BLOGKERESŐ

2013. június 4., kedd

Teszt: A Maybelline 2013 nyári sminkújdonságai szemre

A Facebookon pár napja feltett kérdésünkre érkezett válaszok alapján kiderült, hogy a Maybelline nyári újdonságai közül a legjobban a szemre való sminkek keltették fel az érdeklődéseteket, ezért még így frissiben el is hoztuk a tesztjüket.

Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirál és a Diamond Glow paletták tesztjéhez katt tovább!

A Diamond Glow négyrészes szemhéjpúderek négyféle összeállításban kaphatóak, és mindegyik négy, egymással összeillő gyémántfényű színt tartalmaz. (ár: 2 499 Ft)


Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirál kirobbanó volument, 6x nagyobb, sima és egyenletes pillákat ígér. Extra vastag keféjének mikroszálai azonnal volument adnak, csomómentesen. (ár: 2 499 Ft

A szemhéjpúderek első ránézésre puhának tűnnek, de nem azok, hanem kifejezetten kemény a textúrájuk, viszont ettől függetlenül a legtöbbnél elég könnyű felvenni az anyagot.
A paletták pigmentáltsága viszont eltérő, néhol még palettákon belül is más-más - a barackos Coral Drama nevű palettában például minden árnyalat szuperpigmentált, míg mondjuk a Purple Drama halványpinkje már sokkal nehezebben adja magát.
A "gyémántfényű" egy kissé túlzó jelző rá, inkább csak egy finom, selymes fénye van a terméknek, ettől viszont hétköznap is hordhatóvá szelídül.
A festékek szépen összemoshatók egymással, viszont satírozás közben egy picit hajlamosak hullajtani a csillámukat, ezért érdemes már az alapozó felvitele előtt kifesteni vele a szemeteket.

A szempillaspirál könnyen használható kis darab, a duci fej ellenére az alsó szempillasorhoz is könnyen hozzá lehet vele férni. Bár nem csinál extra látványos pillákat, cserébe nem csomósít és olyan tartós, hogy még a szemfestéklemosó is alig tudja lehozni, és a pandamaci szemek teljességgel ki vannak zárva.
Coral Drama szemhéjpúder és Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirálPurple Drama szemhéjpúder és Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirál

A terméket az L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

9 megjegyzés:

 1. Ez az eddigi legmeggyőzőbb, legszebb, leglegleglegcsodásabb spirálteszted!!!!!
  Abszolút rá is hangolódtam erre a spirálra :D

  VálaszTörlés
 2. nálunk fent vannak a swatch-ok is, ha esetleg érdekes :)

  VálaszTörlés
 3. kár, hogy szemből nincs kép a szempilláidról, így annyira nem tudom megítélni a hatást, de nem tűnik nagy durranásnak...

  VálaszTörlés
 4. jaj ez a lilás de szép.....

  VálaszTörlés
 5. Nem csinál olyan extranagy pillákat, átlagos a hatása.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik, szuper lett!

  VálaszTörlés