BLOGKERESŐ

2013. június 20., csütörtök

Termékteszt: Avon Glazewear Vitaluscious szájfény

Jó régen nem teszteltem már az Avontól semmit, de ez a szájfényújdonság most olyannyira ígéretesnek tűnt, hogy semmiképp sem szerettem volna eldugni előletek :)

A tesztért katt tovább!


"Vitaminokkal dúsított formulája és selymesen ragyogó színei tündöklővé varázsolják ajkaidat. C-, D- és E-vitamint tartalmaz, mely revitalizálja és védi az ajkakat."  

Az Avon Glazewear Vitaluscious szájfény 5 árnyalatban kapható, 6 ml a kiszerelése, és a most futó katalógusban 899 Ft-ért kapható.


Általában nem túlzottan vagyok oda az Avon szájfények formulájáért, nekem túl vizesek, furcsa érzést hagynak a számon, és hamar le is kopnak. Ennek viszont szuper a formulája, szinte krémes, nagyon  kényelmes marad az ajkaimon, sőt, kifejezetten komfortos viselni.

Az applikátora közepes méretű, de a pici résen alig húz ki anyagot, ezért a viszonylag nagy ajkamhoz 2-3x kell újramártani, hogy elegendő mennyiséget tudjak az ajkaimra juttatni.

A szájfény maga finom gyümölcsös illatú, a szájon pedig selymesen, diszkréten fénylő. Mivel viszonylag jól és egyenletesen fed, önmagában is nagyon szépen mutat.

A tartóssága a tapadásmentes formula ellenére egészen jó, kb. 2-3 órát bír ki az ajkakon, és úgy vettem észre, hogy az "eltűnése" is inkább annak tudható be, hogy beszívja az ajak, mintsem hogy valami külső hatásra (pl. ivás) letörlődik.

A hidratáló hatása valami szuper, mert nemhogy nem szárít, nekem nagyon szépen helyreteszi a száraz ajkaimat, ami ilyen olcsó szájfények esetében nagyon ritkán figyelhető meg.

Vita-Pink árnyalatban
Rose Flush árnyalatban

Szerintem teljesen rendben van az ár-érték aránya, bátran merem Nektek is ajánlani, ha olcsó, kényelmesen viselhető szájfényt kerestek nyárra!

A terméket az Avontól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

7 megjegyzés:

 1. Huha, tényleg elég ígéretes! :)
  A Rose Flush-t nem volt nehéz szépen elkenni? Vagy csak a képen tűnik csíkosnak, élőben nem? Nagyon tetszene ez az árnyalat. :)

  VálaszTörlés
 2. Ilyen közelről jobban kijönnek a hibák, de amúgy a száj melegétől nagyon szépen szétterül pár percen belül :)

  VálaszTörlés
 3. Az a helyzet, hogy a Perfect Kissek nàlam sajna eddig kimaradtak, szóval fogalmam sincs :(

  VálaszTörlés
 4. Nem veszem bántásnak :) Az a baj, hogy tesztképeken azért világos a szám, mert általában "nyugalmi állapotban" vannak, mikor fotózom, de ha elmegyek itthonról, eszem, vagy bármi, azonnal bevörösödik nekem is :( Akkor meg általában váltok valami világos szájfényre, ami elnyomja a színt, de sajna nem húzom ki a napot egy ajakcuccal.
  Szóval sajna nem tudok neked okosat mondani :(

  VálaszTörlés
 5. Óóó, de kár, pedig már úúúgy megörültem Neked :))) azért köszönöm:)

  VálaszTörlés