BLOGKERESŐ

2014. február 7., péntek

Teszt+játék: L'Oreal Miss Manga szempillaspirál

Nagyon ígéretes kampányt csavarintottak az új L'Oreal szempillaspirál köré, Palvin Barbarától kezdve a manga lolita életérzésen át mindent bevetett a márka, hogy jóval a megjelenés előtt felfigyeljünk az új termékre, ami természetesen össze is jött.De vajon megérte várakozást?

"A speciális kefének köszönhetően a szempillák megafeketék és extrémerősen tartanak. A rugalmas kefe sokszorosára dúsítja a felső pillákat, a kefe hegyes vége pedig extrém módon kiemeli az alsó pillákat."A L'Oreal Mega Volume Miss Manga szempillaspirál egy 8,5 ml-es hosszító-dúsító hatású szempillaspirál, mely 2999 Ft-ba kerül.

A fejnek ez a hajlítgatós megoldása mint ötlet jó, mint megvalósítás viszont kissé esetlen, mivel hiába állítom be egy adott szögbe a fejet, az szép lassan úgyis visszaáll az alaphelyzetébe. Viszont ha a csavargatásos skilljétől eltekintünk, akkor is egy elég könnyen használható, "szemre álló" spirálról beszélhetünk, mert a feje elkeskenyedő kúp alakú, hagyományos kefe, amivel szerintem a legegyszerűbb szépen szempillát festeni.


A festékben tetszik, hogy nem túl sűrű, ezért nem állnak úgy össze a festéktől a pillák, mint egynémely krémes állagú spiráltól. A kefe fejét azért néha le szoktam törölgetni, mert szerintem egy picit sok festéket vesz fel, de amúgy teljesen rendben van.

A festék színe szép mélyfekete és nem pereg, még ha az alsó szempillákra kerül, akkor sem. A pillákat már 2 rétegben is szépen hosszítja, és dúsítja, de természetesen a palvinbarbarai (mű)szempillákat hiú ábránd lenne elvárni tőle. Pedig imádnám, ha egy picit több mangás hatást adna a szememnek :( Próbáltam 2-nél több rétegben is felapplikálni amúgy, a mangásabb hatás reményében, de sajnos akkor már látványosan csomósodik, póklábazódik és összeragad végeredmény, szóval nem érdemes tovább építeni.

Ajánlom? Szerintem a Miss Manga kategóriájában a jók közé tartozik, de sajnos annyival nem tud többet, hogy feltűnően ki is emelkedjen közülük, viszont egy nagyon jó idényspirál.


Nagyon érdekelne a Ti véleményetek is a termékkel kapcsolatban, ezért a L'Oreal jóvoltából most a poszt alá kommentelők közt kisorsolunk 5 darab Miss Manga szempillaspirált!
Írjatok Nekünk bármiről, például, hogy mi az első benyomásotok a spirállal kapcsolatban, vagy ami eszetekbe jut! :)

Sorsolás febr. 12.-én!

UPDATE: Köszi szépen mindenkinek a játékot! Az öt szerencsés nyertes: Dorka, dodoos, Bell, Renáta Polonyi, Dorotien :) Kérlek írjatok egy levelet az elérhetőségeitekkel a kremmania@gmail.com-ra!

214 megjegyzés:

 1. A L'Oreal igazán leszokhatna arról, hogy műszempillával reklámozza a spiráljait =/

  VálaszTörlés
 2. Én nagyon szívesen kipróbálnám! :-)))
  Szép egyébként így a kép alapján - mármint amiket te készítettél, nem a műszempillás...

  VálaszTörlés
 3. Szívesen kipróbálnám ezt a szempillaspirált, nagyon régóta keresek olyat, ami megfizethető, és valóban szép szempillákat csinál. Eddig a legjobb a lancom spirálja volt, de annak elég borsos az ára. :) Lehet, hogy inkább nekem is be kellene neveznem egy ilyen szempilladúsító eljárásba, és akkor már mindegy lenne, hogy milyen a szempillaspirál. Egyébként a termék jónak tűnik, még ha nem is hozza a reklámban ígérteket.

  VálaszTörlés
 4. Engem eddig nem győzött meg ez a spirál, pedig jó pár tesztet láttam már :S

  VálaszTörlés
 5. Így a képek alapján eléggé idegenkedek tőle a kefe miatt. Bár a nélküle-vele fotókon nem tűnik rossznak, de azért mégsem annyira meggyőző.
  A műszempillás reklámozás valóban nagy megtévesztés, kb mint a sampon reklámok.

  VálaszTörlés
 6. Nézegettem már a teszteket, sehol sincsenek elájulva tőle, épp a póklábhatás miatt. De az az igazság, hogy engem ez nem tántorít el tőle, mivel általában 1 nagyon maximum 2 rétegben spirálozok. A csomagolása nekem nagyon tetszik, nagyon szívesen kipróbálnám. Igazság szerint szerintem azért csalódik a legtöbb ember a spirálokban, mert mindig műszempillával reklámozzák őket, így "természetes", hogy senki sem tudja elérni a vágyott hatást. :(

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jól áll neked ez a smink, szépen kiemeli a szemed. A spirál tetszik nekem, bár még nem próbáltam. Szívesen kipróbálnám, de ha a párom megtudná, hogy vásároltam... :D Fogadtunk, hogy március végéig nem veszek semmit... Így nagyon örülnék, ha nyernék, mert akkor nem buknám a fogadást. :D

  VálaszTörlés
 8. próba-szerencse :)

  VálaszTörlés
 9. Érdekes, hogy ezeket a hagyományos keféket ajánlod, én eddig a szilikonkeféset (így hívják? ) preferáltam, de lehet kéne egy esélyt adnom ezeknek. :)

  VálaszTörlés
 10. Nekem pont, hogy az utóbbi időben a szilikon kefés Clump Defy volt a nyerő, pedig több éven át a hagyományos kefékre esküdtem. De ez az új buci-benga trend nagyon kiábrándító, mindig összekentem magam, ez a spirci nem ilyen , és a tesztképek is meggyőzőek, szóval nagyon szívesen elfogadnék egy darabot. :) Főleg mert ilyen csúcsos végű, hosszabbítós spirál most épp nincs a készletben. :D

  VálaszTörlés
 11. Nem rossz, de vannak olcsóbb spirálok amivel hasonló eredményt lehet elérni.

  VálaszTörlés
 12. nekem tetszik az eredmény, ha a tartósság is oké és lemosáskor sem kell sokáig dörzsölni, szerintem jóban lennénk! :)

  VálaszTörlés
 13. Jó kis spirálnak tűnik, bár tényleg érdekes lehet a keféje így. Szívesen kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 14. Szerintem azért a rólad készült középső képen van egy kis műszempillás utóérzete a dolognak :) Vagy csak nagyon szép hosszú szempilláid vannak egyébként is :D

  VálaszTörlés
 15. Jónak tűnik! Biztos hallottad már ezerszer, de csodás szempilláid vannak!!!! :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon sokat szemeztem vele...de még mindig nem tudom:)

  VálaszTörlés
 17. Ma láttam a DM-ben, minden másodikhoz mangás kitűzőt is csomagoltak.

  VálaszTörlés
 18. mostanánan spirálmániában szenvedek. gondolkozom még rajta, hogy beszerezzem-e, de jónak tűnik. :)

  VálaszTörlés
 19. Szívesen kipróbálnám, a bumszli kefékkel mindig összemaszatolom magamat..:)

  VálaszTörlés
 20. Meglehetősen vegyesek az érzéseim a márkával és ezzel a spirállal kapcsolatban: egészen biztos, hogy nem venném meg csak úgy, jókedvemben...továbbá: szerintem Wishes sokkal szebb akár spirállal, akár anélkül, mint Palvinbarbi, akin 50 sminkes dolgozott 10 órán át, mielőtt elkészült a fenti fotó, melyet utána szintén több órán át photoshoppoltak. Tudom, hogy ő a L'Oreal arca, és félreértés ne essék, nem az "irigy rosszindulat" beszél belőlem, csak kicsit(nagyon) uncsi már, hogy mindenhonnan és állandóan őt tolják az arcomba. Nincs nap Palvinbarbi nélkül... pedig rajta kívül van még néhány tehetséges és gyönyörű magyar modell. Na, jól kipuffogtam magam. :-)

  VálaszTörlés
 21. Fhú, hát mit is írhatnék....számomra ezzel a sprállal készített sminked az, amitől úgy érzem, hogy érdemes lenne vad ricinusos kezelésbe fognom, mert ilyet akarok! :)
  A fotók sokkal jobbak egyébként, mint a márka hivatalos reklámfotói.
  Én most fohászkodom, hogy nyerjek, úgy szeretném! :)

  VálaszTörlés
 22. Szerintem is kicsit eltúlozták a reklámfotókat, de kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 23. szívemből szóltál, Springsteen, én PB-t először észre sem vettem, csak Wishes pilláit. Ha nem nyerek, ezek a fotók fognak a DM pénztárhoz vezetni Joker-kuponnal, nem a műpillás alkotás.

  VálaszTörlés
 24. Szép persze Palvin Barbi, dehogy a cégek miért nem Veled reklámoznak? :D Ultragagyi a műszempilla rajta, mikor hagyják már abba a gyártók? Mondjuk én elvből sem veszek semmi L'Oreal terméket, de a képeid alapján sem érzem, hogy bármiről is lemaradok, igazából ez egy teljesen átlagos spirálnak tűnik nekem. (De Te olyan szép vagy, nálam Te vagy a nyerő, nem a Barbi. ;) )

  VálaszTörlés
 25. Örülök, hogy végre a fiatal tiniközönséget is megcélozza a márka ezzel a játékos hangulatú spirállal és végre nem négyezer valahányszáz forint mint a többi L'Oréal spirál - többek között a magas ára tartott eddig vissza a spiráljaiktól, de ezt a Miss Manga-t mindenképpen ki kell próbálnom, érdekel! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 26. Komolyan, made my day ezekkel a "szebb vagy, mint a PB" kommentekkel! :D Azért tényleg gyújtanék pár gyertyát, ha annyi szögből lenne vállalható fejem, mint neki! :D

  VálaszTörlés
 27. Mit is írhatnék kortes beszédként :D Ha nyernék egyet, tuti megírnám a véleményem. :):):)

  VálaszTörlés
 28. Érdekes tényleg ez a reklámkampány. Nekem, mint egyszerű hétköznapi szempillaspirál használónak is azonnal szembetűnő, hogy ilyen pillákat maximum egy jó minőségű műszempillával lehet elérni. Tetszik maga a gondolat, a "manga" style, mindenki szeretne szép, hatalmas tekintetet varázsolni magának, sokszor tényleg egy szempillaspirál sokat dob a szememen :) A wishes által feltöltött képek nekem is nagyon tetszenek, örülök, hogy ennyire szép sminkkel lehet látni, hogyan is szuperál a kis termék :) Kipróbálni, kipróbálnám, hajt a kíváncsiság :)

  VálaszTörlés
 29. Neked mindenhogyan szép kis fejed van. :) Amúgy érdekes, hogy épp Palvin Barbit kapták így fel, nem tudom, mi alapján döntik el, hogy ki a legjobb. Szerintem szép, talán szebb, mint Mihalik Enikő, de Enikő annyira különleges, beleég a retinádba, Barbi arca meg kicsit olyan "tipikusan" szép arc, de semmi igazán különleges nincs benne - legalábbis szerintem. (Persze nem sírnék, ha ilyen tipikusan szép lennék, mint ő, de vannak érdekesebb és szebb magyar modellányok is. ;) ) Sminkmodellnek én el tudnálak képzelni, ott nem számít, hogy alacsony vagy, és a Te arcod nagyon-nagyon különleges, meg kis gyönyörűség vagy. :)

  VálaszTörlés
 30. Nikolett Lukács2014. február 7. 14:56

  nem tűnik rossznak. érdekes alakú a keféje nekem. nálam az oriflame wonder lash dramatize szempillaspirál az abszolút nyerő. arról nem is beszélve hogy sajnálok 3000 forintot egy spirálért >.<

  VálaszTörlés
 31. Nekem Enikő arca már-már túlzottan is karakteres, Barbié sokkal bájosabb, kedvesebb. Amúgy talán azért is tetszik jobban, mert olyan szép tejfehér bőre van, te, és egy darab hiba nincs a testén, ami hófehér bőrnél extraritka. Én ezt irigylem tőle a legjobban.

  VálaszTörlés
 32. Nagyon szép vagy, nekem ez jut eszembe erről a spirálról :)))

  VálaszTörlés
 33. Nem csak a játék miatt kommentelek (persze jó lenne nyerni is:), de szerintem a spirálos teszteknél jobb lenne olyan kép, ahol szemben, alulról és oldalról fotózod a szemed (mint a Palvin Barbi) és a pillák egész hosszában látszódnak, hogy jobban lehessen látni, hogy mennyire emeli meg őket. Így én csak azt látom, hogy feketébbek. Ettől függetlenül tetszik az írás és irigyellek a fotoshop minőségű bőrödért. :D

  VálaszTörlés
 34. Nézd csak, itt van még pár kép, és több szögből látszik, hogy milyen:)
  http://kremmania.hu/sminkek/hello-miss-manga

  VálaszTörlés
 35. Smink és a többi2014. február 7. 15:21

  Tetszik a kampány, ez a mangás vonal, ugyanakkor számomra teljesen felesleges opció a "hajlítgatás" (tényleg, nem lesz festékes az ember keze?) plusz kicsit többet vártam tőle. Azért kipróbálnám, hogy az én pilláimon mit tud :)

  VálaszTörlés
 36. Köszi szépen, így más jobban látszik!

  VálaszTörlés
 37. Köszi szépen, így már jobban játszik!

  VálaszTörlés
 38. Jaj nagyon tetszik! Még ha nem is nyerném meg,lehet elmennék és bezsebelnék egyet a Rossmannban. Mostanában nem találok jó spirálokat,de ez a teszt nagyon tetszik! Alig várom,hogy kisorsoljátok a nyerteseket! :)

  VálaszTörlés
 39. egy próbát megérne, eddig még 50-50% hogy vajon beszerzem-e

  VálaszTörlés
 40. a fotók alapján egyáltalán nem hozza a manga-hatást ez a spirál, viszont amúgy megbízható darabnak tűnik

  VálaszTörlés
 41. Nagyon tetszik ez a mangás stílus,igazán szép szempillákat csinál:)

  VálaszTörlés
 42. Soha nem értettem miért kell egy szempillaspirált műszempillákkal reklámozni... Ez kb olyan, mint amikor a pushup melltartót szilikonmellű nőkkel, a "hájleszorító" bugyit meg 45 kilós gebe csajokkal plakátolják ki. Egyébként az egész kampány nekem is tetszik, bár az ilyen fényes csomagolásokat sosem szerettem, mert minden karc és ujjlenyomat azonnal meglátszik rajta, és a feliratok is gyorsan kezdenek kopni amitől az exkluzív hatás azonnal átcsap gagyiba. De persze ilyenek is kellenek, főleg hogy sokaknak ez tetszik, nem lehet minden az én ízlésemnek megfelelő matt fekete :D
  Mindezeket leszámítva szívesen kipróbálnám, de nem venném meg teljes áron, mert ennyit egy olcsóbb spirál is tud, illetve akciósan van olyan, amelyik többet is.

  VálaszTörlés
 43. Hát ezt én is... :D Barbi arca tényleg kedvesebb, de kevésbé érdekes. A tiédben megvan a kedvesség és az érdekesség is. ;)

  VálaszTörlés
 44. Engem nagyon érdekel ez a spirál. Eddig Astor és Maybelline spirálokat használtam, legutóbb épp az Astor Big&Beautiful Bfly spirálját. Nehéz szépen dolgozni vele, nagyon szemezgetek a Miss Mangával. A teszt meggyőzött, szívesen kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 45. A L'oréal régen nagyon jó sminktermékeket csinált,de mára hát nem is tudom lejjebb adták véleményem szerint.Azért adnék még egy esélyt a Márkának ha nem lenne ennyire túlárazott...

  VálaszTörlés
 46. Szívesen kipróbálnám, de a manga hatást én se értem. Wishes rajtad tényleg sokkal szebb! Így legalább tudjuk, hogy az életben mit tud a termék. A Palvin Barbis fényképről ez nem mondható el... :(

  VálaszTörlés
 47. Simán lehetne a Te képeiddel reklámozni ezt a spirált. Én megvenném!

  VálaszTörlés
 48. A L'oréal állatokon tesztel! Tényleg jó olyannal keni magunkat amitől egy állat meghalt? Azért tesztelnek állatokon hogy ne a mi arcunkat marják le,de ami lemarná az arcom olyannal minek keni magunkat...érthetetlen...

  VálaszTörlés
 49. Hat en mar nagyon vartam a megjeleneset. Az eddigi loreal spiralok bevaltak, es amint a kepek is mutatjak ez sem egy rossz spiral. Kulon nagyon tetszik a csomagolasa:)

  VálaszTörlés
 50. Szerintem nem csak a L'Oreal reklámoz műszempillákkal! Szép fekete az biztos,de wishes pilláival nem művelt akkora csodát,azok amúgy is szépek,hosszúak,íveltek. Szerintem csupán a fekete szín hiányzott róluk. Én egy jó (számomra) spiráltól hosszabbítást,ívelést várok,emellett ne potyogjon és ne legyenek a pilláim kő kemények. Maga a kefe nagyon tetszik,de nem biztos,hogy meg merném venni,mert úgy tűnik,hogy túl sok a festék amit felvesz.

  VálaszTörlés
 51. Szép pillákat csinál, de nem érzem úgy, hogy rohannom kell a boltba, hogy megvegyem...

  VálaszTörlés
 52. Csatlakozom, de én is tusvonal nélküli képeket várnék mert így nem látszik igazából mennyit dúsít.

  VálaszTörlés
 53. Hát nem hiszem, hogy megvenném, maximum a manga szó miatt, de szerintem ennyit tud nálam egy sokkal olcsóbb spirál is. Persze ha megnyerném, örömmel kipróbálnám, hátha mégis dobok egy hátast. :D
  Más: mivel fested a szemöldököd? Általában a szemüveg miatt nem szoktam kihúzni, de néha mégis szükség lenne rá, és még semmi megfelelőt nem találtam, a tiednek szép természetes hatása van (persze én béna vagyok, úgyhogy nem lesz ilyen úgyse), és a színe is jó lenne talán. Köszi! :)

  VálaszTörlés
 54. A hajlítgatós nyél megoldás feleslegesnek tűnik. Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen az ember keze tiszta festék, miközben próbálja beállítgatni. A képek alapján rengeteg festéket vesz fel. Egyenlőre nem látom a "huha" újítást vagy különlegességet ebben a termékben, ami ilyen ár mellett azért elvárható lenne. Magamtól nem venném meg, de ha megnyerném szívesen kivesézném a tulajdonságait. :)
  U.i.: A kérdőíves felmérés eredményeiről, tapasztalatairól megtudhatunk valamit?

  VálaszTörlés
 55. Nagyon szívesen kipróbálnám. Tetszik a keféje :)

  VálaszTörlés
 56. Apolka összesítgeti, és a fejlesztéshez fogja felhasználni. Az eredménye majd látható lesz a jövőbeli fejlesztések során :)

  VálaszTörlés
 57. Hú, jól ráéreztél, nagyon nehezen találtam meg ezt a kombót, amitől ilyen. :D A MAC szemöldökporok Omega árnyalatával rajzolom meg a szemöldököm, majd a Catrice Eyebrow Fillerrel fixálom. :)

  VálaszTörlés
 58. valahol olvastam hogy nem túl tartós, ezért ódzkodom a megvételétől, pedig amúgy a végeredmény szép.

  VálaszTörlés
 59. A szempillaspirálok műszempillával való reklámozása szerintem is nagyon idegesítő (, mint amikor húszéves modelleken reklámozzák a ránctalanító krémeket), de elég jó spirálnak tűnik, és a keféje is tetszik.

  VálaszTörlés
 60. Van egy ilyen kép is, ez hátha többet segít

  VálaszTörlés
 61. Én is nagyon szívesen kipróbálnám. (-: Tetszik a csomagolása és az elkeskenyedő fej is. Bár én szeretem a szilikonkeféket is, a lényeg, ne legyen túl vastag, mert egyrészt összekenem a szemhéjamat, másrészt nem lehet a pillák tövéhez hozzáférni, és nekem az is világos színű. Ezért örültem meg a Big Eyes-nek, de valahogy az sem hozza a hozzá fűzött reményeket.. Ennél szerintem ha két rétegben használjuk elengedhetetlen, hogy utána átfésüljük, én ehhez régi spirálok keféjét használom.

  VálaszTörlés
 62. Kép alapján nagyon szép az eredmény, remélem tartós is :)

  VálaszTörlés
 63. Nagyon szép pillákat varázsolt Neked! Végre egy olyan szempillaspirál, ami egyrészt a fiatalabb közönséget célozza, illetve nem kerül négyezer valahányszáz forintba, mint a L'Oréal márka többi spirálja. Nekem felkeltette az érdeklődésemet, mindenképpen érdemes lesz kipróbálnom, nagyon kíváncsi vagyok :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 64. Jelenleg L'Oreal spirálom van és elégedett vagyok vele, szeretném kipróbálni ezt is! Palvin Barbi és a mangák a kedvenceim, úgyhogy engem már a reklám megnyert! :)

  VálaszTörlés
 65. Nekem tetszik a végeredmény, de tényleg kicsit uncsi, hogy minden cég műpillákkal reklámoz.. :C

  VálaszTörlés
 66. kár ,hogy 1 réteg nem elég én mindig csak annyit használok :P

  VálaszTörlés
 67. Én is kipróbálnám.:)

  VálaszTörlés
 68. Nekem tetszik a design, és a reklámok után nagyon vártam, hogy jöjjenek a vélemények és tesztek is róla :) Egyelőre nem érzem, hogy le lennék nyűgözve. Őszintén szólva Wishes néhány korábbi terméktesztekkel kapcsolatos képein sokkal szebbek a pillái, attól függetlenül, hogy nem is spirált tesztelt, mint ezen a mostanin. Ami nem Wishes szépségéből von le, hanem a spirál teljesítményéből :) Mindenesetre továbbra is szívesen kipróbálnám, de 3ezer forintot, azt hiszem, ezért nem adnék most.

  VálaszTörlés
 69. L'Oreal spirálom még nem volt, tennék vele egy próbát, mert a keféje számomra jónak tűnik. Az szintén jó pont, hogy a festék nem sűrű, könnyebb vele dolgozni.

  VálaszTörlés
 70. A lényeg lemaradt.... Wishes, annyira szép vagy!!!!

  VálaszTörlés
 71. Nekem a külseje alapján nagyon tetszik, ill. a tesztek alapján is bejön :)

  VálaszTörlés
 72. Nekem nagyon tetszik, biztosan megveszem !

  VálaszTörlés
 73. Én kedvelem a L'orel spiráljait, szívesen kipróbálnám ezt is:) Tetszik a végeredmény, dúsabbnak tűnik és szépen szétválasztja a pillákat is.

  VálaszTörlés
 74. Jobban szeretem a műszempilla hatású spirálokat, de így képek alapján hétköznapra azért nem rossz. Bár sok helyen pont azt olvastam, hogy könnyen összetapasztja a pillákat (de lehet, hogy ők nem húzták le róla a felesleget, nem tudom). Ha idén is úgy lesz, hogy a glamouros L'oreal kupont csak spirálra lehet felhasználni (azt hiszem ősszel ennél a márkánál volt ez), akkor egy próbát megér úgy. :)

  VálaszTörlés
 75. az elsó szempilláidon valami elképesztő a hatás, viszont a hibátlan őröd semmi sme múlja felül! :)

  VálaszTörlés
 76. Nekem nem jött be ez a spirál, őszintén szólva eléggé bánom, hogy megvettem. Sajnos kissé még a szememet is irritálja és az erős illatát sem szeretem. A szempilláimra gyakorolt teljesítménye szerintem átlagos. Megpróbálom hébe-hóba használgatni, de szerintem hamarabb fog beszáradni mint elfogyni :)

  VálaszTörlés
 77. Nekem tetszik a végeredmény, bár én a szilikonkeféket jobban szeretem, de szerintem ezzel se lenne gondom. :)

  VálaszTörlés
 78. A rózsaszín külcsíne tetszik egyedül:)
  De már a keféjéből látom, hogy nem az a spirál, amit megvennék...

  VálaszTörlés
 79. Egy újabb átlagos holmi nagy reklámkampánnyal? Talán, ha kipróbálnám, kiderülne. :)

  VálaszTörlés
 80. szívesen kipróbálnám, mert eddig nagyon vegyes véleményeket olvastam róla, viszont ahhoz túl drága, hogy ennyiért megvegyem. ahhoz előbb bizonyítania kellene és akkor lehet, hogy újravenném... ;)

  VálaszTörlés
 81. Én is szívesen kipróbálnám! :)

  VálaszTörlés
 82. Szívemből szóltál, én sem veszek egy ideje olyan terméket, amiről tudható, hogy állatokon tesztelő cég gyártja. Sajnos hihetetlenül beszűkült így a smink és testápolási piac számomra, de azért ha belegondolunk... azért szenvedjen egy állat, hogy nekem nagyobb pilláim legyenek?! (Megjegyzés: nem vagyok véresszájú állatvédő, még csak vega sem, de ami sok az sok)

  VálaszTörlés
 83. Én két L'Oreal spirált elfogyasztottam eddig és az a tapasztalatom velük, hogy idő után nagyon sokat változik az állaguk. Az második spirálom tőlük teljesen használhatatlan volt az állaga miatt (úgy folyt mint a víz). Fél év mellőzés után megint a kezem közé került és akkor már meseszép pillákat tudtam vele alkotni mivel éppen jól besűrűsödött. Az az érdekes az egészben hogy most fél éve folyamatosan használom és semmit sem változott, ugyan olyan szuper az állaga. Sokféle márkájú spirált kipróbáltam már, de nekem a L'Oreál spiráljai váltak be legjobban, lehet hogy majd beruházok erre is :)
  Egyébként had említsem meg, hogy szerintem neked egyáltalán nincs szükséged műszempillára mert gyönyörű hosszú és dús pilláid vannak ;)

  VálaszTörlés
 84. Még nem volt L'Oreal spirálom és már nagyon kiszeretném próbálni, jó lehetőség lenne, akár ez a nyereményjáték.Viszont ha nem sikerülne bekerülni a szerencsés 5 közé, akkor valamelyik drogériába felkeresem.Elsőre nagyon jó benyomást ad, de jó lenne ha nem műszempillákon reklámoznák a szempillaspirálokat. Nagyon szép színe van és szépen hosszabbítja a pillákat, a keféje is nagyon megfogott.:)

  VálaszTörlés
 85. Kíváncsi vagyok rá, még nem volt L'Oreal spirálom, inkább olcsóbakkal próbálkozok. De ezt szívesen kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 86. Szerintem jó a marketingje és a teszt is tetszik. Viszont én ódzkodom a "csomózós" spiráloktól, a keféje abszolút nem az én stílusom és túl soknak tűnik a festék rajta. Tehát nem venném meg alaposabb meggondolás után, de nagyon jó a "csomagolás". :)

  VálaszTörlés
 87. Nagyon tetszenek a képek, szépek a szempilláid. Számomra nagyon hasonlít a végeredmény a kedvencemre, a Max Factor spiráljára, a Clump Defyre. De lehet, hogy nem jól látom. :) Mindenesetre kipróbálnám ezt a spirált is.

  VálaszTörlés
 88. Alexandra Császár2014. február 8. 18:51

  Nekem így elsőre nagyon megtetszett a spirál és az eredménye is elég biztató :)

  VálaszTörlés
 89. Még nem volt L'Oreal spirálom, ezt szívesen kipróbálnám, de ha vásárlásra adnám a fejem, akkor valószínűleg egy másik terméküket szerezném inkább be. Ez is szép pillákat csinál, de valahogy nem az igazi.

  VálaszTörlés
 90. Megmondom őszintén, 1000-1200Ft-nál többet semmilyen spirálért ki nem adnék, Régebben, a sminkelősebb korszakomban kaptam ajándékba hiperdrága szupercsodát, szénfekete volt, de kenődött jobbra és balra, volt középárkatos (nekem drága), az sem volt jobb, úgyhogy maradok a 600 Ft körülieknél, és várom a csodát :))
  Nem, nem érdekel, mennyi a reklám, meg a kísérlet, az a cégek dolga, az ár-mit kapok a pénzemért-újra veszem-e meg az én dolgom.
  Ezt szívesen kipróbálnám, főleg, mert vén tyúk létemre szeretem a mangákat:DD de 3000 ezret nem adnék érte.
  Már több spirálnál megjegyeztem, a műszempillás reklámokkal nálam csak azt érik el, hogy lapozok, abszolút hidegen hagy a retusos kamaszlányok műpillás rebegtetése, most is mire zoomoltam rá? a lány kezére, mert a manikűrje, az mesés :)

  VálaszTörlés
 91. A Loreal termékek árának 70%-a a csomagolás és csak 30% maga a termék...ennyi jut eszembe róla!

  VálaszTörlés
 92. Nagyon jó teszt, a képek alapján jó spirál. Szép vagy Wishes mint mindig :-)
  Hiába jó, Én 3 ezret nem adnák érte.
  Szerintem az Essence I love extreme is tudja ezt, kb ezer ft és nem kísérleteznek állatokon!!! :-)

  VálaszTörlés
 93. Nekem nagyon tetszik, a fotókon amiket készítettél jól látszik, hogy milyen két rétegben.
  Különleges alkalmakkor szívesen használnám. :)

  A
  legjobb mangás hatást tényleg műszempillával, nagy lencsével, jó
  szempillaspirállal és fehér szemceruzával lehet legjobban elérni.

  VálaszTörlés
 94. Nagy kár, hogy csomósodik! Semmit nem utálok jobban a póklábaknál (drága Férfimmel egyetemben) :)
  Viszont az elvékonyodó kefe tetszik, a Te alsó pilláidat gyönyörűen kiemelte!

  VálaszTörlés
 95. Nagyon tetszik ez a spirál. Ez a következő kiszemeltem..:)

  VálaszTörlés
 96. Én imádom az összes L'oréal spirált,szívesen kipróbálnám ezt is,de még nem szántam rá magam....A kép alapján nekem megérné! :))

  VálaszTörlés
 97. Nagyon tetszik a spirál, de a tesztek és vélemények nélkül még nem mertem megvenni. Bár hajlok rá.. :)

  VálaszTörlés
 98. Engem a csomagolása fogott meg ennek a szempillaspirálnak, nagyon-nagyon szép :) Teszt alapján egy hétköznapibb hatású dolog, nem csinál műszempilla-manga pillákat, a keféje se egy nagy eresztés véleményem szerint, de azért szívesen kipróbálnám, kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire tartós. Esetleg egyszer be is ruházok majd rá.

  VálaszTörlés
 99. Köszönöm. :) Igazából először telefonon olvastam és néztem a képet ott hátrány volt megítélés szempontjából. Most pc-n tussal is látom a különbséget.

  VálaszTörlés
 100. Attól hogy mindenki ezt csinálja, még nem helyes és nekünk fogyasztóknak nem kell birka módon elfogadni hogy megtévesztő reklámokkal akarják ránk sózni a kozmetikai termékeket.

  VálaszTörlés
 101. Hmm, szívesen kipróbálnám én is, a csomagolás nagyon jól néz ki, és a teszt is elég meggyőző :)

  VálaszTörlés
 102. húha, főleg az utolsó előtti kép alapján eléggé meggyőző! Vagy Wishes neked alapból ilyen durván hosszúak a pilláid?:)

  VálaszTörlés
 103. Mint ahogy az egyik stand up comedysünk mondta: a legborzasztóbb munkája a fogyasztóvédőknél a szempillaspirál tesztelőnek van, vajon hány réteget kell felkennie ahhoz, hogy megállapítsa, nem hosszabbítja 300%-kal a pillákat. :))) Mindenesetre én most vállalnám a tesztelő szerepét. Úgysem leszek palvinbarbi, veszítenivalóm tehát nincs.

  VálaszTörlés
 104. Nekem nem nagyon tetszik a kefe része,mert jobban szeretem a műanyag keféket.A képek alapján azonban jól teljesít.Ami még tetszik benne ez a "Miss Manga" név. :)

  VálaszTörlés
 105. Nekem is elég vegyes érzéseim vannak! Lehet, ha ez a teszt nem születik meg akkor simán elmegyek mellette... Se a kampányfotó, se a termék design, sőt még maga a keferész se egy nagy durranás elsőre. Az alsó pillákat szuper módon kiemelte, úgyhogy nekem először az tűnt fel. Hatásában semmi mangás sincs, viszont egy jó hétköznapi spirálnak tűnik. Érdekelne a tartóssága, mennyit bír? Kenődik? Esetleg néhány könnycsepp kifog rajta? Nálam valahogy ezek is meghatározóak. :)
  Köszi a tesztet!

  VálaszTörlés
 106. Szívesen kipróbálnám, meggyőző a teszt és úgyis fogyóban van a mostani spirálom! :)

  VálaszTörlés
 107. Az Avont egyszerr már csúnyán megbüntették ezért, nem értem ők hogy maradhatnak ki... :D

  VálaszTörlés
 108. Már kommenteltem egyszer, szóval ez most nem számít bele :) Nos, eszembe jutott, hogy vajon rosszul emlékszem, de nem tiltották be a spirálok műszempillával való reklámozását? Mintha egy-két kozmetikai cég büntetést fizetett volna a közelmúltban. De lehet, hogy tévedek.

  VálaszTörlés
 109. wishes használsz valamilyen szempilla ápolót? :) olyan szépek a szempilláid :)

  VálaszTörlés
 110. Wishes pillái meggyőzőbbek, mint Palvin Barbié, és nem csak a műpillák miatt... Az is mókás, hogy a reklámfotón száraz a spirál... :P

  VálaszTörlés
 111. Sajnos sokakat belehet csapni a látványos reklámokkal, persze nem is csoda ki ne szeretne óriás szempillákat egy szempilla festék suhantástól.. wishes nagyon szépek lettek ettől függetlenül a pilláid, DE úgy gondolom ár érték arányban lehet találunk jobbat.. :)

  VálaszTörlés
 112. Kedvelem a L'oreal spirálokat, a tesztek alapján ez is jónak tűnik, szívesen kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 113. Nekem a teszt képei alapján tetszik, kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 114. hmm.. így képen, Rajtad tetszik ez a spirál, de még nem vagyok meggyőzve teljesen... lehet, h majd G-napokon beruházok rá, ha féláron lesz, vagy ilyesmi. Amúgy a lila is érdekelne, kár, h mindig csak feketékkel van tele a polc, én pl. barnát is szívesen vásárolnék :) viszont a csomagolása imádat! Nekem tetszik a marketing, a reklámok, díjazom az ilyesmit is, csak ezt külön kell választani az adott terméktől. Tehát ha bevallottan csak azért vettem meg, mert mondjuk annyira bejött a csomagolása, akkor kár azon dühöngeni, h pocsék a cucc, ha egyszer mindenki figyelmeztetett, de nem érdekelt :) ez olyan, mint az új L'Oréal sampon (hajravaló termékcsalád), ami azt ígéri, h megvastagítja a hajamat. Mindenki mentegetőzik a véleményeknél, h nem azért vette, mert elhitte a reklámot, dehogyis! Akkor minek? Ha előre tudom, h kamu az egész, akkor miért veszem meg? Vagy miért ciki bevallani, h bizony néha elhisszük azt, amit ígérnek? Hiszen ez a marketing lényege, nem? :)

  VálaszTörlés
 115. Hm, egy rétegben még szép, többen tényleg nagyon soknak tűnik már.

  VálaszTörlés
 116. nekem a pink-fekete párosítás jön be.. :) nem volt még olyan spiralom ami hajlítható.. sőt, nem is láttam még ilyet.
  remélem lesz rá valami akció nemsokára, mert azért ennyiért nem vennem meg..

  VálaszTörlés
 117. egyáltalán miért reklámoznak szempillaspirálokat műszempillákkal? ez nem fair.

  VálaszTörlés
 118. Már régóta szemezek vele és a képek alapján az én igényeimet teljes mértékben kielégítené hétköznapokra.:D

  VálaszTörlés
 119. Én egy ideje megállapodtam a L´Oréal, False Lash Wings szempillaspiráljánál, de ez a baby felkeltette az érdeklődésemet, mindenképp ki fogom próbálni.

  VálaszTörlés
 120. Nagyon szépen mutat rajtad,nekem tetszik :) Nyilván egy termék sem teljesít úgy, mint egy reklámban, de szerintem ez egész jó :)

  VálaszTörlés
 121. A képükön mennyivel szebb a kefe, a te képeden pedig kicsit visszataszító. Olyan mintha túl sok festék lenne rajta és szinte már látom előre, hogy összetapasztja a pilláimat. Sokszor engem pont az zavar, hogyha túl híg egy szempillafesték mert sok idő mire megszárad és rápislogom a szemhéjamra. (nagyon göndör szempilláim vannak, szóval ez mindig bekövetkezik kb.) De a végeredmény rajtad nagyon szép lett. :)
  Nekem van egy L'Oréalos szempillaspirálom amit akciósan vettem és egyáltalán nem tartós. 2-3 óra alatt felkenődik a szemhéjamra, szóval nem nyűgözött le.

  VálaszTörlés
 122. Ez engem is zavar, még akkor is ha TUDOM hogy az műszempilla... Hát még akkor azokkal mi van, akiknek mondjuk le sem esik? Félrevezetőek a reklámok.

  VálaszTörlés
 123. Eddig mindegyik L'Oreal spirált kipróbáltam, ezt sem fogom kihagyni ;) Az én szempilláimat látványosan feldobják ezek a termékek, kíváncsian várom ennek hatását is :)

  VálaszTörlés
 124. Úgy örülök, hogy nem csak én gondolkozom így! :)
  Az a baj, hogy sokan dőlnek be a reklámnak, és brand-nek, mert hogy "menő" elmondani, hogy pl: jajj nekem Loreal-os van ám! de ha látnák, hogy mit él át ezért jó pár állatka, és hánynak kerül az életébe, akkor ő is inkább választaná szerintem az általában olcsóbb, nem ártalmas, és teszt mentes, sokszor merőben jobb akár bio kozmetikumokat is!
  Örülök, hogy Ti is figyeltek erre, feldobtátok a napomat! :)

  VálaszTörlés
 125. Az Unió területén már nem kapható állatokon tesztelt kozmetikum. Az igaz hogy a L'Oréal tesztel állatokon, de nálunk csak azokat a termékeit lehet kapni, amiket nem teszteltek, ugyanis ez már egy uniós jogszabály hogy nem lehet forgalmazni az unió területén olyan kozmetikumot amit állatokon teszteltek. Ezért nyugodtan vásárolok a drogériákban, mert tudom hogy semmit sem teszteltek állatokon és ha valamit nem hoztak be hozzánk, akkor nagy valószínűséggel ezért.

  VálaszTörlés
 126. Nekem sem tűnt fel hogy PB az. :D De az a hajfestékes reklám iszonyatosan ciki... Lehet csak nekem kell nevetnem tőle amikor meglátom/meghallom de egyszerűen nevetséges.

  VálaszTörlés
 127. Azt ugye tudjátok, hogy a Manga nem volt állatokon tesztelve az EU betiltotta az állatkísérleteket és egy cég sem dobhat piacra olyan új terméket ami állatokon volt tesztelve. Bárhol. Ami nem jelenti, hogy nincs miért bojkottálni a LOrealt mert vannak termékek amiket tesztelnek állatokon még mindig, de azokat nem hozzák be az EU-ba. Szóval ha valami nem jelenik meg Magyarországon, külföldön meg látjuk, hogy igen... nem biztos hogy annyira bánkódni kell.

  VálaszTörlés
 128. Ígéretesnek tűnik:)

  VálaszTörlés
 129. Én szeretem a L'Oréal termékeit, a hajamra egy ideje már csak tőlük használok termékeket. Sminkcuccot még nem próbáltam, talán majd most.
  Én spiráloktól csodát már nem várok, nekem elég, ha "jó", ez pedig a képek alapján pont jónak tűnik. :)

  VálaszTörlés
 130. szerintem szép pillákat csinál, kipróbálnám ;)

  VálaszTörlés
 131. Nem hiszem hogy sokan bedőlnek a műszempilla hatásnak de akkor is átverésnek tartom.Persze gyakorlatilag az összes márka így reklámoz.Azért kipróbálnám még ha nem is lesznek tőle műszempilláim. :)

  VálaszTörlés
 132. A reklámfotón sokkal szebb hatást kelt... Azért szívesen kipróbálnám a saját szempilláimon :-)

  VálaszTörlés
 133. Nem hiszem hogy sokan bedőlnek ennek a műszempilla-dolognak de akkor is átverésnek tartom.Persze a legtöbb márka így reklámoz....Azért kipróbálnám. :)

  VálaszTörlés
 134. Szivesen reszt vennek a tesztelesben mert regota keresem az 'igazit',hatha o lenne
  az!;)

  VálaszTörlés
 135. Oravecz Erzsebet2014. február 10. 8:54

  En szeretnek nyerni:)Szivesen kiprobalnam.... :)

  VálaszTörlés
 136. Tetszik a csomagolás, de szerintem a L'oreal termékek nagyon túl vannak árazva, ennyit biztosan nem adnék ki egy szempillaspirálért, de azért kíváncsi lennék, hogy élőben mit tud!

  VálaszTörlés
 137. Régóta keresek egy igazi drámai pillákat varázsoló spirált, ezért vettem meg a L'oréal volume million lashes /waterproof/ spirálját, de hatalmas csalódás volt. Bármelyik 1000 Ft alatti spirál többet tud... Szívesen kiprobálnám ezt a spirált is hátha Ő lenne az igazi ;) Esetleg használ valaki olyan spirált ami tényleg az igazi műszempilla hatást adja vissza?

  VálaszTörlés
 138. Hát... nekem a manga szemekről kissé más az elképzelésem, mindenesetre ha valaki hozzám vágná, biztos örömködnék és kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 139. De a kituzo nem semmi amit adnak hozza!

  VálaszTörlés
 140. Elég erős kampányt találtak ki ehhez a termékhez!

  VálaszTörlés
 141. Van olyan jó, mint a Maybeline The Colossal? Próbálta már valaki mindkettőt? Mióta kijött én azt használom. Nekem alapvetően rengeteg szempillám van, így olyan leszek tőle, mint egy pislogós baba :) Lehet jelentkeznem kellene szempillaspirál-arcnak. Ha a fejem többi részét retusálnák, akkor még be sem perelnék őket ;) Második kérdés: Wishes milyen rúzs/szájfény van rajtad ezen a képen????

  VálaszTörlés
 142. Szeretném kipróbálni, mert tetszik, h hajlítható az ecset, bár a fenti tesztelésben nem igazán jött be.

  VálaszTörlés
 143. Egy próbát mindenképp megér,ha egy picit göndörít,akkor már nyerő!

  VálaszTörlés
 144. Szívesen kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 145. Én jobban örültem volna egy dúsabb kefének , de hát ez csak az én mániám :D

  VálaszTörlés
 146. Én szívesen kipróbálnám! Általában úgy használom a Lash A.-et, hogy előtte szempillagöndörítőzök és tuti a hatás ;)

  VálaszTörlés
 147. Júj, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy az én pilláimok szép e vagy sem :)

  VálaszTörlés
 148. Engem a szájfény/rúzs neve érdekelne, olyan szépen kiemeli a natúr sminket és pillákat :) Köszönjük a nyereményjátékot ^^

  VálaszTörlés
 149. Júj, nagyon kíváncsi lennék, hogy az én pilláimon szép e vagy sem :)

  VálaszTörlés
 150. Szivesen kiprobalnam, de 3000-et sosem adok ki egy szempillaspiralert.. tetszik a kefeje, az ilyen fajtak a kedvenceim, ezekkel lehet a legjobban dolgozni es latvanyos eredmenyt elerni :)

  VálaszTörlés
 151. Így tetszik nagyon jó lenne kipróbálni :)

  VálaszTörlés
 152. Azért kategóriájában jónak tűnik, én márcsak Palvin Barbi miatt is megvenném. :))

  VálaszTörlés
 153. Az eredmény engem nem éppen győzött meg, de a csomagolása és a neve nagyon édes! *-*

  VálaszTörlés
 154. ígéretes darabnak látszik ;)

  VálaszTörlés
 155. Szeretem a L'Oreal spirálokat, ezt is szívesen kipróbálnám!

  VálaszTörlés
 156. Jónak tűnik a keféje, de árban szerintem nagyon elszállt a L'oreal. A teszt alapján egész stabil termék lehet.
  Viszont szörnyűek a reklámjai és plakátjai, mert abszolút nem motivál a termék megvételére a mű, cukorsüveg rózsaszín marketingjük.

  VálaszTörlés
 157. Imádom a L'oreal spiráljait! Mióta megjelent a sima volume collagene, azóta márkahű vagyok. Ahogy nézem, ez sem műanyag kefés, úgyhogy ki kell próbálnom! :)

  VálaszTörlés
 158. Szerintem egész jò, csak sajnàlom hogy több rétegben csomòsodik :(

  VálaszTörlés
 159. Nekem egy dolog fura, Wishes, a szempillatövedet nem szoktad festeni, vagy a fotók csalnak? :) Ezen filózok percek óta, hogy rájöjjek, mi volt fura a képen. :D

  VálaszTörlés
 160. Nos, a képeket látva, ez a spirál nálam a "KELL" kategóriába került. :D

  VálaszTörlés
 161. Összességében nem rossz spirál, de a képeket elnézve nincs az a hűha érzésem

  VálaszTörlés
 162. Én csak azt nem értem, hogy mitől manga? jó azt tudom, h a mangák menők mostanában...Na de nekik baromi nagy szemük van, uh ennek a spirálnak nem az lenne a dolga, hogy a szemeket nagyítsa vagy vmi ilyesmi. A ragacsos pókláb pilláknak nem sok köze van a mangasághoz szerintem. Viszont a Barbinak tök jól áll :)

  VálaszTörlés
 163. Hát erre nagyon kíváncsi vagyok :D

  VálaszTörlés
 164. Na, hát nekem még nem volt szerencsém L'Oreal spirálhoz, én 8 éve leragadtam a MaxFactornál, azóta azokat nyüstölöm, és mindegyik tökéleset volt. Ilyen árak mellett én nem merek márkát váltani, félek, hogy bebuknám. :D De talán majd Glamour-napokon benevezek egyre.

  VálaszTörlés
 165. Szívesen kipróbálnám!

  VálaszTörlés
 166. Kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam!Hátha rám mosolyog a szerencse.

  VálaszTörlés
 167. Barbara Erdő-Bálint2014. február 10. 12:41

  A reklámja megkapó, szerintem mindenképp ki fogom próbálni. :)

  VálaszTörlés
 168. Szívesen kipróbálnám! :)

  VálaszTörlés
 169. Nekem végül is tetszik, szerintem ki fogom próbálni. Pl. ha megint lesz a Glamour napokon Loreal szempillaspirál kupon. :)

  VálaszTörlés
 170. Kiváncsi vagyok mit tud ennyiért :) van egy pár darab spirálom olcsó,drága kategória...de az igazit még nem találtam meg :D

  VálaszTörlés
 171. Már olvastam erről a spirálról hideget-meleget, úgyhogy szívesen kipróbálnám, hogy az én pilláimmal mit művelne. :)

  VálaszTörlés
 172. Szeretem a L'oreal termékeket és nagyon találónak tartom ennek a szempillaspirálnak a nevét! :) És külön tetszik,hogy Barbi a reklámarca. A poszt és a tesztelésed alapján is nagyon megfogott! :) Szeretem az ilyen bejegyzéseket,ami alapján ihletet kapok, jól kezdődik ez a hét úgy érzem! :)

  VálaszTörlés
 173. Első benyomás: tetszik a külseje, a keféje viszont annyira nem nyűgözött le.
  Jó lenne kipróbálni, főleg mert a neve is tetszik, és még nem volt L'Oreal szempillaspirálom. A műszempillás dologgal pedig egyetértek... nem kéne.

  VálaszTörlés
 174. Megvettem, teljesen átlagos szempilla spirál. Nehezen építhető, de két rétegben szépen fed, ami pozitívum az a kefe formája, könnyebb vele az alsókon dolgozni, mint kövérebb társaival. A hajlítgatás részemről felesleges, semmivel sem érek el jobb ereményt, ha kissé hajlítom. Viszont esetemben lehetne sűrűbb a kefe, én keveslem a szálacskákat. Ha előtte göndörítem, szépen megtartja az ívet. De igaz ez sok más, akár 1500 huf-al olcsóbb márkára is. A reklám szerintem sem megtévesztőbb, mint bármely más márka spirál promója. Szerintem senki nem hiszi el, hogy két húzástól kap egy komlett új sor szempillát, dupla hosszúságban mint az eredeti.

  VálaszTörlés
 175. Müller Péterné2014. február 10. 14:45

  Amikor megláttam rögtön ki szerettem volna próbálni,nagyon kíváncsi vagyok rá
  :)

  VálaszTörlés
 176. az alsó pillák alatt lévő túlzó árnyékról nem is beszélve :D :D

  VálaszTörlés
 177. Szerintem nagyon szép eredményt értél el vele, ez egy remek hétköznapi spirál. Kuponos napokon valószínűleg rávetem magam (ha meg nem nyerem :D), a teljes árát azért sokallom. Meg izé, a marketing is betalált, egyem azt az egyszerű fogyasztói lelkem.

  VálaszTörlés
 178. Emese Tótfalusi2014. február 10. 15:03

  A reklámja elég jól meg lett csinálva, a külseje, a modell...ügyes reklámfogás, de a teszt alapján mégsem azt nyújtja, amit várna az ember.. azért kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 179. Fehér Sabrina Katalin2014. február 10. 15:36

  Nem hittem el én sem,hogy ilyen pillákat lehet vele elérni, de elsőre azért nagyon kíváncsivá tett!

  VálaszTörlés
 180. Nekem annyira szimpatikus Barbi, hogy bármit megvennék amihez a nevét adja :D Drogériában teszteltem, az én pilláim eleve elég dúsak és hosszúak, így nem nehéz ezzel még jobban kicsinosítani :) Én nagyon szívesen befektetnék egy ilyen spirálra, amint elfogyott a mostani :) Nekem eddig a szempillamilliomos volt "A spirál", de talán lesz egy trónfosztója :)

  VálaszTörlés
 181. Nagyon szeretem a L'Oreal spirálokat, eddig ők váltak be a legjobban. Olvastam már én is különböző véleményeket erről a spirálról, de ez a poszt nagyon meggyőzött! Szívesen kipróbálnám

  VálaszTörlés
 182. Szép szempillákat csinál,de valyon mennyire tartós? :)

  VálaszTörlés
 183. Rajtad nagyon szépen mutat! A képeid alapján már rohannék is megvenni a spirált...de én mindig úgy járok, hogy ha van egy termék, ami másnak bevált és eldöntöm, hogy akkor én is beruházok egyre, tuti, hogy csalódnom kell. :S Egyelőre megvárom, hogy milyenek lesznek a tapasztalatok ezzel a szempillaspirállal, és ha sok pozitív vélemény érkezik, akkor adok neki egy esélyt. Addigra talán ideje is lesz beújítanom. :)

  VálaszTörlés
 184. igazán jó lenne kipróbálni :))

  VálaszTörlés
 185. Tetszik a csomagolása és a kefe formája is.. szerintem nem nagyon egyezik a reklámban bemutatott kép és a tényleges, de ez mindegyik spirálnál így van..3000et nem adnék érte,de ha akciós lesz akkor talán kipróbálom.

  VálaszTörlés
 186. Ez elvileg igaz, a gyakorlatban viszont ezeknek a termékeknek a megvásárlásával még mindig egy olyan cégnet támogatsz, ami más országokban igenis tesztel. Kínában például, ami egy hihetetlenül nagy kozmetikai piac, nem is kerülhet forgalomba állatokon nem tesztelt termék. Erről egy L'Oréal kaliberűcég nem fog lemondani. Tehát lehet hogy itt nem tesztelték, vagy akár azt az adott kencét/típust sehol sem, ám más típusokat, vagy akár csak az összetevőket máshol igen. Bevett szokás kisebb kozmetikai cégekkel és vállalkozásokkal elvégeztetni a kísérleteket, majd "megvenni" tőlük az eredményt.

  VálaszTörlés
 187. A kép alapján elég sok festéket vesz fel a kefe. Maximum akciósan venném csak meg, nem győzött meg annyira.

  VálaszTörlés
 188. Zsuzsanna Tombor2014. február 10. 17:42

  Nagyon szeretem a L'oreal spiráljait, évek óta csak azokat használom, szinte mindet felváltva. Ez is ígéretesnek tűnik, szívesen kipróbálnám! :)

  VálaszTörlés
 189. Szupi a csomagolás.Szép pillákat csinál de nem engedhetem meg magamnak sajnos így jólenne nyerni :D

  VálaszTörlés
 190. nagyonjó lenne kipróbálni :))

  VálaszTörlés
 191. De hiába nem veszem meg a termékeiket ha Kínában meg erre van igény. Akkor ugyanúgy fognak állatokon tesztelni. Én csak örülök annak hogy tudom hogy pl ez a szempillaspirál nem ölt meg mondjuk 10 nyulat... mármint a kifejlesztése. Azért ez jobb ahhoz képest ami korábban volt. Lehet idővel más szabályozásokat is befognak hozni stb. és akkor talán egyre több cég áll le a teszteléssel de az állatok jogait sosem tisztelték és nem is fogják sajnos.

  VálaszTörlés
 192. Ha én megveszek egy L'Oréal terméket, attól még mindig egy valahol a világban állatkísérleteket végző céghez jut a pénzem. Számít ez? Nekik valószínűleg nem, amennyit én költenék a termékekikre, azt egy hadseregnyi közgazdász se tudná kimutatni a forgalmukban. CSupán az én lelkiismeretem nyugodtabb, és ha többen döntenének amellett, hogy nem vesznek ilyen terméket, az egy ponton túl kimutatható lenne, persze csak elméletben, hiszen az ember kényelmes és önző. Nem általom magam azzal, hogy változást hozok, ez csak egy döntés, ami nekem volt fontos. Az, hogy az állatok jogait nem tisztelték soha, sajnos az én szememben nem ad felmentést - számomra. Félre ne érts, én nem ítéllek meg se téged se mást, ezt mindenki maga dönti el, mennyire érdekli az amibe a szépsége került.

  VálaszTörlés
 193. Én sem úgy értettem hogy ez felmentés, csak ez egy tény. Valahogy sosem érdekli az embereket a természet vagy az állatvilág, irtja ahol tudja. Én szeretem az állatokat és nem akarom hogy szenvedjenek. De egyébként én nem is veszek sok L'Oréalos terméket pl., csak 1-2 van nekem és igazából szerintem nem is annyira jó márka, amilyen ára van...

  VálaszTörlés
 194. Hát valóban nem könnyű besétálni egy akármilyen drogériába, és szépen megállapítani: A Miss Sporty-tól kezdve, Rimmel, Maybelline, Astor, Etude House, Baviphat, YSL, Clinique, Vichy, La-Roche Posay, Dior, Armani-ig, highest és lowest end, keleti és nyugati termnékek egyaránt: Nem, nem kell, mert etikus tőlük vásárolni. Viszont hiszem, hogy minden terméknek van cruelty-free dupe-ja:), egész jó kihívás keresgélni. És abszolút igazd van, ár-érték arányban kész rablás amit a L'Oréal művel...

  VálaszTörlés
 195. Nagyon szívesen kipróbálnám, jó lenne nyerni... :)

  VálaszTörlés
 196. A képek alapján tetszik, szívesen kipróbálnám.

  VálaszTörlés
 197. A harmadik képen csak nekem tűnik csomósnak a kefe?

  VálaszTörlés
 198. Nem rossz kis spirál ez, így Wishes-en elnézve, a csomagolása is igencsak tetszik. Mondjuk csodát nem várok ettől sem, de ha rajtam is ilyen jól működne, akkor nagyon elégedett lennék. :)

  VálaszTörlés