BLOGKERESŐ

2011. október 21., péntek

Termékverseny: ajakdúsító szájfények

A legtöbb nő teltebb ajkakra vágyik, akiknek pedig ez megadatott, az simábbakra. Szerencsénkre rengeteg szájfény kecsegtet dúsabb ajkakkal, de vajon meg is adják nekünk a hőn áhított hatást? Ennek jártam utána. 
A teszthez a Krémmánia 3 legnépszerűbb ajakdúsító szájfényét próbáltam ki. Képekkel.

Az Alverde Lippen Maximierer kizárólag átlátszó, rózsaszínes mikrocsillámmal dúsított színben kapható, bár volt már rá példa, hogy egy limitált kollekció erejéig kibővítették a színpalettát. Ez a termék kellemesen hűsíti az ajkakat, és az apróbb rácokat is szépen kisimítja. Egyszóval ne várjatok tőle nagy hatást ajakdúsítás terén, viszont simán szájfénynek nagyon klassz kis darab.
Alverde - Lippen MaximiererAz Avon Plum Poutja több árnyalatban is kapható, amiknek néhány árnyalata ráadásul elég szépen pigmentált is (például a képen látható Pink Nectar). A termék felvitelét ecset könnyíti meg, amit elég 1x belemártani a tégelykébe. Ez a fény már nem csupán hűsít, hanem kissé bizserget is, és az ajkakat is duzzasztja egy kicsit. Nem ragad, selymes lesz tőle száj, viszont nagy hibája, hogy nem igazán tartós.
Avon - Plum PoutAz Artdeco Hot Lip Cili Booster nevű, átlátszó, piros és narancs csillámokkal dúsított ajakdúsítója iskolapéldája lehetne a "szépségért meg kell szenvedni" közhelynek, ugyanis ha vékony az ajkatokon a bőt, akkor ez már csípheti is. Bár később elillan, de elsőre illata sem a legjobb, viszont a hatása ennek a legszembeötlőbb. Szerencsére tartós is, és csak egész kicsit ragad. 
Artdeco - Hot Chili Lip Booster


Melyiket ajánlom? Az itthon, könnyedén beszerezhető ajakdúsítók közül talán még az Artdeco Hot Chili Lip Boostert merném nektek a leginkább javasolni, ha dúsítás a célotok, bár sajnos még ennek sem annyira  drasztikus a hatása, mint amit elvárnék valamitől, amit ajakdúsítónak hívnak.

Ti próbáltatok már valamilyen ajakdúsító terméket? Szerintetek megéri őket használni?

7 megjegyzés:

 1. Lipfusion XL sztem a legjobb. Sajnos az ára nem kevés,de cserébe tényleg ér vmit:)

  VálaszTörlés
 2. Too Faced-nek a színtelen, kisebb, jaj nem tudom mi a neve:((( , nincsen nálam.

  De aztán eszembe jutott a Krémmánia :D , tessék itt van :) http://kremmania.hu/kremek/too-faced-lip-injection-extreme-lip-plumper

  VálaszTörlés
 3. Pont ezt a kettőt néztem még, amiket írtatok lányok :) A Lipfusiont amiatt talán egy kicsit vonzóbbnak találom, hogy színezett.

  VálaszTörlés
 4. Én próbáltam a Lipfusion több változatát és nálam semmi extra hatása nem volt,(külföldi blogok áradozásainak hatására vettem meg és az ára meredek) ettől jobb volt még a Dior ajakdúsítója is.
  De számomra a fent említett T.F. a leg.

  VálaszTörlés
 5. Nincs kedved valamikor bejegyzést írni róla? :)

  VálaszTörlés
 6. hűű, milyen szép színe van mindegyiknek *.*

  VálaszTörlés