BLOGKERESŐ

2012. június 25., hétfő

Teszt: Clinique Quickliner for Eyes Intense Szemceruza

Mikor azt olvasom, hogy a szemceruzákban az a jó, hogy sokoldalúan használhatóak, általában kicsit elszomorodom, mivel nekem eddig vagy csak kontúrként, vagy csak elsatírozva funcionáltak, de egyszerre még egyik sem tudta mindkettőt. Aztán nemrégiben alkalmam nyílt kipróbálni a Clinique legújabb szemceruzáját, amivel már igencsak elégedett lettem multifunkcionalitás szempontjából.
Vélemény és képek a továbbra kattintva.


"Akik gazdagon pigmentált, élénk színű ceruzára vágynak, most megtalálják, amit keresnek. A Clinique által kifejlesztett Quickliner for Eyes Intense krémesen lágy állaga révén könnyen használható, ugyanakkor bámulatosan intenzív színhatást nyújt. Egyetlen vonással 12 órás tartósságot garantál. És mit tud még? Nem fakul, tartós és a folyékony tusokéhoz hasonló megjelenést biztosít. A szemceruza vízálló, így ellenáll a könnyeknek, az izzadtságnak, párának. Szemészetileg tesztelt, így érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is biztonságosan használható."


A Clinique legújabb szemceruzája, a Quickliner for Eyes Intense jelenleg 6 színben kapható, 5700 Ft-ért. A színek klasszikusak, és elnézve őket teljesen az az érzésem, hogy a szemszínekre hajaznak - van fekete, szürke és barna, éjkék, szilvaszín és zöld is.

Az általam próbált ceruza az Intense Plum volt, ami egy szürkésfekete alap metálos mélykék fénnyel, de persze inkább a kék árnyalat dominál benne, míg el nem satírozza az ember - minél jobban eldolgozzuk, annál jobban előjön a szürkés alapszíne.
Maga a ceruza nagyon puha, szinte már olyan, mint egy ceruzába zárt krémes szemhéjfesték, ezért könnyen siklik a bőrömön. A vízvonalat is jól megfogja, és elég tartósan ott is marad - persze a szemhéjon lényegesen tovább bírja.
02 Intense Plum
A Quickliner for Eyes Intense viselésének a Clinique nemzetközi sminkmestere szerint három módja van:
 1. Vidd fel és dolgozd el a Quickliner for Eyes Intense-t a szemfestéked alá a tartós, könnyen viselhető eredményért.
 2. Merész krémfestékként is használható: vidd fel a szemhéj egészére és dolgozd el az ujjaddal. Ezután húzz egy vonalat a szempillák tövébe, hogy elmélyítsd a hatást.
 3. Az egyszerű, merész kontúrért használd magában: húzz egy vonalat a szempillák tövébe, de ne maszatold el.

Én mindhárom funkciójában használtam már, és az összesben tökéletesen működik. A képen például éles vonalakat a cicás ív miatt húztam, a szemem alatt viszont már elsatírozva láthatjátok. Szoktam olyat is, hogy a mozgó szemhéjamon szétsatírozom, és a szempilla tövébe húzok egy erős vonalat (erről itt láthattok képet).
Azért szeretem, mert hiába használok csak 1 terméket, olyan, mintha többféle szín lenne rajtam.


A tartóssága szuper, egész nap a helyén marad, a szín intenzitása sem csökken, és nem is kenődik el, ha dörzsölöm sem, egy viszont biztos - nem vízálló! Nagy bátran belementem benne a medencébe, és szégyenszemre lefolyt a szemem alá, pedig nem is merültem el a vízben. Szóval csak óvatosan a strandon!


Kinek ajánlom? A relatíve magas ára ellenére jó befektetésnek tartom, mert eddig egy drogériás szemceruzából sem sikerült még ilyen tartósságot és különleges színt kicsikarnom. Aki jó szemceruzát keres, annak bátran ajánlom!


Nektek milyen ceruza vált be multifunkcionálisan?

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

13 megjegyzés:

 1. Nekem egyik nagy kedvencem a Clinique Cream Shaper for eyes és az Avon géles szemceruzái (fawn, blackberry, plum és slate) is nagyon jók, lehet őket satírozni is. /Érdekes módon az Avon feketéjét nem szeretem, az már túl puha és maszatolódik.../

  Tudsz valami igazán lila szemceruzát? Olyan vibráló, intenzív lilára gondolok, nem sötétre.
  Nagyon szép a karpereced! :)
   

  VálaszTörlés
 2. uhhh, nagyon jól néz ki! tegyük hozzá, a karkötő is nagyon állat :))

  VálaszTörlés
 3. A MAC Pearlglide Intensek között van egy Designer Purple nevű, az elég élénk, és ugyanolyan kapaszkodós fajta, mit ez :D
  És még az új Maybelline Color Tattook közt is van egy szép lila, amit lehet tusnak is használni, de róla nem tudok nyilatkozni, mert azt még sajnos nem próbáltam, de hátha, mások szeretik.

  VálaszTörlés
 4. Nikolett Fésüs2012. június 26. 9:21

  Nyáron nem nagyon használok szemceruzát, mert félek hogy maszatos lesz, de ez gyönyörű szín. Meg Te is az vagy ;) És a karkötő is, de ezt már múltkor is mondtam :)

  VálaszTörlés
 5. Kifestve medencébe menni? Hát... tényleg no offense, de szerintem megérdemelted :)

  VálaszTörlés
 6. Mert volt egy vonal húzva a szempillatövembe? Ha te mondod.... :D

  VálaszTörlés
 7. Pont a Designer purple-t nézegettem, lehet az lesz a vége, de közben találtam egy lilát az Essence longlasting szemceruzái között, megnézem, hogy az milyen. :)
  A Color Tattoo liláját swatcholtam... Nem tudom hogy a teszter volt-e beszáradva (bár elég új volt...) vagy tényleg rosszabb minőségű mint a többi szín, de nem győzött meg. Mondjuk pici ecsettel alsó szempillatőbe biztos könnyebb felvinni mint az egész szemhéjra. (A textúrája miatt.)

  Én pénteken MAC tussal mentem be a medencébe, persze lenyomtak a víz alá... De meg se moccant. :) Mondjuk nem is aggódtam miatta, zuhanyozás közben sem jön le soha csak úgy magától.

  VálaszTörlés
 8. Azt mondjuk nem csodálom, elég szomorú lenne, ha az könnyen lejönne :D

  VálaszTörlés
 9. Hát igen, nem véletlenül nagy kedvenc. ♥ Alig várom hogy kiadják egy olíva színben is.

  VálaszTörlés
 10. Az Avon tekerős csillámos szemceruzáit nagyon szeretem, a meleg nyári napok alkalmával is elég stabilak rajtam. Pontos, cicás szemkontúrt ugyan nem tudtam még húzni velük, de szeretem, hogy leheletvékonyan is tudok velük satírozni, de alkalmanként hangsúlyos szemsmink készítésére is alkalmasak.

  VálaszTörlés
 11. Azokkal még én se tudtam pontos cicás kontúrt húzni, viszont én is szeretem őket, főleg szempillatőben :) Ott tök tartósak.

  VálaszTörlés