BLOGKERESŐ

2013. január 15., kedd

A Krémmánia legjei: Essence Lipliner ajakkontúr ceruza

A szájkontúrceruza szerintem azok közé a dekorkozmetikumok közé tartozik, melyből nem kell drágát venni, csak egy kiemelkedő minőségű alacsony árkategóriásat. Ilyen például az Essence Liplinere is, amit nem csak én, hanem a vélemények alapján Ti is nagyon szerettek.

"Fából készült ceruza elkenődés biztos és különösen hosszan tartó textúrával. 8 színárnyalatban kapható."

Az Essence ajakkontúr ceruza összesen 8, természetes, szájszínhez hasonló árnyalatban kapható, igen alacsony, 345 Ft-os áron. Krémmánián eddig 25, javában maximális pontszámú értékelést kapott, az így elért 4,56-os pontszámával jelenleg ez a Krémmánia legnépszerűbb szájkontúrceruzája.

Szerintem nagyon megbízható ceruza, a legtöbb olcsó ceruzával ellentétben nem kemény, hanem kellően puha és pigmentált, felvitelkor nem karistolja az ajak érzékeny bőrét. Pont a termék puhasága miatt nem csak ajakkontúrozásra, hanem akár a teljes száj kiszínezésére is tökéletesen alkalmas, vagyis ha azt vesszük, helyettesíthetjük vele a most divatosnak számító matt rúzsokat töredék áron.

A termék tartóssága is megfelelő, nem mászkál és nem kenődik el akár több óra után sem. Egy nagyon kicsit szárít, de ez ajakápolózással elkerülhető.

11 In The Nude, 06 Satin Mauve, 07 Cute Pink, 08 Red Blush

Ami lényeges különbség szerintem egy high end kontúrceruzához képest, hogy nagyon hamar fogy és kicsit kevésbé tartós, de szerintem talán még így is jobban megéri szájkontúrceruzából inkább ilyet venni, és helyette más fajta dekorkozmetikumba invesztálni több pénzt.

 • Amit szeretek benne: Olcsó, jó minőségű és nagyon természetesek a színek.
 • Amit nem szeretek benne: Minimálisan szárít.
 • Amit Ti szerettek benne: 
  • Lillababa: "A helyén marad, tartós és megtaláltam a tökéletes színt is, ami olyan mint a szám.Nagyon megéri az árát."
 • Amit Ti nem szerettek benne: 
  • Deni: "Szerintem ha már egy kicsit tompább,nehéz vele egyenletes, szép vonalat húzni, ez mellett meg hamar fogy, nagyon gyorsan el lehet hegyezni."

Ti próbáltátok már? Szerintetek megéri többet költeni ajakkontúr ceruzára?

13 megjegyzés:

 1. emlékszem a 90es évek elején-közepén volt divat, hogy jóval erősebb volt a szájkontúr, mint maga a rúzs, vagy nem is volt rúzs, csak erős szájkontúr....:) és hozzá a fekete, vékony tetkós szemöldök:):) kislányként csak bámultam, hogy mennyi festék van a "nagyok" arcán... :):)


  más: -- khmkhm..::: várom az arcáplási naplót:):)

  VálaszTörlés
 2. Az automata szájkontúrzeruzák elkötelezett híveként eddig elsiklottam a sok pozitív vélemények fölött, ami ezeket a ceruzákat illeti. Hála neked Wishes, most mehetek vásárolni egy (esetleg kettő) ilyen ajakceruzát:D
  Az a piros, ott a jobb alsó sarokban igen figyelemreméltó, de egy nude színre is vágyakozom már. Amikor sikerül szuper színt találni, gyakran vetem be az egész ajak felületén, középen leheletnyi csillámmmal-rúzs helyett. Tartósabb a hatás és gyakran természetesebb, mint egy rúzs.

  VálaszTörlés
 3. Detto az automatákra esküszöm. Utálom, hogy a hegyezősnél kárba megy az a picike is. Így én ki sem próbáltam , de talán..... Most az essence-nél megont leárazások vannak, majd szétnézek.
  Amúgy olcsó és jó : Lady Ann, Galex.

  VálaszTörlés
 4. Ó igen!!! A Lady Ann automata N5 árnyalata az én abszolút kedvencem!!! Nemrég hallottam a rémhírt, miszerint megszűnnek a Lady Ann ezen ceruzái és ijedtemben jól betáraztam belőlük, aztán kiderült, hogy mégsem, hála a Mennybélinek :))

  VálaszTörlés
 5. Szépek az Essence kontúrceruzái, én is szeretem őket, no meg a baráti áruk sem elhanyagolható...


  Másik nagy kedvencem a Flormar ajakkontúr ceruzái, remek minőség, 20 árnyalatban biztos van és kb. 800 forint, nagyon jók. ;)


  Csak azt sajnálom, hogy olyan igazi "nude" szín csak a drágább márkák között van...
  Nem szeretem a "korrektorszájat", de van 1-2 rúzsom amihez pl. az Essence In the nude vagy a Flormar 202-es ajakceruzája túl sötét, azt meg nem szeretem ha megváltoztatja a ceruza a rúzs színét. Kinéztem a MAC-től a Naked Liner nevű ceruzát, de nagyon sajnálom érte a több mint 5e ft-ot, főleg hogy mivel elhegyezem és így nem is lehet "Back To MAC"-elni... :S


  Szétnéztem a Douglas-ban hátha találok valami jobb alternatívát, jelentem a BeYu-nak van egy nagyon jó világos ajakkontúr ceruzája, igazi nude szín, elég semleges, se nem rózsaszín, se nem narancs, se nem túl barna. Igaz, ez is 2e ft, de még mindig jobb mint az 5. :)

  Wishes: Nagyon szép szád van!

  VálaszTörlés
 6. De jó, ma pont megyek a Douglasba, meg is lesem ezt a BeYu ceruzát :) És köszi! :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem az az automatákkal a bajom, hogy hamar eltompul a hegyük :(

  VálaszTörlés
 8. Úristen, emlékszem :D Fú, micsoda egy divat volt :D

  VálaszTörlés
 9. A Satin Mauvet lesd meg, nálam az a kedvenc :)

  VálaszTörlés
 10. Femme fatale van meg, és nagyon szeretem, igazi piros szín, tartós is, nekem bevált :)

  VálaszTörlés
 11. nekem is van pár árnyalatom, de őszintén szólva nem valami jók szerintem... nem túl pigmentáltak, kemények, és szárítanak is... én nem gondolom, hogy egy vagyont kéne költeni ilyesmire, de pl. az avon automata szájceruzái sem kerülnek sokba, és nagyságrendekkel jobb szerintem, egyetlen hátrányuk hogy nincs nagy színválaszték belőlük. ezért vettem essence-ből párat

  VálaszTörlés
 12. Mostanában kezdtem barátkozni a rúzsokkal, eddig ajakszínezőt szájfénnyel használtam, nagyon szép volt, most catrice és essence rúzsok közt szemeztem. A kontúrok közt meglepődtem, tényleg csak ennyi? Nahát, akkor hamarosan megyek venni egyet, bár szép rúzsom csak kettő van.

  VálaszTörlés