesen látványos, közelről szerintem ez nem igényes pilla.

   Törlés
  2. Ebben az árkategóriában túlzás is lenne elvárni tőlük.

   Törlés
 6. Hát szálankénti festéshez alap a Lancome Hypnose Precious Cells... :) Viszont füstös szemhez ezek nekem pont jók.

  VálaszTörlés
 7. SEHOL nem találtam már ebből a spirálból...:( De helyette vettem csomó mást, szóval ma vagy holnap reszkessetek! :D
  Na nem csak rosszat találtam, sőt van egy nagy boldogságom is, de majd később:)
  Spirált hol a mókusba nézzem még meg vajon?:)
  Valami névtelen, titkos zugot mondjatok!
  UnVraiAnge

  VálaszTörlés
 8. Én tegnap a Mester utcai Rossmannban vettem meg az utolsót, szóval semmi tippem... :( A DMekben már nem láttam a kihelyezett állványt. Szerintem figyelgetni kell a töltögetést.

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok!
  Én ma vettem pont ilyen spirált a 13. kerületi Béke téri Rossmann-ban. Zárás előtt fél órával még volt 2-3 darab. Sajna nem emlékszem pontosan.
  Hátha segít ;)

  VálaszTörlés
 10. Köszi, reméljük, hogy igen ;)

  VálaszTörlés
 11. zizitim:Köszi szépen, ma megnézem:)Jaj, remélem találok!:D
  UnVraiAnge

  VálaszTörlés
 12. Én az Árpád Üzletház aljában levő Rossmannban kaptam Újpesten...

  VálaszTörlés
 13. A Westenddel szemben a Nyugatihoz közel van egy eldugott Rossmann a sarkon...ott múlt héten tömve volt ezzel a spirállal a polc... azóta nem tudom, mi a helyzet... (melange)

  VálaszTörlés
 14. Nekem az Essence I Love Extreme szempillaspirál van meg már harmadjára vettem újra és én imádom..:)De valahogy nekem egészen más a végeredmény dúsabb és műszempillahatást érek el vele bizonyára azért mert nekem a nagy spirálkefe jobban a kezemre áll mint a kisebb. :)

  VálaszTörlés