BLOGKERESŐ

2014. április 30., szerda

A Catrice és Essence 2014-es tavaszi szortimentfrissítés TOP termékei

Az előző szortimentfrissítéskor már meséltem róla, hogy a Catrice és az Essence minden évben 2x lecseréli a termékkínálatának a 25%-át, ezek között pedig általában kiemelkedik néhány KM kedvenccé is.

Hogy ezek az olcsó és jó termékek Nektek se kerüljék el a figyelmeteket, ezért ezúttal a két márka tavaszi vérfrissítésének a KM-es vélemények alapján legjobbnak ítélt termékeit hoztam el!

Essence


A kedvenc Essence terméketek az új szortimentből a Big Bright Eyes Jumbo Szemceruza lett - jelenleg 27 véleménynél és 4,7 csillagnál jár. Puha, könnyen kenhető, és a szemzugba kenve nagyon szépen megnyitja a tekintetet, úgy, hogy közben kifejezetten természetes hatású marad, de a szemöldökcsont kiemelésére és vízvonalra is használható. (649 Ft)
A Colour Flash Dúsító Szempillaspirál egy 5 árnyalatban kapható dúsító, színező szempillaspirál, ami szintén szép pontszámot, 4,75-öt ért el - erőssége, hogy intenzív a színe és a pillákat is látványosan kiemeli. A hátránya viszont, hogy több rétegben csomósodásra hajlamos. (999 Ft)
A Gel Eye Pencil Vízálló Szemceruzák bár a nevével ellentétben nem vízállóak, de nagyon jól fognak, szép vonalat lehet velük húzni, ami egész nap a helyén is marad, a vízvonalat leszámítva, ahol sajnos kicsit rövidebb ideig bírják a strapát. A legnépszerűbb, legtöbbet véleményezett árnyalat jelenleg a barna és a fekete. (749 Ft)
Az Effect Körömlakkok különféle méretű glitterrel gazdagon teleszórt, ezáltal más és más finisekkel apelláló lakkok, amik árnylattól függően önmagukban is használhatóak, a fedő típusúak pedig nagyon szépen feldobnak bármilyen alaplakkot. 14 árnyalatban kaphatóak, ezek közül népszerű változat a zöld alapon pink glitteres Glitz & Glam, a farmer hatású Blue-Jeaned, a rózsaszín alaptónusú Baby, You're a Firework vagy épp a gyöngyházfényű Pixie Dust. (649 Ft)
A 4,75 csillaggal büszkélkedő Blush Up! Pirosító a korábbi limitált kiadásnak, a Miami Roller Girl többszínű pirosítójának a revolúciója, ami az elődhöz hasonlóan nagyon jól pigmentált, ezért kevés kell belőle és könnyű eldolgozni, és a tartóssága is egész jó, ha alapozóra teszitek fel. (1149 Ft)


Catrice


A márka újdonságai közül a 12 felhasználó által 4,92 csillaggal illetett Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof lett a befutó. Az egy árnyalatban kapható, vízlepergető hatással kecsegtető púder azért lett kedvelt, mert nincs poros hatása a bőrön, és a mattító hatása több órán át kitart, ráadásul szépen igazodik a bőrszínhez is: nem lesz lisztes színű, és nem is oxidálódik. (1599 Ft)
Ajakfronton a 17 véleménnyel és 4,76 csillaggal a Made To Stay Smoothing Lip Polish emelkedik ki - vizes csillogása és gyümölcsös színei miatt hamar a szívetekbe lopta magát. Az applikátora puha, és pont kellő mennyiségű anyagot vesz fel, amit könnyű kenni, szépen terül az ajkakon és szájfény létére viszonylag tartós is (persze azért nem éri el a csomagoláson is feltüntetett 8 órát). Az ígért ápoló hatás ugyan sokatoknál elmaradt, sőt, volt, akit hosszabb viselés során még kissé szárított is, de még így is ez lett az új szortiment egyik legjobb terméke. (1549 Ft)
Sun Glow Shimmering Bronzosító Púdernél már a külcsín is megér egy misét, és mint kiderült, a beltartalma sem hagy maga után túl sok kivetnivalót. Világosabb, télen kifakult bőrön is jól mutat, a csillámossága pedig enyhe highlighteres fényben nyilvánul meg, ami egészségesen ragyogó, bronzos színbe öltözteti az arccsontot. A tartósságára eddig még nem érkezett panasz. (1549 Ft)
A szempillaspirálok között 4,14 csillaggal az Allround Szempillaspirál lett a "győztes" - jól el lehet vele érni minden egyes pillát, és a keféje sem vesz fel a kelleténél több anyagot, ezért könnyű vele csomómentes pillákat festeni. Sajnos a hatása inkább a pillák hosszabbításában merül ki, így általában azok voltak vele elégedettebbek, akik a természetes pillákat kedvelik. (949 Ft)


Nektek van kedvenc terméketek az új szortimentből?

9 megjegyzés:

 1. Az Essence szortimentből most nincs kedvencem, nekem a kétvégű nude ceruza van meg a mostani limitált kollekcióból, azt nagyon szeretem. Catrice-ból viszont több dolog is van, a Made To Stay Lip Polish-ból megvan a 010-es és a 020-as, mindkettőt nagyon szeretem, és az Ultimate Color rúzsok közé nemrég került be új színként a 340 Berry Bradshaw, az Ultimate Shine-ok közé pedig a Toffee To Go. A Berry egy nagyon szép bogyósgyümis szín, a Toffee pedig bár kézen barnásnak tűnt, szájon nagyon természetes hatású. Viszont óriási csalódás volt a négyes szemhéjpaletta, 100 F'rosen Yoghurt színben vettem meg, és egy szín kipróbálása után tettem is fel zsibvásárra, mert nekem ez a mértékű porzás amit produkál nagyon idegesítő. :-) Valahogy nekem a Catrice-tól a szájravalók elég jól beválnak, a szemrevalók viszont nem igazán.

  VálaszTörlés
 2. Az Essence géles cerkája megvan, mivel kitekerős, nekem lehetetlenség vele árnyékolni, de legalább szupertartós. A Catrice piros spirálját megnézem. Mondjuk nem értem, miért kell állandóan cserélgetni a termékeket, mire elfogy, nem tudok utánpótlást venni.

  VálaszTörlés
 3. Essencetől a twilight pirosító van meg, szemrevalóikat szeretem, ódzkodok az ajakravalóiktól, viszont a szemhéjceruzáik és a szemhéjpúdereik minősége a kiváló kategória, csodálkoznék, ha ettől jobb minőséget lehetne találni, inkább az a baj a nagyrészével, hogy ugyanazon a színskálán mozognak. A körömlakkjaikat kilométerekre elkerülöm, már nem hatnak meg trendkiadásaik.
  Sajnos egy kicsit béna az essencnél, hogy évek óta tök ugyanazokat a színeket dobják vissza a szortimentbe, vagy limitált kiadásként kiabálják, hogy 'hahó, ez most szuper".
  Catricetől volr egy szemhéjpúderen, meg egy nagyon rossz körömlakkom, azóta nem vettem tőlük semmit.

  VálaszTörlés
 4. Az Essence Effect lakkjai! :)
  Amikor hazaértem velük (utolsó körben 5 db-ot vettem) és kiraktam a táskámból, mutogattam a páromnak, aki úgy nyilatkozott, hogy ezek gyönyörűek, és hogy "semmiképp se lett volna szabad otthagyni őket" !
  Ezeket a lakkokat nagyon eltalálta az Essence most, nem tudom, volt-e már körömlakkszéria, ami ennyire megfogott volna...

  VálaszTörlés
 5. Meghoztad a kedvemet egy színes szempillaspirálhoz. Tinikorom óta nem volt olyanom, de most ellenállhatatlan vágyat érzek a türkizre. :D Hogy mik vannak? :D
  Amúgy nekem sok Essence meg Catrice termékem van, lévén, hogy ezek CF cuccok, de már egyre jobban ábrándulok ki belőle. A Catrice folyékony highlighting korrektorját nagyon szeretem szem alá, és tökéletes a színe. De a szemhéjpúderek nagy része nem elég pigmentált nekem, az essence meg iszonyatosan porzik, szóval szerintem nem túl minőségi darabok... A lakkjakat nem szeretem, az essence nekem más másnap pattog le, a catrice duci ecsetét meg nem tudom használni, csúnyán lakkozok vele nagyon... Szóval mostanában valahogy kerülöm a drogériás sminkcuccokat, ellenállok a csábításnak, és inkább próbálok minőségibb darabokra összespórolni, és ritkábban vásárolni. Persze van köztük egy-egy jó kis darab, ami főnyeremény lehet, de azt úgy kell levadászni. Viszont épp az ilyenekre jó a KM! :D

  VálaszTörlés
 6. ÁÁÁÁ ne is mondd :DDD Nekem is tinikoromban volt lila meg rózsaszín Avonos, és most megint annyira de annyira akarok :D Már ki is találtam, hogy lilát veszek, és az alsó pillámat festem majd ki vele, a szemhéjamat meg natúrra :))

  VálaszTörlés
 7. Semmi baj nincs az essence monojaival, csak szín szerint kell választani.
  De látom te halálosan biztos vagy a tapasztalaidban és már megint semmivel nem találkozunk ha megszólalsz, csak az individualista hajcsárral, aki semmi mással nem foglalkozik, csak, hogy nyomassa magát mindenféle platformon amit csak meglát.
  Nem kell lenézni senkit sem, meg fölényesen hosszú bejegyzésben közölni, hogy hülye vagy, ha essencet szemhéjpúdert meg lakkot használsz.
  Kettő: nem az alattad futó véleményekből kellene elmondani a tapasztalatodat, felhasználva másokat, hogy aztán te legyél itt a kozmetikai megatudár, hanem inkább anélkül kellene elkezdeni egy hozzászólást, hogy elolvasod másokét és ráfújjogsz, miközben valójában téged semmilyen szinten nem hat meg egyetlen másik megnyilvánulás sem..

  VálaszTörlés
 8. Szerintem a KM épp arra való, hogy mindenki leírhassa a véleményét. Mindenkinek más válik be, vagy épp másra van igénye, és ezt itt bárki leírhatja. Valamint nem az alattam futó megjegyzésekből indultam ki, hanem a saját tapasztalataimból. Nehogy már ez pont a KM-en probléma legyen. ;) Tudod, ez az oldal erre való. Csillagozhatsz, véleményezhetsz, adhatsz, vehetsz stb. ;) Sőt, a házirendben is benne van, hogy nem más véleményét kéne véleményezni. Sokkal korrektebb lett volna, ha leírod, hogy nekem sok bevált, Nem is értem, miért probléma neked, hogy nekem nem jó?

  VálaszTörlés
 9. Lányok, keep calm, légyszi. Nem akarok hozzászólásokat törölgetni... :/

  VálaszTörlés