BLOGKERESŐ

2012. július 17., kedd

A Krémmánia legjei: Essence Stay All Day korrektor

Az Essence Stay All Day nevű korrektora tipikusan olyan dolog, amit következetesen újraveszek, pedig nem tartom olyan kifejezett csodaszernek. Az általam tapasztalt előnyeiről és hátrányairól bővebben a tovább után olvashattok.
"Fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, melyek hatékonyan tüntetik el a szem alatti sötét karikákat. Krémes állagának köszönhetően felvitele nagyon könnyű és akár 16 órán át tart."Az Essence Stay All Day korrektor egy 7 grammos, applikátoros korrektor, melyért 745 Ft-ért lehet hozzájutni, 2 árnyalatban. 50 krémmániás felhasználónk értékelése alapján a termék jelenleg 4,49-re áll, ezzel ő a Krémmánia kedvenc korrektora.

1. nélküle 2. eldolgozatlanul
3. eldolgozva 4. 2 rétegben

Nekem '10 Natural Beige' árnyalat van meg, ami gyönyörűen passzol a világos bőrömhöz, és (a következőért minden terméket kicsit még jobban szeretek:) nincs sárgás tónusa! Az állaga krémes, így könnyű eloszlatni, száradás után pedig szépen és feltűnésmentesen hozzáilleszkedik a bőr színéhez, és az apró ráncokba sem ül be. Azt nem tudom, hogy 16 órát kibír-e, de egy teljes szemdörzsölgetéssel tarkított munkanapot mindenképp, tehát a tartósságával abszolút elégedett vagyok.
Ilyenkor nyáron rengeteget használom, mert alapozó nélkül is láthatatlan marad a bőrömön, viszont szépen kiegyenlíti az arcom tónusegyeletlenségeit (szem és orr alatt).
Node jöjjön a feketeleves, mégpedig a hátrányai. A legnagyobb bajom vele az, hogy csak a szem alatti karikákra működik, egyéb bőrhibákra be kell mellé szerezni egy másik korrektort is. A fedése sem teljesen tökéletes, és hiába építhető, egy alapozós-erősszemfestéses komplett sminknél 2-3 rétegben is fel kell tenni, ami ugyan kivitelezhető, de hosszútávon annyira nem kényelmes, emiatt tartok itthon mellette egy high endes korrektort is.

 • Amit szeretek benne: Nincs sárgás beütése, szépen illeszkedik a bőrtónushoz, és tartós.
 • Amit nem szeretek benne: Nem tökéletes a fedése.
 • Amit Ti szerettek benne
  • vandino: "Szerintem nagyon jó korrektor, de kell hozzá egy másik is ha nagyon problémás a bőröd. Kis kipirosodásoknál és szem alá nagyon természetes hatása van miközben elfedi azokat."
 • Amit Ti nem szerettek benne
  • Domino: "Szem alatti karikák eltüntetésére használnám, de teljesen nem fedi el, inkább csak halványítja őket. Azonban tényleg tartós, de sajnos a gyér fedés miatt nem venném újra. :("

Ti próbáltátok már?

2 megjegyzés:

 1. Végre!!!Alig vártam már ennek a korrektornak a tesztjét tőled, és a fotókkal alátámasztott hatás nagyon tetszik, ki fogom próbálni mindenképp, köszönöm Wishes!

  VálaszTörlés
 2. Jaj, bandita, mikor meglátom, hogy Te kommenteltél már tudom, hogy bókeső jön :))) Nagyon köszönöm ezúttal is, és örülök, hogy segítettem! :)

  VálaszTörlés