BLOGKERESŐ

2012. június 5., kedd

Megnyílt a Szépségbolt.hu!

Igazából a címben, már el is mondtam a lényeget, de azért olvassatok tovább, hogy kiderüljön, hogy pontosan mi is a Szépségbolt.hu, mit lehet ott kapni és hogy miért mondjuk Nektek ezt. :)

Mi az a Szépségbolt.hu?
A Szépségbolt.hu nem más, mint a Sanoma Media (ha valakinek ez a név esetleg nem mond semmit, akkor ő többek között a Cosmopolitan kiadója) újonnan nyílt online drogériája, ahol sok jól és kevésbé jól ismert szépség- és babaápolási terméket lehet vásárolni, ráadásul az "offline" bolti áraknál olcsóbban.

Mit lehet kapni a Szépségbolt.hu-n?

Rengeteg minden kapható a boltban, szóval legjobb, ha ide kattintotok és szétnéztek. Néhány krémmániás kedvencet viszont muszály külön is kiemelnem, amiket ezentúl online és olcsóbban is beszerezhettek. Ilyen például a L'Oreal Infallible Szemhéjpúder, ami nem csak a Ti kedvencetek, hanem Wishesé is (itt és itt vannak a róla szóló blogposztok). Szintén kapható például a Garnier Intensive 7 Days Ultra Hidratáló Testápoló Tej, ami eddig 82 nagy többségében pozitív véleményt gyűjtött.


A Krémmánia legnépszerűbb szempillaspirájának lenni elég nagy megtiszteltetés, és nem kevés jó vélemény szükségeltetik hozzá. Ez a megtisztelő cím a Maybelline The Colossal Volum'Express Szempillaspirálé, amihez 168 nagy többségében pozitív véleményre volt szükség és ő is kapható a szépségbolt.hu-n. Az Eveline Cosmetics legnépszerűbb terméke nálunk a 25 lelkes véleményt begyűjtő 3D Thermo Active karcsusító szérum, ami így nyár elején különösen hasznos daraban tűnik, és őt is megvehetitek a széségboltban. Végül, amit még szintén ki kell emelnem az a 87 véleményt begyűjtő Artdeco szemhéjalapozó, ami mostantól néhány kattintással a tiétek lehet.

Miért mondjuk ezt Nektek?
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Sanoma felkért az együttműködésre, így hivatalosan is a Krémmánia a Szépségbolt.hu partnere. A Krémmánián a krém adatlapokra folyamatosan fognak majd felkerülni szépségboltos linkek (a fenti termékeknél már ott is vannak), amikre kattintva a boltba juttok és meg is vehetitek azt, amit nálunk kinéztetek.

Szerkesztés: Megtudtam, hogy az ajánlott bolti áraknál olcsóbbak az árak, de néha a boltban is olcsóbbak, így az hogy a bolti árakhoz, hogy viszonyulnak a szépségboltos árak sajnos nem fix. Van, ami tényleg olcsóbb, van, ami kb ugyanannyi és van ami nem olcsóbb, meg kell nézni....

21 megjegyzés:

 1. Épp most irányított ár az oldalukra a startlap.hu, a pénztárcám mondjuk kicsit felsírt szegény :)

  VálaszTörlés
 2. Rápillantottam és csupa minden drogériában kapható terméket láttam nagyjából hasonló áron + szállítási ktg, de akiknek nincsenek a közelében ilyen boltok, azoknak biztosan jó lehet.

  VálaszTörlés
 3. Nem szeretnék túlzottan negatív lenni, de megmondom őszintén, nem látom be, hogy ebben az együttműködésben mi a jó a krémmánia felhasználóinak. A blog veszít a hitelességéből azon nyomban, amikor egy ilyen együttműködésbe kezd, és felemerül annak a lehetősége, hogy vajon mikor degradálódik egy egyszerű szponzorált PR-blog szintjére. Kár érte, mert én nagyon szeretem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem értem, ettől miért ne maradna hiteles az oldal?

   Törlés
  2. Az együttműködés a blogot ezen az egy poszton kívül egyáltalán nem érinti, emiatt nem lesz semmiféle változás, továbbra is arról fogunk írni, amiről jónak látjuk.
   Magán az oldalon annyi lesz máshogy, hogy megjelennek a termék oldalakon lelőhely linkek. Hosszabb távon tervben van, hogy minden terméknél legyen valami információ arról, hogy az hol kapható, akár online, akár offline. Sok "Ezt hol lehet venni" kérdés van a termékek alatt, szóval szerintem ez inkább hasznos dolog lesz, mint sem, de zavaró, vagy hitelességet rontó semmiképpen.

   Törlés
 4. Vegyesek az érzéseim nekem is. A hitelességét az oldal szerintem ettől nem fogja elveszíteni. Engem nagyon zavar, hogy a belépéskor és a böngészés, véleményírás során folyton ezzel a "reklámmal" kell szembesülnöm.
  Kíváncsiságból rákattintottam, mint vásárlási lehetőség, nem nagyon hozott lázba.
  Üdv: bandita

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a banner nem fog örökké az oldalon maradni, ez csak egy kezdeti kampány része és pár hétig lesz fent. Viszont az oldal már nagy, nem működik magától, így előfordulhatnak a jövőben ilyen-olyan reklámok, azért, hogy az oldal hosszabb távon is megmaradhasson. De remélem, hogy ez elfogadható, és hogy jobb egy létező Krémmánia némi reklámmal, mint egy nem létező Krémmánia....

   Törlés
  2. Köszönöm a választ Apolka, sejtettem, hogy ez a magyarázata, és elfogadom, mivel már a hideg is kilel a gondolattól, hogy esetleg valaha is megszűnne ez az Oldal.

   Törlés
 5. Semmit nem látok olcsóbbnak, ugyanannyi mint a drogériákban, spirál ugyanannyi, Garnier BB mint a dm-ben, sampon balzsam helyenként még drágább is, mi értelme is van ennek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát azért vannak egyéb előnyei is az online vásárlásnak, de persze személyes preferencia kérése. Elvileg igyekszik a Szépségbolt olcsóbb lenni, nem mindig sikerül, de remélhetőleg még majd javítanak ezen a helyzeten....

   Törlés
  2. Ne haragudj apolka, nagyon tisztellek, mind Téged/Titeket, mind a kezdeményezést, de sajnos úgy érzem ez csúnya mellényúlás.

   Stratégiai együttműködés esetén mindkét fél kell, hogy többletet pakoljon a dologba: ők a Te publicitásod használják, Te őket, hogy számunkra többletértéket érsz el.
   Ők nem adnak nekünk többletértéket, hiszen ugyanannyiért kínálják a bóvlit mint a sarki drogéria. Innentől ez csak számukra biznisz (meg persze számodra/számotokra ha megfizetik azt (amit amúgy csont nélkül megérdemelnétek, de nem ezért).
   Ami gond, hogy innentől a hitelességet kérdőjelező fenti kérdések aktualizálódnak.

   Nevedhez köthető Paula vonal abszolút hiteles. Egy véleménytformáló blog kiváló minőséget tűz zászlajára.
   Egy szállítási költséggel drágított, a terméket ugyanolyan áron forgalmazó mint a sarki rossmann-dm ugyan miért is jelent nekem pluszt?
   köszi,
   mig

   Törlés
  3. Lehet, hogy neked nem plussz, és akkor nem fogsz ott vásárolni, és kész. Más viszont tarthatja hasznosnak, mert lehet, hogy szeret az éjszaka közepén vásárolni, vagy van, ami olcsóbb, vagy szintén van, ami nincs a sarki boltban, vagy van, aki olyan helyen lakik, ahol nincs sarki bolt se stb. Ezenkívül sokszor vannak "Hol lehet venni" és "Pontosan mennyibe kerül" kérdések a termékek alatt, ezekre a szépségboltos linkek szintén válaszolnak. Plussz ahogy írtam már fentebb ez egy általánosabb terv első lépése is. Szeretnénk ha majd lennének minden termékhez arra vonatkozó infók, hogy hol lehet kapni, mert ez alapvetően hasznos infó. Ettől még nem kell ott megvenni persze, fgyelmen kívül is lehet hagyni azt az egy sort.

   Törlés
  4. Ok, világos, köszi a visszajelzést
   mig

   Törlés
 6. A saját blogok reklámozása véleménynyilvánítások mellett még okés volt, de tartottam én is ettől, hogy előbb-utóbb lecsapnak a krémmániára az online hirdetők, árusok, hiszen ez a legnépszerűbb szépségápolási termékekkel, személyes véleményekkel és értékelésekkel foglalkozó oldal...mindegy, majd kiderül mennyire lesz zavaró...
  Csak egyet kérek, szerintem sokunk nevében: ne újítsatok soha az oldal kinézetén, funkciókon, így tökéletes, ahogy van, nem is lehetne áttekinthetőbb, profibb, teljesebb.
  Üdv, Viola

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetesen igyekezni fogunk, hogy ne legyenek zavaróak a reklámok, vagy egyéb együttműködések, de mint Banditának írtam, az oldal már nagy, és nem magától működik....
   És köszi szépen a dícséretet, nagyon örülök, hogy így tetszik az oldal. :))

   Törlés
 7. Semmivel sem olcsóbbak,mint a drogériák,sőt!A baba ápolási dolgok még sokkal drágábbak is.Engem a reklám nem zavar,de az igen hogy olcsóbbnak titulálják magukat,pedig nem azok:S

  VálaszTörlés
 8. Nekem már régebben is megfordult a fejemben, hogy lassan már reklámoznotok kellene az oldalon, hogy ez a sok munka és a sok segítség, amit nyújtotok az oldallal anyagilag is megtérüljön. Nincs ezzel baj, ezt mindenkinek, aki látogatja ezt az oldalt be kell látnia. A gond az, hogy véleményem szerint ezzel a reklámmal mellényúltatok.

  Ennek ellenére részemről semmi nem változik, igyekszem figyelmen kívül hagyni az egészet, de bízom benne, hogy a közeljövőben jobban az oldal működésébe, profiljába simuló reklámokat választotok majd.

  Krikri

  VálaszTörlés
 9. Egyetértek Apolkával! Támogatók nélkül nem létezhet az oldal.Sokaknak pedig segítség a termékek beszerzése. Szép napot kívánok! Ildikó

  VálaszTörlés
 10. Micsoda kommentek vannak itt. Jó, nem jó, az oldal elveszti a hitelességét. Könyörgöm, valamiből élni kell, de minimum fenntartani az oldalt. Én ebből az egész szépségboltos együttműködésből annyit látok, hogy pár terméknél (népszerűbb, divatosabb, drogériásabb) megmutatja, hogy mennyibe kerül az oldalon.
  Utána már magam értékelhetem, hogy nekem ez ennyiért kell-e vagy sem. Páran úgy szóltak hozzá a témához, mintha ezzel kötelezve lennének az ott vásárlásra. A vélemények pedig nem lesznek őszintétlenebbek ettől.
  Én mostanában attól tartok - mivel komoly függőségben állok az oldallal -, hogy fizetős lesz ez is, mint minden jó dolog. :D Legjobb photoshop programok és a többi. Mondjátok lányok ez csak az én paranoid agyszüleményem?!

  VálaszTörlés
 11. Köszi a kommentet, úgy van, ahogy írod, valóban fenn kell tartani az oldalt, mert ekkora méret mellett, mint "hobbi" már nem megy. Szóval igyekszünk kitalálni bevételi forrásokat, vannak is most tervek, álmok ezzel kapcsolatban, de az, hogy fizetős legyen az oldal nincsen a tervek között.... :)

  VálaszTörlés