BLOGKERESŐ

2013. május 23., csütörtök

Mivel készíts laza hullámos 'beachy hair'-t?

Tele van a net összes szeglete, a  Pinteresttől kezdve a többi inspirációs oldalig a sokak által vágyott laza hullámos, úgy nevezett "beachy hair" képekkel.
A trend forrása a hajnak az az állapota, mikor a tengervízből kilépve a haj enyhén hullámosra és láthatóan dúsabbra szárad.

Mi más is lenne tehát a titok, mint a tengervíz tartalmú hajpermetek :) A használat egyszerű: vagy a száraz hajra fújjuk, és amíg megszárad, addig a kezünkkel túrkáljuk-formázgatjuk a tincseket, vagy pedig vizes hajra fújva az ujjunk köre csavarunk tincseket, és azokat átmelegítve hajszárítóval laza loknikat kapunk. Az előbbi főleg azoknak jó, akiknek több természetes hullám van alapból a hajukban, míg az utóbbi az egyenesebb hajúaknak javasolt.A legolcsóbb a Tony&Guy Casual Textúráló Spay Tengeri sóval, aminek még az illata is kifejezetten finom, még a több napos hajat is kellemese felfrissíti. Könnyű vele bánni is, nem ragasztja össze a hajat, még akkor sem, ha szárazon fújjátok fel.
Ugyanerre az elvre épül a Tigi Catwalk Session Series Salt Spray, ami picit ugyan drágább, viszont teljesen megbízható, mert csodás hullámos tincseket varázsol.
További alternatíva még a Lee Stafford Beach Babe Tengerisós Göndörítő Spray, illetve natúr John Masters Organics Sea Mist Sea Salt, amire bár ez egyetlen eddig érkezett értékelés alapján nem feltétlen "csodaszer", de legalább teljesen természetes.

15 megjegyzés:

 1. Tudom, hogy nem a témához tartozik, de nem tudom hova tudnék privát üzit írni.
  Azt szeretném megkérdezni, hogy ha már rég teljesítettem a követelményeket, akkor mikor kerülök egy kategóriával feljebb?
  Köszi! :)

  VálaszTörlés
 2. Írni kell nekünk a kremmania@gail.com-ra, mert az utolsó szintlépés nem automatikus.

  VálaszTörlés
 3. Na, ez meg a másik amivel szerencsére soha nem kell törődnöm, ha magától hagyom száradni a hajam, olyan lesz mint a malacka farka az összes tincs. derékig érőből váll alatti.
  És, ha kiszárítom egyenesre, másnak már "beachy lesz".
  Még pár ilyen poszt és szerelemes leszek magamba. :D
  Véleményem szerint sima fújkálható hajspricni is elég, nem feltétlen kell tengervizet tartalmaznia, hogy kicsit - legyünk őszinték- csatakosabbak legyünk. :D

  VálaszTörlés
 4. Legalább már tudom, hogy a hajam megnevezése "beachy hair" :D Én nagyrészt szénakazalnak nevezem, de örülök, hogy ez most divatos. :D

  VálaszTörlés
 5. Ezentúl az lesz a posztok címe, hogy "Mi az ami svivkoban már megvan, a szerencsétlenebb génekkel bíró nőtársaknak pedig kozmetikumokkal reprodukálható" :D
  (btw a hajad is irigylem) :D

  VálaszTörlés
 6. Na... gyönyörű lenne, csak sajnos azthiszem ennél a kettőnél megáll a lista! :D:D:D

  VálaszTörlés
 7. Na,ezért érdemes volt megébredni reggel,hogy megtudjam hogy az"óóóó basszuskulcs,hajmosás után már megint sehogy sem áll a hajam"az egy trend :D

  Én utálom ha ilyen a hajam,mert kicsit oroszlánsörényes a kinézete mintha nem fésülködtem volna,és nem tudok megbarátkozni a látvánnyal.
  Viszont most pont ilyen a hajam mert most tusoltam,,közlöm is rögvest a Zurammal hogy nézze már meg milyen trendi "bícsí "hajam van,nehogy már lemaradjon a látványról:D

  VálaszTörlés
 8. Nekem alapból egyenes és úgy is marad (köszi fater a géneket), de a mélyhullámnyomóval tudok természetesnek tűnő hullámos Madonna-hajat gyártani. Kell rá valami spricni amitől úgy is marad, még nem kísérleteztem ki melyikkel tartja meg legtovább:) Amúgy fújhatom bármivel, marad egyenes.

  VálaszTörlés
 9. nem tudom érdemes-e próbálkoznom bármelyikkel, mert sajnos nekem reménytelenül egyenes a hajam. szerintem hajvasalóval se lehetne az enyémnél egyenesebbet vasalni :D bármilyen hullámosítási akcióm eddig kudarcba fulladt, tulajdonképp ha sikerül is göndör hajat varázsolnom addig tart amíg át nem megyek rajta fésűvel (nálam a fésű olyan mint másoknál a vasaló, egyszer végighúzom a hajamon és máris szögegyenes :D)
  szóval kicsit szkeptikus vagyok de olyan szívesen kipróbálnám ezeket!

  VálaszTörlés
 10. Ezek valóban jó cuccok, viszont a Lee Stafford iszonyatosan büdös. Az Oriflame-nek is van hasonló spray-je, amit tévesen hidratáló spraynek hívnak. Ez nem az. Vigyázni kell, mert szerintem szárítja a hajat. Nekem az egyenes hajamba szép hullámokat varázsol. Kis csavarás, tekerés és kész. De nagyon kócolja a hajat. Youtube tele van ilyen videókkal, ahol egyszerű spricnibe vizet+sót tesznek és az eredmény ugyan ez. Szerintem ez a legolcsóbb:D:D

  VálaszTörlés
 11. Jól sejtem, hogy ez szárítja és durva tapintásúvá teszi a hajat, ezért inkább ki kellene belőle maradnom?

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés