BLOGKERESŐ

2014. június 13., péntek

Limitált+teszt: Estee Lauder The Nudes Eyeshadow Palette

Megfogadtam magamban, hogy ebben a hónapban próbálok Nektek csupa nyári anyagot és tesztet hozni, és  utóbbi kapcsán elsőnek erre a csodaszép Estee Lauder palettára esett a választásom, így most ennek a tesztjét hoztam el :)

Teszt, képek, és egy egyszerű smink a tovább után.

Az Estee Lauder The Nudes Eyeshadow Palette egy 5 természetes árnyalatot és 3 ragyogó metálos színt tartalmazó nyári, limitált kiadású paletta, mellyel nappali natúr és esti drámai smink egyaránt készíthető. A paletta ára 16 300 Ft, a festékek össztömege pedig 13 g.

Az idei teljes Bronze Goddess kollekció


A paletta 5 fakkos része használható púdernek, a sötétebb árnyalatok bronzosítónak illetve szemhéjfestéknek is. A sötétlila szín satírozásához például nagy segítség valamelyik világosabb árnyalat. 
A szemhéjfestékek közül a fehér az egyetlen univerzálisabb árnyalat  - nagyon jól funkcionál highlighterként, és mivel finom fényű halványarany megcsillanása van, ezért kifejezetten szépen mutat a bronzosító felett.


A palettában sem a púderek-bronzerek, sem a szemhéjfestékek nem porzanak, ezért nem teríti be a festék a palettát, mikor ecsetre vesszük az anyagot.

Az összes festék elég jól pigmentált, bár inkább csak közepes fedést adnak, ettől még egy drámaibb hatású smink is könnyed, finom hatású marad, és emiatt működik nagyon jól például világos bőrtónuson is. Borzasztóan tetszik benne, hogy játszi könnyedséggel füstösíthetőek az anyagok, még a legsötétebb szín is, ilyen téren ez az egyik kedvenc palettám.

A szemhéjpúderek közül mind a bronzos barna, mind a lila színt jobban szeretem külön-külön használni - bár technikailag jól vegyülnek egymással, de együtt nem mutatnak olyan szépen, mint külön. Nekem a kedvenc kombinációm amúgy a lila elfüstösítve a szemhéjon, és a bronzos-barna az alsó szempillatőbe húzva.
Ahogy már írtam, a fehér árnyalat egy kissé kakukktojás, mivel inkább csak halvány-arany selyemfényt ad, mint színt, ezért szemre vizes ecsettel érdemesebb használni, míg arcbőrre egy kisebb fejű púderecsettel.

A púdereket vagy natúr szemhéjfestékként használom, vagy pedig kontúrozok vele úgy, hogy először a világos színeken végighúzott ecsettel kontúrozom az arcom, majd egy kissé aládolgozok az utolsó két sötét színnel az arccsontomnak. Gyönyörűen, foltmentesen lehet vele dolgozni, és egyáltalán nincs sárgás beütése még az én rózsás bőrömön sem.

A paletta amilyen praktikus a festékek terén, annyira nem az ecsetfronton - csak egy szemhéjfestésre alkalmas ecsetet tartalmaz - ennek az egyik vége applikátoros, míg a másik egy lapos ecsetben végződik. Sajnos mindkettő csak arra jó, hogy a mozgószemhéjra applikáljuk vele az anyagot, de a szín elfüstösítéhez külön püfiecsetért kell nyúlni, arról nem is beszélve, hogy a paletta bronzer részéhez eleve kell egy nagy fejű ecset, szóval ha utaztatni szeretnétek a palettát, érdemes mellé pár utazóecsetet is beszerezni.


Ajánlom? Nagyon jól kihasználható paletta, még ha nem is az a tipikusan nyaralásra-hurcibálós darab, de impozáns, gyakran használt darabja lehet a sminkkollekciótoknak.

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

20 megjegyzés:

 1. Annyira szépséges vagy, az első fotóval lehetne ezt a palettát reklámozni!!! :) (Ooooo de uncsi vagyok, valami újat kell már kitalálnom. :D )

  VálaszTörlés
 2. Ezt csak azért mondod,mert nem láttad a hivatalos képeket! :D

  VálaszTörlés
 3. KELL! KELL! KELL!


  Nincs kedved egy nude sminket is csinálni vele? Olyan gyönyörűek a színek, nagyon kíváncsi lennék rá!

  VálaszTörlés
 4. De :) Majd a jövő heti tesztben ezzel csinálom a szemsminkemet, jó? :)

  VálaszTörlés
 5. Dehogynem :) Majd a jövő heti tesztben ezzel csinálom a szemsminkemet, jó? :)

  VálaszTörlés
 6. Előre is köszönöm! :) Alig várom!

  VálaszTörlés
 7. A mélylila szín meseszép ebből a palettából, még sosem láttam ilyen verziót, amelyben az alapszínben ilyen mesterien fondorlatos ezerszínű csillámok lapulnak. Komolyan mondom, hogy az egész paletta számomra érdektelen lenne enélkül a lila nélkül....vadászni fogom ennek a színnek a hasonmását! :)

  VálaszTörlés
 8. Megnéztem. ;) Na jó, lehet, mégis inkább a téli kollekció arcának választanálak be, mint White Goddess. :D Bár őszintén szólva nem tudom, hogy egy ilyen abszolút klasszikus paletta mitől lett nyári...

  VálaszTörlés
 9. Damn it girl! Gyönyörű vagy.
  Tényleg jól mutat bronzosítónak is.
  A nude sminkre pedig én is kíváncsi leszek. :)

  VálaszTörlés
 10. Na látod ez jó kérdés, ezen én is elgondolkodtam... Én pl tuti egész évben használni fogom.

  VálaszTörlés
 11. Furcsa egyébként, én azt hittem, a szememen lilásabb lesz, közben meg szinte fekete :)) Amúgy nekem még a fehér is nagy kedvencem azzal a gyönyörű pasztellarany fényével....

  VálaszTörlés
 12. Wishes, gyönyörű ez a smink (mondjuk mindegyik sminked az)...a paletta is gyönyörű...bár a Naked 3, a CS Revealed és még jó néhány kisebb paletta mellett szükségem nincs rá, mégis nagyon szeretném. :-)
  Én már több hasonló lilánál tapasztaltam, hogy szemhéjon inkább sötétszürkés lesz.

  VálaszTörlés
 13. Nagyon jól néz ki ez a paletta, remek színeket tettek bele, de ez a smink! Wow, nagyon jól áll, a képek is jól sikerültek, az utolsó a kedvecem. Várom a többi "nyárias" tesztet is! :) (én nem is értem, hogy minek tesznek használhatatlan ecseteket, applikátorokat minőségi palettákba, inkább lenne benne egy jó szemceruza vagy mini spirál stb. :D )

  VálaszTörlés
 14. Én most kicsit palettahiányban vagyok (hiába no, a rúzsmánia komoly betegség), szóval elvagyogatok vele :)))
  Á, igen amúgy, nekem a Colos Infallliblek közöl a Purple Obsession ilyen tégelyben eyecatch - elsarítozva szürkekiskacsa... igaz, szééép szürkekiskacsa :)

  VálaszTörlés
 15. Az bizony, nagyon komoly és gyógyíthatatlan betegség, az állapot romlása újabb és újabb darabokkal előzhető meg. :-) Én mindig is inkább szemsminkes típus voltam, de amióta az EL Envy rúzsok léteznek azóta elindultam a lejtőn...(alapbetegségem egyébként a közel két évtizedes, krónikus parfümmánia, na nálam az az igazán komoly).
  Egyébként a szaküzleteken kívül máshol is meg lehet már nézni élőben a palettát (és a kollekció többi darabját)?

  VálaszTörlés
 16. Gyanítom, hogy sajnos csak szaküzletekben fellelhető :(

  VálaszTörlés
 17. Nagyon tetszik a paletta kialakítása, hogy a natúr színeket lehet használni többféleképpen, és nem keveredik a csillogóssal. Gyönyörű sminket rittyentettél vele, többször kéne Rád ilyen füstös! A kontúrozás is nagyon tetszik, mostanában kezdtem el ilyesmivel kísérletezni, persze csak óvatosan :) még nem is megy ilyen jól, de egyszer talán :) Írtad is a másik posztnál, h úgy csinálod, h először a kontúrt viszed fel, majd egy világos alapozóval átfested az éles vonalakat... jól emlékszem, ugye? Ilyen trükkök-tippek jöhetnek még, figyelek! :D

  VálaszTörlés
 18. Ó, ha rájövök valami okosságra, alap, hogy írom ;)))
  Most vettem a kontúrozó alapozóm mellé egy Bobbi Brown Foundation sticket, és imádják egymást ezzel a trükkel :))

  VálaszTörlés
 19. Végre egy erősebb szemfestés Wishes! Olyan szép a szemed, sűrűbben kéne füstösítened... :D Gyönyörű a paletta, de meglepő módon én nem vettem meg. Már az első megszemlélés után letettem róla. És nem (csak) az ára miatt.. A halálom az, amikor nincsenek elválasztva az árnyalatok. Még akkor se szeretem, ha csak orca kiemelésére használnám azt az öt színt. Összesen két termék van, aminek megbocsátom, hogy ilyen kivitel. Ezek pedig a Lauder Signature arcpalettája és a Bobbi Shimmer Brickje, és ennyi. Tényleg nagyon szép ez a paletta, de most győzött a józan eszem. Inkább kivárom az új Too Faced palettát, a Cay Eyes-t... :D

  VálaszTörlés