BLOGKERESŐ

2014. május 2., péntek

Újdonság teszt: MAC Viva Glam Rihanna Lipstick

A MAC 1994-ben indította el a VIVA Glam kampányát, melynek lényege, hogy kollekciók részeként megjelenő, egymáshoz tökéletesen illő rúzs és ajakfény bevételének száz százaléka az AIDS ellen küzdő szervezetekhez kerül a világ több országában, így hazánkban is.A 2014-es kampány arca Rihanna lett, és tavasz óta kapható itthon a nevével fémjelzett, vörös tokba bújtatott sötétvörös szájfény és rúzs. Most ez utóbbinak a tesztjét hoztam el Nektek!

MAC Viva Glam Rihanna Lipstick egy 1 éven át kapható limitált kiadású rúzs. Az ára 5800 Ft, melyet teljes egészében jótékony célra fordítanak, ráadásul az itthon eladott termékek hazai szervezeteteket támogatnak.


A rúzs egy matt-szatén finisű, hideg tónusú sötétvörös színű, krémes rúzs. A színt nagyon szépen sikerült eltalálni, csodásan áll sötét és akár egészen világos bőrön is. Bevallom őszintén, hogy nekem ez az első olyan vörös rúzsom, amit szívesen hordok még akár nap közben is, és ez tényleg nagy szó.

A pigmentációja kiemelkedő, 1 húzásból fed. Mivel krémes az állaga, ezért könnyen siklik az ajkakon és egyenletesen terül.
A tartóssága is nagyon jó, jó pár óra után szorul csak igazításra, és akkor is leginkább csak azért, mert a szín intenzitása fakul.

A tartósság és a mattság nem kedvez viszont az olyan ajakszáradásra hajlamos egyedeknek, mint amilyen én is vagyok - ha egész nap hordom ezt a rúzst, bár nem látványosan, de pár óra után azért érezhetően szárít, ezért muszáj aláhidratálnom.


Ajánlom? Gyönyörű, mindenkinekjóláll színe van és jótékony célra megy a teljes bevétel, naná, hogy ajánlom. :)

25 megjegyzés:

 1. Tényleg ez az a mindenkinekjóláll gyönyörű vörös, Veled meg aztán minden eladható. :D Ilyenkor mindig várom az első rúzs-reklámarc felkérésedet. :D

  VálaszTörlés
 2. Álomszép..!
  Maga a rúzs is, meg ahogy viseled szintén :)
  Végre egy cég, ami egy termék teljes bevételét jótékony célra ajánlja! Tetszik ez a hozzáállás.

  VálaszTörlés
 3. Nekem is. A legtöbb cég sztm csak álszenteskedik a jótékonykodással.... A MAC ezzel nekem is sokat nőtt a szememben....

  VálaszTörlés
 4. Uhhristen de csinos! Tökéletes ez az enyhén füstös szemsmink hozzá! Évi... *elismerően bólogat*

  VálaszTörlés
 5. Irigy vagyok, hogy neked milyen jól állnak a pirosak-vörösek :) Majd egyszer ki akarom próbálni a Ruby Woot, arra mondják nagyon hogy tényleg bárkinek jól áll a színe.

  VálaszTörlés
 6. Olyan furcsa, ezt a rúzst leszámítva mindig úgy éreztem, hogy mindenkin dobnak a vörös rúzsok, csak rajtam nem. Nehéz fehér bőrhöz szép színt találni, de ezt az hiszem elpanaszoltam már a múltkor... :) A Ruby Wooról én is mindenhol azt olvasom, hogy bárkinek jól áll, de még nem próbáltam. Majd ha ez elfogy, lehet rálesek :)

  VálaszTörlés
 7. Ááá, kész vagyok... Nem tudok dönteni az Envious és e között. Csodaszép a rúzs és Te is Wishes... :-)

  VálaszTörlés
 8. Hát, ez azért kicsit érdekesebb a szaténos fényével :) Meg olcsóbb is.
  Viszont kicsit tényleg szárít, míg az Envy ugye nem...

  VálaszTörlés
 9. Az Envyk közül a világosak bizony szárítanak...

  VálaszTörlés
 10. Imádom ezt a rúzst! Meg a Ruby Woo-t is! ;)

  VálaszTörlés
 11. azta k****..!! nagyon DÖG, wishes!! :D:D :):)

  VálaszTörlés
 12. Anikó Gelányi2014. május 3. 11:29

  Ez valami gyönyörűséges a csodaszép szádon ! :)

  VálaszTörlés
 13. Téged is szárít picit? :(

  VálaszTörlés
 14. A világosakat még nem próbáltam, de amúgy most h mondod, Medo is mesélte...

  VálaszTörlés
 15. Ez nem, de a Ruby Woo igen... Sajnos nagyon hámlós szám van. :S Viszont egy kis prep&prime lip alá és problem solved! :D

  VálaszTörlés
 16. Hm, jó h mondod ezt a primer dolgot, el is felejtettem wishlistre tenni az Innisfree Moisture Lip Baset, az is elvileg okos cucc ilyesmire :)

  VálaszTörlés
 17. Jaaaj...bár állna jól nekem ez a fajta vörös, de valamiért rajtam csak a málnás árnyalatok igazán szépek!:(
  Wish ebben a sminkben emberek közé kell menned esti programra, hogy a pasid vonulhasson Veled a büszkeségtől mint egy pávakakas.
  :)

  VálaszTörlés
 18. Háh, a pávám maximum egy L'Oreal reklámban nem kapna agyérgörcsöt a rúzsomtól (youknow, "olyanleszek", "ezragad"). Mondjuk most lesz évfordulós vacsink, arra megpróbálom ellőni, úgyis kíváncsi vagyok, hogy steakálló-e őRirisége :D

  VálaszTörlés
 19. Ó, ez gyönyörű, hátha még nekem is jól állna...

  VálaszTörlés
 20. Gyönyörű, poétikus fotó! :)

  VálaszTörlés
 21. Micsoda hasonlat... :))) Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés