BLOGKERESŐ

2013. augusztus 15., csütörtök

Limitált kiadás: Bobbi Brown Tube Tint

Régen volt már high endes sminkteszt, ezért gondoltam, hogy most az egyik kedvenc márkám, a Bobbi Brown idei nyári Nude Beach kollekciójának hozom el az egyik bájos darabkáját, a praktikus, nude Tube Tintet.

Teszt, képek.


A Bobbi Brown Tube Tint 4 természetes színből áll, ezek konkrétan korábbi kollekciókból származó legnépszerűbb árnyalatok - 3 barnás, 1 pedig természetes rózsás árnyalatú. A kiszerelésük 15 ml, és 5500 Ft-ba kerülnek.
Pink Cloud árnyalatban


A formulája nagyon érdekes, mivel konkrétan építhető. Fel lehet paskolni vékonyan, hogy az ajak színét egységessé, kissé fénylővé tegyük, vastagon felkenve pedig színes és vizesen fénylő ajkakat ad és feltölti a barázdákat is, anélkül, hogy feltűnően beléjük ülne. 

Az állaga sűrű, balzsamos nagyon kevés kell belőle. Én az ujjamra szoktam nyomni, mert az ujj melegétől könnyen, precízen teríthető.

Nem hagy ragacsos, nehéz érzés maga után, mint mondjuk a Juicy Tubesok, hanem inkább olyan nedves-vizes jellegűvé válik tőle az ajak érzete, szóval nyárra tényleg nagyon ideálisak, azt leszámítva, hogy sajnos nem tartalmaznak fényvédőt, vagyis a kollekció eredeti elképzelése - a strandsminkként való hordás - sajnos így ki van zárva.

A hidratálóképessége nagyon jó, szépen ápolja a száraz, cserepes ajkakat. 

Illata egyáltalán nincs ezt mondjuk személy szerint kicsit hiányolom. :(

Szájfény létére, és annak ellenére, hogy nem ragadós a formulája, kifejezetten tartós, 3-4 órát szinte tökéletes állapotában fennmarad az ajkakon.


Vékonyan és normál rétegben felkenveAjánlom? Szerintem nagyon szerethető szájfény, érződik rajta a high endes mivolta. Ha jó minőségű tubusos szájfényt kerestek, érdemes ezt is számba venni.

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

7 megjegyzés:

 1. Hol lehet Nektek e-mailt írni? :)

  VálaszTörlés
 2. Lovely. :) A Naked és az Air Kiss között vacillálok. Még nem volt BB termékem, de úgy tűnik ez lesz a megfelelő kezdés. :)

  VálaszTörlés
 3. Neked valamelyik barnás szín nagyon dög lenne :)

  VálaszTörlés
 4. Ugye? Lehet tudni, hogy meddig árulják itthon? :)

  VálaszTörlés
 5. Míg meg nem veszik általában :) Még van!

  VálaszTörlés
 6. Ohh. Oké. Majd kiderül nekem szánta-e a sors, mert nagyon ritkán fordulok meg mostanság az Arénában. :)

  VálaszTörlés