BLOGKERESŐ

2013. november 12., kedd

Limitált: Estee Lauder Pure Color High Intensity ajaklakk

Az Estee Lauder limitált kiadásainak ajakkencerésze az utóbbi években elég erős, és finom érzékkel követi az épp aktuális trendeket. Az őszi The Metallics trendkiadás most az ajaklakk őrületre reagált a Pure Color High Intensity ajaklakkokkal, és most sem okozott csalódást.

Teszt, képek.
"Csábítóan telt, lakkbőrszerűen fénylő színbe öltözteti az ajkakat az érzéki semleges árnyalatoktól a merész borvörösig. A rúzsok krémes fedését és a szájfények erős csillogását egyesítő, gazdagon pigmentált festék üvegszerű, érzéki ragyogást biztosít. Az Estée Lauder True Vision™ technológiája erős színhatást garantál, míg a többfunkciós polimerek a bőrbe zárják a nedvességet és egy védőréteget vonnak a színre, mely 6 órán át megőrzi a szín frissességét, intenzitását, és megakadályozza a ragyogás fakulását. Egy új, magas nedvességtartalmú formula hidratálja és kipárnázza az ajkakat. A felvitelt egy exkluzív, evezőlapát formájú üreges applikátor könnyíti meg, mely a közepén lévő harangformájú üregben tartalékolja a festéket, melyből aztán az ideális mennyiséget adagolja és dolgozza el precízen az ajkakon."

Az Estee Lauder Pure Color High Intensity Ajaklakk egy 6 ml kiszerelésű, 8 árnyalatban kapható ajakglossza. Az ára 7900 Ft.

Amber Halo árnyalatban
A termék érzetre krémes, lágy, de az ajkakra felvíve azért érződik, hogy tartós formulával van dolgunk. Ha összeérintem az ajkaimat, picit egymáshoz ragadnak és viselés közben is lehet azért érezni, hogy valami van az ajkunkon. Ezek a tulajdonságai teszik viszont jól működő masszív tartós ajakszínezővé.
Az anyag ahogy már írtam elég sűrű és masszív, a pigmentáltsága pedig valóban rúzsokéhoz mérhető szóval ezt az ajaklakkot valahogy úgy kell elképzelni, mint az applikátoros tartós rúzst, csak sokkal gazdagabb, hidratáló formulával.

Az applikátora felhasználóbarát módon lett kialakítva. Elég egyszer mártani, sőt, általában már a fej egyik oldalára ragadt mennyiség is elég az ajkaimra, de ha igazán lakkos hatást szeretnék elérni, akkor elegendő a másik oldalon levő mennyiséggel pótolnom, de újramártásra még sosem volt szükségem, ha ezt a terméket használtam.

Az applikátor kialakítása miatt viszonylag könnyen lehet egyenletesen teríteni a sűrű glosszát, de a kontúrok pontos követésére a szín intenzitása miatt azért nem árt figyelni.

A termék tartóssága az ígéretéhez hűen tényleg hosszú órákban mérhető, akkor meg aztán főleg ha a viselése közben nem eszünk-vagy iszunk.

Plusz felhasználási alternatívaképp érdemes kipróbálni intenzívebb árnyalatú rúzsok fölött is - nem csak extrém módon megnöveli az élettartamukat, hanem szinte simábbá és optikailag sokkal nagyobbá teszi az ajkakat, és a fényük is több órán keresztül szemben megmarad, szemben a hagyományos szájfényes kiemelésnél.

Ajánlom? Ha jó minőségű high endes szájfényt kerestek, olyat, ami még tartós is, akkor igen!

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

11 megjegyzés:

 1. Nagyon nagyon szépi. A leírtak alapján is, és a tesztképen is! Olyan szépen mutat, szerintem itt kifejezetten látszik a highend minőség, olyan plasztikás az eredmény. :)

  VálaszTörlés
 2. Wow!!! Komolyan mondom, ez az első tesztelt szájravalód, aminél érzem, hogy ez high-end, és látom a különbséget. Tényleg még dúsabbnak néz ki vele az ajkad... Észrevettétek, hogy ott, ahol fénylik, szivárványszínűen irrizál? Ahhhh, de csodálatos!!!! Ehhez a szájfényhez igazán méltó reklámeszköz az ajkad. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a szádon, és tök jó hogy nem ül be az ajak redőibe.
  (Nekem mindig ez a bajom a nude tartós szájfényekkel.)
  Mindenképp vetek majd rá egy pillantást.
  :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem ez nagyszerűen áll, ne szomorkodj ezen, tényleg gyönyörű, így is lehet a kedvenced. :)

  VálaszTörlés
 5. Feltehetnél fotót arról is. ;)

  VálaszTörlés
 6. Istenem, ez csodaszép! Már megint elcsábultam... :) Írtad, hogy 8 színben kapható, az Estee Lauder honlapján pedig 12 árnyalat található, kíváncsi vagyok, melyik az a 8, amelyik kapható nálunk. :)

  VálaszTörlés
 7. sűrű glossza? :D http://www.irodalomrol.abbcenter.com/?cim=1&id=32146 elnézést, amúgy lehet én vagyok lemaradva...

  VálaszTörlés
 8. Gloss (ang. fn.) = fényes felület, máz.
  Ezt a sminkes oldalakon glosszára magyarosították -igazad van, nem sok köze maradt az eredeti jelentéshez, így járt.... :)

  VálaszTörlés
 9. Ez a fotó! Ez kész! Nem is látom a szajfenyt, csak azt hogy ilyen ajkakat akarok! Vajon a sebésznek elég ez a fotó?
  Csak viccelek, de akkor is...

  VálaszTörlés
 10. Kedvencem ez a marka es csodas az ajkon !!

  VálaszTörlés