BLOGKERESŐ

2013. május 4., szombat

Termékteszt: IsaDora Multi Vitamin Gloss Szájfény

Igaz, hogy mostanában főleg a rúzsok, stiftes ajakvajak mennek, azokból is inkább a matt hatásúak, de mikor máskor használjunk tükörfényesen csillogó, gyümölcsszínű szájfényeket, ha nem most?! Főleg ha azzal kecsegtetnek, hogy 90% vitamintartalommal bírnak... 


A tovább után megtudhatjátok, hogy vajon tényleg vitamin-e a 9/10-ed része, és azt is, hogy betartja-e, amit ígér.

"A benne található A, C, E és Q10 vitaminoknak, valamint antioxidánsoknak köszönhetően csodásan puhává és hidratálttá varázsolják a száraz és cserepes ajkakat."

Az IsaDora Multi Vitamin Gloss Szájfény 4 gyümölcsös színben kapható, ezek között van nude és élénk is, a kiszerelése 7 ml, és 3990 Ft-ba kerül.


A termékleírása nem hazudik, valóban rengeteg vitamin és antioxidáns található benne, az E vitamin egész konkrétan az INCI legelső helyén trónol.
Amúgy pedig ilyen jóságok vannak benne:
 • Antioxidánsok: E-vitamin, A-Vitamin, C-vitamin, Q10Tocopherol (tiszta E-vitamin), Thioctic Acid  - Az INCI alapján kiderül, hogy nagy mennyiségben találhatóak meg a termékben a különféle antioxidánsok, amikről köztudott, hogy nagyon hatásosan védik a bőrt és meggátolják annak öregedését, jelen esetben az ajkak ráncosodását. Az egyik leghatásosabb közöttük az E-vitamin, amit mint már írtam feljebb, legnagyobb mennyiségben tartalmaz a termék. 
 • VitaminokE-vitaminA-VitaminC-vitaminTocopherol (tiszta E-vitamin) - Vagyis a benne található vitaminokat egész pontosan a fent említett antioxidánsok fedik le. Az E vitamin amúgy nagyon jól együttműködik az A- és a C-vitaminokkal, szóval tényleg egy elég hatásos vitaminkoktélként működik ez a kombináció.

Illata nincs neki, hiszen mint a többi IsaDora termék, ez is illatanyagmentes. (Én mondjuk kicsit hiányolom ilyen szép, csillogó gyümölcsös finish mellé valami lédús gyümölcs illatát...)

Pomergranate árnyalatban


Amit ígér, azt betartja - puhává és hidratálttá varázsolja ajkaimat, és jól mutat azon, még ha száraz és cserepes akkor is. Ezt úgy éri el, hogy nagyon tapadós a formulája, és azonnal rásimul még az elhalt hámsejtekre is, és egy viszonylag homogén réteget képez az ajkakon. Bár a száj nem húzódik tőle,  és kényelmes  viselni, sajnos nagyon ragad, de tényleg, egyáltalán nem pasibarát... 

A tartóssága nagyon jó, olyasmi, mint egy rúzsé, még az evést is egészen jól bírja.

A terméket a Douglastől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

19 megjegyzés:

 1. Úristen, de gyönyörű! Wishes, megölsz a szájra való termékek tesztjeivel mindig. :)))))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép tényleg, de a ragadás már a képről is üvölt, ezért nálam felejtős :(

  VálaszTörlés
 3. Tényleg gyönyörű, tetszenek az ilyen csillámos szájfények, de én is utálom hogyha ragad... állandóan belefújja a szél a hajamat az arcomba vagy a számba és ilyenkor meg tudok őrülni amikor hozzátapad a számhoz. Ezért is inkább a rúzsokat kedvelem...
  Tetszik, de én nem venném meg. :(

  VálaszTörlés
 4. Marcsi Kincsesládikája2013. május 4. 22:10

  Nagyon tetszik a szádon :)) És amiket leírtál róla, azok is nagyon jól hangzanak :)

  VálaszTörlés
 5. Marcsi Kincsesládikája2013. május 4. 22:11

  Bár az hogy ragad, az már kevésbé jól hangzó dolog.

  VálaszTörlés
 6. AAAAAAAAAaaaaaztaa! :O Kell!
  Kit érdekel a vitamin, meg a ragadás, ha ilyen gyönyörű kívül-belül?!

  VálaszTörlés
 7. Elviselem ha ragad, ha ilyen gyönyörű felkenve. *-*

  VálaszTörlés
 8. Szerintem pont az a jó, ha ragad, mert ettől is tartós. :)

  VálaszTörlés
 9. Úristen! Ez a cucc úgy fest a szádon whises, hogy most rögtön rohanok beszerezni!

  VálaszTörlés
 10. Késztetést érzek, hogy holnap bemenjek az első Douglasba, amit meglátok és megvegyem ezt a kis csodát! Fantasztikusan mutat felkenve! :)

  VálaszTörlés
 11. Nekem a másik 3 színre fáj nagyon a fogam, kicsit sajnálom, hogy pont ezt kaptuk tesztelni, sajnos nem nagyon megy a természetes színeimhez :(

  VálaszTörlés
 12. Hát, szokás kérdése szerintem. :)

  VálaszTörlés
 13. Brr, a hideg is kiráz, ettől a szélbelefújásos dologtól, az tényleg undok dolog. Viszont szélcsendes időben legalább tartós :)

  VálaszTörlés
 14. Hajjajj! A színek túl világosak nekem! A ragacsossággal pedig az a gondom, hogy a hasonló termékektől egy kis beszélgetés közben úgy néz ki a szám, mintha lepedékes lenne az ajkaim belső felszíne :(
  A hajamat biztos nem fújná bele a szél, olyan rövid most, hogy bele se bírna kapni :))

  VálaszTörlés