BLOGKERESŐ

2012. augusztus 4., szombat

A Krémmánia legjei: Lovely Pump Up szempillaspirál

Nagyon szeretem az olcsó és jó termékeket, és ha valamiről nagyon sok Krémmániásunk állítja, hogy szuper, akkor általában le is vadászom, hogy én magam is meggyőződjek a jóságáról :) Ezúttal a Lovely Curling Pump Up szempillaspirál volt a tesztalanyom.
.
Teszt, előtte-utána képek a tovább után.

"Szempillaspirál, mely göndöríti és megemeli a szempillákat."

A Lovely Pump Up szempillaspirál eddig 67, többségében maximális értékeléssel rendelkezik, a csillagainak száma így 4,73, ezzel gyorsan a Krémmánia 4. legnépszerűbb spirálja lett. A kiszerelése 7 ml, ami 650 Ft-ba kerül, tehát az egyik legolcsóbb spirál a drogériák kínálatában.

A csomagolása első blikkre nem tűnik túl minőséginek, de kiragadva a többi kínai sminkcuccra hajló csomagolású Lovely termék közül, önmagában már valahogy mégsem néz olyan vészesen, és amúgy elég stramm a kiszerelése, szóval a külső senkit se befolyásoljon!

A keféje mint a képen is láthatjátok szilikonos, amiért alapesetben annyira nem rajongok, viszont ezen a hosszabb-rövidebb kis tüskék eloszlása olyan jól meg van oldva, hogy egészen megszerettem. Maga a kefe is tökéletes méretű, szépen illeszkedik a szemhez, jól követi a pillasort, és a szemsarokban is tök jól el lehet vele ügyeskedni. Azt is szeretem, hogy nem vesz fel a kelleténél több anyagot, szóval nem nagyon áll fenn a maszatolás veszélye.

A szilikonos kefe

Az általa elért eredmény tényleg nagyon látványos, főleg a szempilla hosszát dobja meg - az én pilláimat egészen a szemöldökömig nyújtja. Bár tudom, hogy nem ígéri, de kicsit vastagíthatna jobban is, főleg a végeknél. Göndörítő hatást sem tapasztaltam annyira, valószínű a hosszabb száradási idő tesz be annak, hogy a kefe által göndörre nyomott pillákat meg is tartsa a festék, ugyanis kiegyenesedik, mire megszárad - ellenben mondjuk a szintén göndörítő spirálként kikiáltott Lancome Virtuose spirállal.
A festék nagyon tartós, nem morzsolódik, és nem is mászkál. 

Mivel a festék minőségét sokan felső árkategóriás spirálokéhoz hasonlítottátok, ezért most kicsit kritikusabb leszek vele, hogy lássátok, miben tud kevesebbet mint mondjuk egy Lancome, még ha amúgy jó is.
Az első bajom vele, hogy figyelni kell a felvitelre, különben elég könnyen összetapasztja a pillákat, szilikonkefe ide vagy oda. A másik zavaró dolog, hogy nem vonja be olyan szép homogén réteggel a szálakat, és minél több rétegben teszem fel, annál jobban látszanak a parányi göböcskék - persze csak közelről, távolabbról nézve ez már szerencsére nem olyan szembeötlő. Száradás után kicsit rideg is, bár ez leginkább csak akkor érezhető, ha az ember lánya hajlamos a szeméhez nyúlni.

előtte.................utána
.
 • Amit szeretek benne: A jól illeszkedő keféjét, a hosszabbító hatását, na és persze az árát :)
 • Amit nem szeretek benne: Nem dúsít eléggé, és hajlamos összetapasztani a pillákat.
 • Amit Ti szerettek benne
  • kawa.kriszta: "Ezért a pénzért csillagos ötös. Hosszít, dúsít, közepesen ível. Potyogást, pergést nem tapasztaltam a nap végére sem. (...) Biztos vagyok benne, hogy drága spirálokat képes maga mögé utasítani. Nálam alap darab."
 • Amit Ti nem szerettek benne
  • Domino: "Picit összeállnak a pilláim vele, ha sietősebb vagyok...:// El kell vele azért szöszmötölni én úgy érzem.:/ (...) Sajnos nem dusit, pedig, ha arra is kepes lenne a legjobb spiral lehetne a vilagon.:))"

Kinek ajánlom? A hibái ellenére úgy gondolom, hogy tényleg a kategóriájának legjobb spiráljával van dolgunk, szóval ha olcsó és viszonylag jó szempillaspirált kerestek, akkor jó választás.

10 megjegyzés:

 1. Köszi a tippet, ezt is felveszem a listámra! :) A sok jó véleménynek nem könnyű ellenállni. 

  VálaszTörlés
 2. Nincs mit :)  Látom még mindig tart a nagy szempillaspirál-vadászat :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Wishes, a tesztfotókon nagyon életszerűen láthatók az előnyök és hátrányok. Egyértelműen vastagít, de valahogy nem természetes, ívű, "tompa végű" pillákat csinált rajtad. A göböcskék is jelen vannak. Köszönet a képekért, mert így már biztos, hogy maradok az Avonosom mellett :))

  VálaszTörlés
 4. Igen, sajnos én is látom :( Pedig annyira jó a keféje :(((

  VálaszTörlés
 5.  Az Avonnak és az Oriflame-nek is van hasonló kialakítású, anyagú kefés spirálja, mindkettő nagyon szuper szerintem, ráadásul az Oriflame spirál keféje lágyan hajlékony is. Picit talán hosszabbak a tüskék. A festéket egyenletesebben oszlatják el ezáltal. Ez a kefe szerintem azért csomósít picit jobban a kelleténél, mert a sörték túl rövidek.

  VálaszTörlés
 6. Szerintem sose lesz vége ! :D

  VálaszTörlés
 7. Én úgy imádom ezt a szempillaspirált!! :)

  VálaszTörlés
 8. Boglárka Dózsa2013. január 20. 11:13

  A rengeteg pozitív vélemény hatására én is megvettem.
  Tényleg nagyon jó! Nekem bevált! Ebben az árkategóriában ez az egyik legjobb szempillaspirál, egyetlen titka van, meg kell tanulni jól használni. Nekem úgy érzem sikerült. Eleinte én is küszködtem azzal, hogy használat után olyan semmilyen pilláim lesznek, nem az a szép ívelt, amire vágyok. Ezt nekem úgy sikerült kiküszöbölnöm, hogy a 2. rétegnél egy picit megtartom a kefét a szempillám alatt. Kicsit bután hangzik, de kb. hagyom pár másodpercig és közben valamennyire megszárad. Ezt a szempillahosszon 2 helyen teszem meg, így egészen jól ívelt lesz a pillám. Remélem érthető volt a fogalmazás, bár jobban nem igazán sikerül leírni. Ezt egyébként egy sminkes videóban láttam és nagyon megtetszett az ötlet, tényleg működik.

  Viszont én csak azoknak ajánlom, akiknek eredetileg is szép pillasoruk van, a nagyon ritka, vagy rövid pillákkal ez sem tesz csodát!

  VálaszTörlés
 9. Meddig áll el / milyen gyorsan szárad be? Mert nekem az olcsó spirálokkal leginkább az szokott lenni a problémám, hogy pár hónap után használhatatlan...

  VálaszTörlés