BLOGKERESŐ

2014. június 20., péntek

Teszt: Avon Supershock Brights szempillaspirál

A nyári témáknál maradva folyatnám a tesztek sorát az idei szezon nagy slágereinek, a színes spiráloknak egy újabb alternatívájával: az Essence Colour Flash vadóc, harsány árnyalatai után az Avon Supershock Brights a bátortalanabbaknak lehet egy jó alternatíva üde, nyári spirálra!Teszt, képek

Az Avon Supershock Brights szempillaspirál egy limitált kiadású színes, dúsító szempillaspirál, mely 3, szemszínekhez illő árnyalatban kapható. A lila szín a zöld szemet, a zöld szín pedig a barna szemet hivatott kiemelni, a kék pedig intenzívebbé varázsolja a szürke és világoskék tekintetet. Ne lepődjetek meg - míg zöld és a lila visszafogottabb, a kék elég harsány árnyalat. A spirál ára a most futó katalógusban 1190 Ft.

A termék mivel a SuperShock vonalhoz tartozik, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a keféje egyezik a klasszikus SuperShock spiráléval, vagyis újfent vékony tüskékkel telehintett szilikonfejjel van dolgunk.

Violet árnyalatban

A kefe kellő mennyiségű festéket vesz fel, és nekem volt már spirálom, ami jobban szemre-kézre állt, de azért ezzel sem olyan nehéz dolgozni; bár a szempillák tövéhez és a sarkokhoz már kicsit nehezebb odajuttatni vele az anyagot, azért nem lehetetlen.

Szerencsére önmagában is szépen definiálja, íveli a pillákat, ezért nem szükséges alá másik szempillaspirál, bár a véleményeitekben páran írtátok is, hogy a színe nem is viseli jól, ha van alatta valami. Építeni 2 rétegig lehet, onnan túl viszont már elkezd tapasztani-göböcskézni. 

Közelről...


.
A festék kissé sűrű, és rideggé teszi a pillákat, de nem zavaróan. Tartósság szempontjából nálam elég stabilnak is bizonyult: nem pereg vagy kenődik, viszont nem nehéz lemosni.

Az általam próbált Violet árnyalat nagyon különleges, távolról feketének tűnő, bizonyos szögekben és fényviszonyokban viszont lilás hatása van, ezért hétköznapra sem kifejezetten tolakodó.
.
....és távolról
Ajánlom? Szerintem jó kis idénytermék, szóval ha szeretnétek egy színes szempillaspirált, viszont idegenkedtek a harsány árnyalatoktól, a zöld és a lila árnyalat jó alternatíva lehet :)

A terméket az Avontól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

24 megjegyzés:

 1. Ajándék volt ez a poszt Tőled, köszönöm! :)
  Ezt a lilát szerintem az itt látottak alapján megrendelem, hogy jól bejárassam magam az Essence brutális sötét kékjére, amire már oly régóta gyúrok! :)
  Ezzel az Avonossal kapcsolatban nincsenek kétségeim, az alapterméket kedvelem, keféstül festékállagostul, az Essence spirálról viszont egyre több véleményt olvasok, miszerint pereg szem alá....szerinted? Mi lehet az oka? Lehet, hogy csak egy-két árnyalat hajlamos peregni? Ennek a minőségében jobban bízok.

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy jól időzítettem ;)
  Érdekes, neme az Essence lilája nem pergett, pedig tudod, azt én kifejezetten az alsó pillasorra használom csak... Viszont van egy olyan érzésem, hogy az Avon stabilabb lehet ilyen szempontból.

  VálaszTörlés
 3. A zöld nagyon tetszik. Az alap spirált szeretem,teljesen elégedett voltam a hatásával,így lehet beszerzem valahogy ezt is. Megvettem az Essence szintén zöld árnyalatát és meglepődök sokszor a véleményeken,mert abszolute nem tapasztaltam potyogást én sem. Szintén az alsó pillasoron használom amúgy. Most ahogy átnézem többször a képeidet,hát,tetszene a lila is!:-)

  VálaszTörlés
 4. Én közben szereztem egy Chanel lilát, de még mindig az essences a szívem csücske, ennyire szeretem kb... :))

  VálaszTörlés
 5. Tamas Es Szilvi Kiss2014. június 20. 18:32

  Én a kéket használom..a színe nagyon tetszik, a szempillámon egy rétegben nem is harsány, de a keféje, az borzasztó. Nem vagyok kibékülve a szilikonkefével, de ez mindenen túltesz, olyan vastag, nagy, duckó kefe, én nehezen tudok dolgozni vele. Amúgy maga a termék jó, mert nem kenődik el és este könnyen is eltávolítható. Azért nekem az Estee Lauder kék spirálja sokkal jobban bejött...

  VálaszTörlés
 6. Ezen nagyon jót derültem, ma pont ezt viseltem, nem akartam feltűnőt, de mégis legyen már rajtam valami extrább :)) a képeidet látva megnyugodtam, pont így fest rajtam is, bár én a lilás beütést nem látom magamon, de állítólag szép a napfényben.
  Szóról szóra egyetértek, remekül összefoglaltad, kb hasonlókat írtam én is róla :)
  A pergésről annyit, (nem akartam már ódákat írni az essence-hez), hogy én 2 rétegben használom felül, alul nem; plusz egy réteg húzva a pillák végébe, mert ezek a kefék valahogy rajtam picit dúsítanak, de nem hosszítanak, sőt....és anélkül sokkal rövidebbnek tűnnek a kis szálaim, (összeugranak?), így viszont hiába fésülgetem, picit tapadnak, szerintem rólam a több réteg miatt kialakult kis göbök pottyannak le.
  Alul nem használom, kevés a pillám, és a szemcerka miatt úgysem látszana, viszont, amikor kipróbáltam egyszer, onnan potyogtak ám vígan, szerintem az alul ritkás pillákon, mint az enyém, csomósodik minden, ez lehet az oka.
  Reggel tettem fel, szépen kitartott egész nap, egy sötétkék cerkával remekül mutat, és bár van némi összetapadás, még most is simán vállalható .
  A színével nem vagyok teljesen kibarátkozva, szinte észre sem veszik rajtam, hogy lila, de nem bánom, ez a kevésbé rebelliseknek való :))
  Tetszik, meg minden, de ha színes, maradok az essence-nél, azt bármikor bevállalom, de simán elképzelhető, hogy jövőre ebből is veszek ismét.
  Mondhatni: jövőre veled ugyanitt :))))

  VálaszTörlés
 7. Ez egy ilyen kis csendes lázadó spici :)) Az én pasim ki nem állhatja az Essence spirált, és akárhányszor meglátja rajtam, fűz a színéhez pár "kedves" mondatot, ezt viszont észre se vette! Szerintem ennek a színét csak a nők képesek kiszúrni, a férfiak szeme nincs erre ráállva. Ilyen szempontból is jó, meg persze hivatalosabb napokra :)

  VálaszTörlés
 8. Igen, jogos :))
  most szó szerint idézek, bármi új esetén, ha megkérdem, tetszik-e:
  " látom, van valami a szemeden.. tetszik? hát..hümmmm...furcsa.. hagyjál már, nem tudom mit kell ilyenkor mondani.. jó szép, szép, csak induljunk már " :DD
  Bár, nála az is full smink, ha csak simán kihúzom a szemem..:))

  VálaszTörlés
 9. Tamas Es Szilvi Kiss2014. június 20. 21:28

  Az én férjem leAVATAROZ, amikor kék spirál van rajtam :)))

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm én is a posztot, pont tegnap nézegettem a katalógust és agyaltam, hogy milyen lehet a lila felkenve. Meg fogom venni. :-)

  VálaszTörlés
 11. Szivesen, örülök, hogy hasznos volt :)

  VálaszTörlés
 12. :)) Akkor ő még finoman célozgatós fajta :D

  VálaszTörlés
 13. Én régen minden Avonos szempillaspirálra allergiás lettem, hozzátenném, az egyetlen márka, aminek így jártam a szempillaspiráljával... :S Az Essence-ből a türkízkék van meg, de olyan pandamaci effekttel jár nálam, hogy vállalhatatlan, inkább nem is nyúlok érte... Esetleg a felső szempilláimra, de így meg oda se szívesen. Pedig így nyáron imádom a színeket...

  VálaszTörlés
 14. Az enyémnek nagyon tetszett a türkizkék szempillaspirál. :D Kár, hogy rajtam meg nem működik... Azt mondta, vagány. Bár rajtam rengetegszer van színes smink, szerintem már hozzáedződött. :D

  VálaszTörlés
 15. Engem most Beautyjunkie Maggie és Szütyőblog Netti vittek bele a rosszba, az Essence kék és lila szempillaspirálját szereztem be, a lilát már aktívan használom, imádnivaló orgonalila színe van és csodásan kanyarítja a pilláimat.
  Az AVON spiráljaival hosszú évek óta nem próbálkoztam, de félek egy ideig nem is fogok, mert az Essence most elrabolt a szívem :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 16. Hihi, Magdit meg én vittem bele a rosszba ;) Imádás az a spirál! :)

  VálaszTörlés
 17. Natália Kecskés2014. június 21. 21:48

  Nem rossz, nem rossz, de ha már színes, ha már lila, akkor legyen brutális, és látsszon rendesen! Pont ezért nem rendeltem meg ezt a spirált, mert nekem ez kevés. Hasznos volt a poszt, mert birizgálta a fantáziám, h mégis milyen lehet, de az Essence-é jobban bejött a vagány színeivel :) Azokból a kéket és a zöldet vettem meg, Életem Párja szerint a zöld jobban áll, ennek ellenére vígan használom a kéket is (egyszer élünk!), és én sem tapasztaltam potyogást/lepergést!

  VálaszTörlés
 18. hm, én valamiért nem vonzódom a színes szempillaspirálokhoz, pedig imádom a színes sminkeket. Viszont a képeid kedvet csináltak hozzá, tényleg nem túl tolakodóan színes, és messziről nem ordít, hogy lila szempillaspirál van rajtad, ami szimpatikus ^^

  VálaszTörlés
 19. Ez nem az oldal új gazdáján múlik, hanem apolkán, ahogy eddig is. Ő viszont most gőzerővel kódolja a KM új verzióját, szóval lehet ez egy kicsit később fog megvalósulni... :(

  VálaszTörlés
 20. Pedig fogadni mertem volna, hogy te szereted, pont a színes sminkjeid miatt. :)

  VálaszTörlés
 21. most vettem észre a körmödet a háttérben, nagyon jó a színösszeállítás, fel is vettem az elkészítendő körmök listájára :D

  VálaszTörlés
 22. Én meg most veszem csak észre a komidat.... :)) :( Fú, az elején nekem is tetszett, de mire az oldásig jutottam, már szinte utáltam :( De gondolom te csak sima körömlakkal csinálod majd, és nem fenyeget ilyen veszély :))

  VálaszTörlés
 23. igen igen, meg is csináltam ^^

  VálaszTörlés