BLOGKERESŐ

2012. október 4., csütörtök

Termékteszt: IsaDora Extra Volume Build-Up szempillaspirál

Az IsaDoráról még nem nagyon írtunk korábban, legalábbis termékteszt még biztosan nem volt, pedig nem egy kiemelkedő termék van a kínálatukban. Ezúttal egy dúsító szempillaspirált hoztam Nektek.
Sajnos nem nagyon találtam termékismertetőt a Krémmánián eddig maximálisra értékelt IsaDora Extra Volume Build-Up szempillaspirálról, de annyit azért lehet róla tudni, hogy egy dúsító, könnyálló szempillaspirálról van szó, amelynek 12 ml-es a kiszerelése.

A keféje teljesen normális méretű, a kialakítása az a klasszikus kis pufi fej, a kis szeműek is könnyen hozzáférhetnek fele a szempilláikhoz, a sörték pedig elég hajlékonyak ahhoz, hogy könnyedén be lehessen vele nyúlni a pillák közé.

Ami kissé zavaró, a végleges eredményt építgetve lehet csak elérni vele (lehet, hogy ezért Build-Up a neve?:D), akkor viszont tényleg extra dúsak lesznek tőle a pillák. Maga az rétegezés viszont nem macerás, mivel a festék állaga nem a szokásos krémes, hanem picit vizesebb állagú, így akár 2-3 rétegben is fel lehet vinni anélkül, hogy csomósodna és tapasztani sem tapaszt olyan drasztikusan, pedig az én pilláim elég kócosak, szóval a legtöbb spiráltól általában összeragadnak.

Nélküle..... 2 rétegben


A tartóssága remek, egész biztosan nem pereg, viszont még nem sírtam mikor ezt volt rajtam :), tehát vízállóságáról nem tudok számot adni.


Összességében úgy gondolom, hogy nagyon jó kis dúsító spirál ez, ha a drogériás spirálokkal nem vagytok elégedettek, akkor érdemes lehet kipróbálni, mielőtt még egy high end szempillaspirálba fektetnétek.

8 megjegyzés:

 1. Adrienn Spaitsné Polgár2012. október 4. 10:44

  alsó pillákat nem szoktad kifesteni? Mert így nem tudom, lesz-e belőle pandaszem a nap végére. A vízállóságot úgy is ki tudod próbálni, hogy megpróbálod sima vízzel lötykölni az arcodat.

  VálaszTörlés
 2. A könny sós, arra máshogy reagál sztm, mint a sima vízre. :(
  Az alsó szempilláim is ki szoktam festeni néha, de nálam nem csinál pandaszemet.

  VálaszTörlés
 3. és ha valaki (mint például én) előnyben részesíti a szilikonkefés spirálokat, annak ajánlom figyelmébe a precision szempillaspirált szintén az isadorától. ráadásul ennek nem a most elterjedt hatalmas feje van, hanem vékony, amivel szerintem sokkal könnyebb dolgozni. nekem második számú kedvenccé lépett elő (az első a mac studio fix lash, de ez jóval olcsóbb) a max factor masterpiece max helyett.

  VálaszTörlés
 4. Szia Wishes! :)) Engem meggyőztél! :) Drámai a változás! Pont mostanában készültem befektetni egy új, minőségibb szempillaspirálra (MAC-Haute & Naughty---> esetleg erről a spirálról nem szeretnél a közeljövőben egy tesztet készíteni? :$ ) , de szerintem ezt a szempillaspirált fogom megvenni!!! :)

  VálaszTörlés
 5. Azt nem ígérem, hogy a közeljövőben fogok, de egyszer mindenképp beszerzem majd és megmutatom :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi a tippet, ezt is hozzáadom a listához! :D

  VálaszTörlés