BLOGKERESŐ

2014. július 3., csütörtök

Havi kedvencek - 2014 június

Már a nyár második hónapjának az elején járunk, ami újabb havi kedvenceket jelent, sok sok nyári kedvenccel!

Arcápolás


A hónap kedvence a kategóriában a Balea Med Ultra Sensitive Intenzív Krém lett, már nem először - minden károsnak mondott anyagot kiszedtek belőle, jó az ára, és még a problémás bőrt sem zsírosítja, egyszóval szuper kis hidratálókrém nyárra!
Az Aromax Argánolaj pipettás adagolójával és hatékonyságával lopta a szívetekbe magát, még annak dacára is, hogy sokan nem igazán vagytok oda az "illatáért". A vélemények alapján nagyon szép selymes és csillog tőle a haj és a bőrt is szuperül puhítja, hidratálja. A Himalaya Herbals Nim Arcpakolás Normál és Zsíros Bőrre is havi kedvenc lett. Volt aki azt írta, hogy eddig ez az egyetlen pakolás, ami működik a mitesszerei ellen, és a többiek is nagyon elégetettek voltak a hatásával. A hónap kedvence magasabb árkategóriában az általam is nagyon kedvelt Paula's Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 lett. A fényvédelme fizikai, gyönyörű és tartós felette a smink, és önmagában viselve is egységesebb kinézetű lesz tőle a bőr.

Test- és hajápolás


Míg előző hónapban a Garnier Oil Beauty család testápolója, ebben a hónapban viszont a bőrradír, vagyis az Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Bőrradír lett a hónap kedvenc testápolási terméke. Jelenleg 12 maximális pontszámú értékelésnél jár. Jól radíroz, finom az illata és hidratálja a bőrt, egyszóval tökéletes. A nyári meleg által felfokozott izzadás  elősegítette egy dezodor havi kedvenccé avanzsálódását is - a Dove Original Dezodor kellemes illatú, jó hatásfokkal működő dezodor, ami még a ruhán sem hagy nyomot, bár volt olyan is, akinél sajnos hagyott. Egy másik Dove termék is dobogós lett; a Dove Summer Glow Bőrtápláló Testápoló Önbarnítóval kellően hidratál, nem ragad tőle a bőr, és sárgaság- és foltmentes barnaságot biztosít a bőrnek. A hónap kedvenc illata pedig a könnyed, citrusos Dolce & Gabbana Light Blue lett, ami egy igazi nyári parfüm.

Smink

Június kedvenc sminkterméke az Essence All About Matt Fixing Kompakt Púder lett. Még a nyári hőségben is hosszan lemattítja a bőrt, és a világos bőrhöz is szépen passzol. Az Avon Glimmersticks Brights Szemkontúrceruza 12 véleményből 10 maximális csillagút kapott - gyönyörű, intenzív színekben kapható, amik könnyen satírozhatóak és tartósak, tökéletesek arra, hogy feldobjuk vele a nyári sminkünket!
A koreai Etude House Proof 10 Eye Primere már jó ideje folyamatosan érkeznek a lelkes vélemények - eddig egész konkrétan 29 darab 5csillagos(!!) vélemény érkezett rá-, és most végre a havi kedvencek közé is bekerült. A vélemények alapján szinte lerobbanthatatlan és élénk színű lesz tőle a smink, sokan a NARS ikonikus szemhéjalapozójához hasonlítják, aminek egyébként a töredékébe kerül. A drágább árkategóriában a Vichy Dermablend 16H Korrekciós Alapozó Fluid SPF35 emelkedett ki júniusban - illatmentes, tartós és kiemelkedően erős fedést biztosít, ami még a erős karikákat és pattanásokat is elrejti.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

33 megjegyzés:

  1. Az Essence púderét tervezem beszerezni nyárra én is - tavaly megvettem a szórós változatot, de annyira felbosszantott hogy inkább továbbajándékoztam, mert szóródik és potyog mindenhová :D

    VálaszTörlés
  2. Elhiszem... Egy ideje már én is likvidáltam minden szórós cuccom, elegem lett, hogy minden a laptop billentyűzetei közé vagy épp a fehér nardágomra szóródik >.<

    VálaszTörlés
  3. A PC fényvédő nálam is hatalmas kedvenc, nyáron a nagy melegben csak ezt kenem fel. Ha ezt kenem fölé, a PC 365 Tan önbarnító sem tűnik olyan sárgásnak a bőrömön. A nyári no makeup makeup része nálam a színes szemceruza, azt hiszem az Avon Brights ceruzák első helyezéséhez én is hozzájárultam :)

    VálaszTörlés
  4. Június-Július a nyaralás, a Balatoni hétvègék és a tenger hónapja nálam mindíg, hamarosan utazunk is, így ami nem hiányozhat idén a neszeszeremből azok az aktuális kedvenceim az alábbiak szerint:

    -Bioderma After Sun testápoló: szuper hidratálás,pillanatok alatt beszívódik
    -Avéne naptej és arcra való fényvédők, min díg kettőt is viszek, idén az Esteé Lauder 50+-os és a Clinique Even Better 45-ös a nyerő
    -Mac Coppering szemhéjpúder( szőke haj, kék szem legjobb barátja nyáridőn)
    - Armani Eyes to Kill szempillaspirál
    -Yes to Cucumber tusfürdő( ő az új kedvencem)
    -Clinique Custom Care Smart szérum ( ha fölkerül írok róla bővebben)
    -Mac ajakápoló és sminklemosó kendő (az utóbbinál praktikusabb és utazásbarátabb terméket még nem találtam)
    -Illatszerelmeim jelenleg a Cartier párduca illetve a Mancera parfümház Roses Greedy-je de nem viszek egyet sem, a tengerbe sem szokás vizet hordani,miként a sivatagba sem homokot ;)
    (Szigorú policy nálam, hogy a nyaralni nem viszek parfümöt, hanem a duty freeben vagy a nyaralás helyszínén választok illatot)

    Szép nyarat és nagyon jó pihenést kívánok az összes KM-es barátnémnek!:)

    VálaszTörlés
  5. Most jöhetnék örömködni, hogy minden hónapban van egy (max 3) találatom a KM-besties-lottón, de ez a PC fényvédő annyira-annyira nem vált be.
    Úgy feszül tőle estére a bőröm, mintha szorgos kismanók napközben felvarrták volna...Szerencsére annyira nem számít, hogy hámlás, vagy ilyesmi jelentkezzen, de... úgy szerettem volna, ha bejön.
    Amúgy furi, csak akkor jelentkezik ez az érzés, mikor már lemosom, és sajnos nem váltottam új lemosóra, csak akkor feszül, ha ezt kenem, szóval tuti ő a ludas.
    Most eszembe jutott, hogy holnap összekeverem a Bioderma Kid 50+-ével, az egy elég masszív cucc.. mert már kb a kedvem is elment a fényvédőzéstől napközben. *morci*
    Ahh... ezért is megérdemeltem az a kókuszos hajfufut. :) nyiihihi

    VálaszTörlés
  6. Rájöttem, hogy nálam is van elfekvőben egy Brights ceruza, Aqua Shock árnyalatban, és tegnap húztam vele pár vonalat a szemem közé... hát wow :)) És tényleg tartós!

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez az egész nyár a barnás-rózsaszínes-mályvás-hússzínű ajakkencékről szól. :) Már korábban is szívesen használtam ilyen színeket, na de most aztán, hogy a Rossmannba betévedve Catrice 700ft-os kiszórással találtam szembe magam... Persze, hogy nem bírtam megállni azt sem, hogy egy NYC rúzst is vegyek, és egy újfajta Lovely-t (ami a KM-en még jóváhagyásra vár). Ezen kívül mostanság nem kenek semmit az arcomra - egy éve el sem hittem volna, hogy gyakorlatilag nulla sminkben lófrálok majd. :) De szerencsére rengeteget javult a bőröm állapota az utóbbi időben (ebben a KM is borzasztó sokat segített), a szemöldököm formáját is sikerült úgy kikísérleteznem, hogy minimális szedéssel elégedett vagyok vele, egyébként minden téren a régóta megszokott termékeimet használom.

    VálaszTörlés
  8. Én a Ben Nye Translucent púderjét használom, persze szóródik az is mindenhova, de ez az eddigi best of nekem, mert ennyire tartós még semmivel sem volt az alapozóm, és órákig nem fényesedek át vele. Plusz ez 49 gramm, életem végéig elég. De ez a szóródás idegbaj nálam is. :S

    VálaszTörlés
  9. Nekem abszolút kedvenc lett a Kiss My Face Sun Lotion-je, 30 SPF, elvileg testre való, de Paula beautypedia-jában olvastam, hogy aknéra hajlamos bőrre is ajánlja. Így kipróbáltam az arcomra, és tökély. Nem szárít, nem zsírosít, nem csillogok tőle, normális bőrfény marad utána, illat- és alkoholmentes, és semmi akné vagy irritáció tőle. Ahhoz képest, hogy 30 SPF, nagyon jól véd is, még mindig hófehérke vagyok. :D Ez a csoda kategória nálam, főleg ennyi pénzért. Nekem a szememet sem bántja, de jó tudni, hogy kémiai fényvédős, nem biztos, hogy mindenkinek ez való. A másik kedvencem meg az Annamarie Börlind 20 SPF ajakírje, illatmentes, fényvédős, hidratál, nincs rossz íze, szintén szuper darab. Nekem télen-nyáron kell a fényvédelem, de nyáron meg aztán ez a legfontosabb, és örülök neki, hogy idén ilyen szuper kedvenceket találtam a témában. :)

    VálaszTörlés
  10. Ilyen jó ez a Photo Finish? Kár, hogy nincs az én színemben.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok, nekem is ugyanez a problémám, most vettem észre, hogy Krémek Krémje vagyok, de már regisztráltam Krémmániásként :)

    VálaszTörlés
  12. Anikó Gelányi2014. július 5. 1:06

    Sziasztok ! Én is így jártam, de újra jelentkeztem. Remélem nem gond :)

    VálaszTörlés
  13. Anikó Gelányi2014. július 5. 1:07

    Boldog, boldog, boldog Születésnapot ! Kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napotok ! :D

    VálaszTörlés
  14. Én most nagyon szeretem, a fedésével is elégedett vagyok és a bőröm is szereti.

    VálaszTörlés
  15. Boldog születésnapot! :)
    A számok magukért beszélnek. Igaz, hogy én még új vagyok nálatok, de évek óta követem az oldalt. Elsősorban azért, hogy megtudjam egyes termékek összetételét. Ez az oldal egy nagyon jó kezdeményezés volt, és ötlet.
    Közben (kb egy hónapja xD) felfedeztem a KrémmániaBlogot is, és a felhasználóitok pár nagyon hasznos blogját. Így Többet kaptam, mint vártam :) Örülök, hogy itt lehetek :)

    p.orsi

    VálaszTörlés
  16. Nekem is volt pár kedvencem júniusban. A Balea tusijára én is rákattantam, imádom a naptej illatot. Ezt a vonalat erősítve a kedvenc kedvenc kencém is egy naptej illatú csoda lett, mégpedig a Gigi Solar Energy Mineral masszázskrémje. Egy kisebb vagyonba került, de mivel naponta használom, hogy gyakoroljam a masszírozást, így megérte. A vendég imádja, nekem is aromaterápia, isteni... :) Testápolónak se utolsó. Sokszor használtam a NARS Daydream árnyalatú pirosítóját és a szintén NARS Laguna bronzert, imádom őket, együtt is jóbarátok. Kedvenc illatom a D&G Light Blue Escape to Panarea-ja lett, de illatokban igazán csafla vagyok... :D

    VálaszTörlés
  17. Boldog szülinapot ismét! Ez egyben azt is jelenti, hogy már két éve használom az oldalt :) És nagyon sokat köszönhetek nektek. Remélem jövő ilyenkor is találkozunk! És köszi a játékot :)

    VálaszTörlés
  18. Ketten írják a blogot.

    VálaszTörlés
  19. Boldog születésnapot az oldalnak! Én nagyon hálás vagyok neki! Napi szinten olvasgatom a véleményeket, és persze szoktam írni is ;)

    VálaszTörlés
  20. gratulálok és alig várom a Krémmánia 2.0-t! és én köszönöm, hogy az oldal létezik!

    VálaszTörlés
  21. Szuper ajándékok, nagyon jó lenne nyerni! Boldog szülinapot KM! :)

    VálaszTörlés
  22. Köszönöm, hogy vagytok! Boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  23. Boldog Szülinapot KrémMánia!;)<3

    VálaszTörlés
  24. gratulálok! igaz, anyagi csődbe jutottam miattatok, de legalább boldog vagyok. <3

    VálaszTörlés
  25. Boldog szülinapot KM! Most már lehetne közönségtalálkozó a kedvenc bloggerekkel, KM szerkesztőkkel :) Esetleg Paula B-vel:) Szuper hogy vagytok/vagyunk!!!

    VálaszTörlés
  26. Amióta ráleltem az oldalra, minden kencét előbb megkeresek, tanulmányozom, és csak aztán veszem meg, így eddig szinte minden bevált, amit így vásároltam!! Úgyhogy szuperek vagytok, csak így tovább, bővüljön az honlap!! :)

    VálaszTörlés
  27. Boldog Szülinapot Krémmánia! Nagyon szuper az oldal. :)

    VálaszTörlés
  28. Még nagyon sok boldog szülinapot a blognak!!! :) Szuperek vagytok, köszönöm a játékot! :)

    VálaszTörlés
  29. Boldog Szülcsinapot Krémmánia! :-)
    Nagyon szeretem az oldalt, órákat eltudok bolyongani a krémek közt- tehát valamit nagyon jól csináltok. Remélem sokáig viszitek még az oldalt, mert nagyon sok hasznos információt ad nekem, így sokkal könnyebb a vásárlás, és nem veszek haszontalan krémeket. Így tovább, gratulálok!

    VálaszTörlés
  30. Boldog születésnapot Krémmánia! Örülök hogy vagytok! :-) Minden nagyobb volumenű kozmetikum vásárlás előtt nézem az oldalt! Jók vagytok! :-)

    VálaszTörlés
  31. Olyan izgatott vagyok, juhúúú! Nem szoktam sose nyerni, szóval nem tudom miért izgulok. :D
    Csak azt sajnálom, hogy nem találtalak meg titeket az elején, a hőskorban. De ennek ez együtt töltött időnek is nagyon örülök. Nincsen nap KM nélkül! Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  32. Gratulálok a nyerteseknek! :)

    VálaszTörlés