BLOGKERESŐ

2022. március 25., péntek

Olcsó és jó rúzsok

Mint minden kozmetikumból, rúzsból is sok alacsonyabb árfekvésű alternatíva közül választhattok, ha nem akartok szó szerint vagyonokat leenni-leinni a szátokról. A kedvező árért cserébe ezek a rúzsok a drága társakkal ellentétben kicsit kevésbé tartósak vagy esetleg alájuk kell hidratálnunk, de a vélemények szerint még így is bőven megérik a (kevesebb, mint 2000 Ft-os) árukat.


A DM sajátmárkás trend IT UP Ultra Matte Ajakrúzs nagyon tetszetős darab a trendkövető színeivel, a minőségi csomagolásával és a high endes termékekre hajazó márkanév-nyomattal. A fekete, MAC-re emlékeztető tokba rejtett matt rúzsok intenzív, csillámmentes árnyalatok a krémes állaguknak köszönhetően kellemes viseletet nyújtanak az ajkakon, pigmentáltak, viszonylag tartósak (evésre-ivásra sajnos érzékenyek) és szépen kopnak. (ár: 799 Ft)

Drogériás szinten ebben az árkategóriában elég jók még az Alverde  rúzsai is, például évek óta töretlenül népszerűek nálunk a 6 árnyalatot felölelő Color & Care Ajakrúzsok - krémesek, nem szárítanak, jól eltaláltak a színek, és bár nem kimondottan tartósak, viszont egyenletesen kopnak. (ár: 999 Ft)

A Krémmánián igen gyakran véleményezett Avon rúzsok között elsősorban a krémes Luxe Ajakrúzsok és a megújult, matt finisű Ultramatt Ajakrúzsok között érdemes szemezni. Nagyon széles a színválaszték, finom az illatuk, gyönyörű vibrálóak a színeik és bár kicsit gyorsan kopnak, de nem szárítják az ajkakat. (ár: 1599 Ft és 1299 Ft)

A natúr árnyalatok szerelmeseinek az Essence This Is Me. Ajakrúzsok között érdemes válogatniuk. A rúzs maga lágykrémes állagú, kényelmes viselni és nem szárítja az ajkakat. Tartóssága közepes, a színválaszték igencsak tetszetős, plusz pozitívum, hogy passzoló körömlakkokat is találhatunk a márkánál. (849 Ft)

A lista legolcsóbb darabja a Lidl-ben kapható Cien Rúzs, ami a pénztárcabarát árához képest meglepően pigmentált, jó illatú, krémes és kényelmes viselet, igaz nem túl tartós. A legnépszerűbb árnyalat a Cosy Rose és a Nude Brown - mind a kettő nagyon szép természetes, hétköznapokon jól viselhető szín.
(ár. 549 Ft)


Nektek mi a kedvenc rúzsotok 2000 Ft alatt? :)

6 megjegyzés:

  1. Én a Maybelline rúzsokat sem hagynám ki a felsorolásbòl. Igaz, nem filléres csecsebecsék, de drogériás szinten igenis szuper ajakkencék szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is szuperek, de most direkt 2000 alatti rúzsokat gyűjtöttem, abba pedig sajnos nem fértek bele. :(

      Törlés
  2. Catrice Power Plumping Gel.... sokféle árnyalat, kellemes viselet :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a magyar piacon a legjobb drogériás rúzsokat a Catrice kínálja. Hihetetlen jó összetétel, színek, minőségi kivitelezés és a lehetőségekhez mérten hatalmas kínálat van belőlük. Nemzetközi színten a Kiko olcsóbb rúzsait lehetne be szavazni ide. Sajnálom, hogy nincs egy Catrice se a felsorolásban.

    VálaszTörlés
  4. A Catrice matt rúzsai ebben az árkategóriában szerintem kiemelkedően jók, a folyékony és a hagyományos is.

    VálaszTörlés
  5. A Catrice matt rúzsai ebben az árkategóriában szerintem kiemelkedően jók, a folyékony és a hagyományos is.

    VálaszTörlés