BLOGKERESŐ

2014. július 15., kedd

Újdonság teszt: IsaDora Twist-Up Blush&Go Bronzosító Stift

Az IsaDora rendre visszatérő, immáron a többedik limitált kiadásban felbukkanó terméke a stiftes kiszerelésű Twisht-Up Blush&Go - a tavaszi kollekcióból származó pirosító azóta is gyakran előkerül a neszeszeremből, most pedig ebben a nagy melegben a nyári kollekció egyik barnás színe lett az egyik kedvenc alternatívám bronzosításra.
.

Ezúttal erről hoztam el Nektek egy kis tesztet :)

"Áttetsző színt és fényt ad az egészséges, ragyogó kinézetért. Építhető az enyhétől a közepes fedésig. Nagyon könnyed, krémes a textúrája, ezáltal hidratáló hatású. Kicsavarós kiszerelésű, így bárhol, bármikor használható. Felvihető ecsettel és ujjbeggyel is."

Az Isadora Twist-Up Blush&Go Stift egy bronzosítókból- pirosítókból álló krémes stiftszéria - a 7 árnyalatból 2 bronzosítóként is használható. A csavarós-stiftes kiszerelés 5,5 g terméket rejt, az ára 4390 Ft.


Az anyaga nagyon érdekes: puha, selymes formulájú - leginkább olyan, mint egy krémes por-, és könnyedén siklik a bőrön, majd utána mind ecsettel, mind kézzel egyszerűen el lehet dolgozni. Én mindkét módon el szoktam macókolni - a kezemmel jobban a bőrbe tudom dolgozni, ilyenkor egészen természetes hatásúvá szelídül az árnyalat, míg ha csak ecsettel csak finomítom a festés széleit, akkor a vele húzott kontúr árnyalata szép intenzív marad. Abszolút sminkfüggő, hogy épp hogyan dolgozok vele.

A festék jól építhető, a rétegek nem foltosodnak egymáson. Száraz bőrön picit nehezebb viszont építgetni, ezért érdemes aláhidratálni, vagy pedig közvetlenül az alapozó után felvinni.

Bermuda Bronze árnyalatban


Mivel a stift rengeteg csillámló mikoropigmentet tartalmaz, plusz hidratáló jellege van, emiatt a bőr kap tőle egy szép természetesen fénylő, üde hatást, ezért én például már nem is szoktam már fölé highlightert használni.

tartóssága -  mint a legtöbb krémes terméknek - nem annyira kirívó, viszont inkább egyenletesen megfakul, nem foltosan kopik, de a táskabarát kiszerelés miatt könnyedén fel is lehet frissíteni nap közben. 
Ajánlom? Igen, ha por állagú bronzosító helyett kerestek valamilyen könnyed, eszközigénytelen nyári alternatívát! 

A termékeket a Douglastől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a smink meg a haj meg mindegy egyben.
  Hihetetlen, hogy el lehet dolgozni, jó kis cucc ez a bronzosító.

  VálaszTörlés
 2. ŰŰŰŰŰ ez nagyon tetszik! Azok a makro fotók *.* ! Bronzisstennős királylányosság! :)

  VálaszTörlés
 3. Ahhh,látom már,ezzel készült teszt is..!(az előbb írtam a sminkedhez:)
  Nagyon jó, h bevetés közben is láthatjuk! Durván pigmentáltnak tűnik, pedig milyen szépen el lehet dolgozni..! :-O *-*

  VálaszTörlés
 4. Ahhh, ez csodás, pedig nem vagyok fényes bronzosító-rajongó! Abszolút láv, gyönyörű vagy Vele, na meg ő is Veled. ;) A szemeden mi van? Az is gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 5. Jól tetted. ;) Mindjárt körbenézek, hátha akad nálam is valami méltatlanul elhanyagolt szépség! :D

  VálaszTörlés
 6. Hujj, de mérges vagyok. Nem akartam már ebben a hónapban semmit venni, de a bejgyzésed és képek felpiszkáltak. Megnéztem élőben. Tényleg nagyon barnának tűnik, de annál szebb felkenve.
  Elcsábultam, megvettem. A Douglas - mondanám, hogy szerencsére - leragasztja a nem teszter példányok kupakját. Ezért még hálásak is lehetünk, mert így nem tudják szétkenni kevesebb intelligenciával ellátott nő- és lánytársaink a más megveendő cuccát.
  Az már kevésbé vidám, hogy celluxszal teszik ezt, ezért kinyitás után kapunk egy guszta, ragacsos holmit. Nekem volt sebbenzinem, ezzel leszedtem a maszatot, de a kupak valamiért ráragadt a ceruzára, és amikor végre nagy nehezen leszedtem, az egész beltartalom a mosdóban landolt. Persze jól megsérült, belapult az oldala és az egész eléggé használtan nézett ki, meg sem tudtam állapítani, hogy vajon a ragasztó alatt is csúnya volt-e, vagy a baleset tette tönkre. (Plusz megláttam, hogy milyen arcátlanul apró a tokhoz képest a bronzosító, ennyi pénzért. Ez csak tetézte a bánatomat.)
  Mit tegyen az ember lánya? Visszavinni nincs értelme, a kedves D. nézőpontjából én tettem tönkre, nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét. Más kérdés, hogy miattuk bénáztam. No meg, ettől az akciótól még nem kellett volna kirepülnie a cuccnak belőle, tehát valami gáz csak volt vele, de ezt úgysem ismernék el, hiszen ők elvileg kirakás előtt már leragasztják.
  Valahogy összetákoltam használható állapotba, csak csalódott vagyok. 4ezer akármennyiért van egy apró, megviselt bronzosítóm. Még szerencse, hogy nagyon szép az arcon.
  Szóval, akit nem riaszt vissza egy esetleges hasonló kaland, az vegye meg. Nekem már eleve tele a púpom a Douglassal (csak Isadorát nem kapni másutt), de most lehet, hogy befejeztem a náluk vásárlást. Reklamációkezelésük kritikán aluli, a marketingesük, akivel pár éve leveleztem egy panasz miatt, felsőbbségesen kioktatott, és még egy csomag papír zsebkendőt sem kaptam kárpótlásul, tehát nem is szeretnék többé hadakozni velük.
  :(

  VálaszTörlés
 7. Komolyan cellux-szal ragasztják le?? Én teszterdarabot kaptam, az ugye nem volt leragasztva...
  Külföldön amúgy egészen más a vásárlókezelés, a magyarországi gyakorlat ettől sajnos még elég távol áll, ahogy olvasgatom/tapasztalom, minden nagyobb drogériában lenne még hova fejlődni... :(

  Hogy legyen egy kis öröm az ürömben: a kis méret elég csalóka, mert amúgy nagyon lassan fogy :) Nekem a pirosítóból is alig pár mili kopott.

  VálaszTörlés
 8. Igen, celluxszal ragasztják le, ilyet másutt is tapasztaltam (önmagában dicséretes, mert végre felismerték, hogy a tömegével szétbarmolt darabokat nem lehet eladni, csak valami jobb ragacs kéne rá, pl. mint a címkék, amik simán lejönnek), szóval ha nincs benzined otthon, akkor minden szösz ráragad a nesziből. De hát ez legyen a legkisebb baj. Pirosítóm nekem is van, és tényleg nagyon gazdaságos. Csak szíven ütött, így szembesülve a szegény áldozattal, ahogy ott pörög a mosdóban, hogy majdnem szélesebb mint hosszú. Azt hittem, legalább a rúzscerka arányaival rendelkezik.


  A vásárlókezeléshez még annyit, hogy szerencsére vannak apró pozitív pillanatok is, de ez a ritkább. Valahogy különbséget kellene tenniük a potyaleső, parfümkifújkodó véglények és a normális vásárlók között. Azon belül pedig nem kéne különbséget tenni a szerényebb pénztárcájú vásárló és az egy szuszra ötvenezerért krémet vevő üzletasszony között. Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Sajnos nem látok fejlődést, sőt, van, ahol visszafejlődést tapasztaltam (pl. Müller, ahol a megnyitás utáni időkben parfümmintát készítettek neked a kiválasztott illatból, most meg már csak az eladó kedvességén múlik, hogy ad-e az általad vitt tégelykébe mondjuk egy alapozóból).

  VálaszTörlés
 9. De hogy ne csak nyafogjak, tényleg nagyon szép a Bermuda Bronze. Nem gondoltam, hogy jól állhat egy hófehérke típusú valakin (akinek semmi sárgás árnyalat nincs a bőrszínében, de azért nyáron felszed egy kis pírt a fejére), de a blogposzt felbátorított.

  VálaszTörlés
 10. Ááá... tényleg, most esik le, hogy tiéd a másik vélemény a pírnél :))
  Én mintát am már jó ideje sehol nem kapok... ha meg igen, valami vacak (általában férfi) parfümmintát. Külföldön persze mindenhol adnak egy csomót... Arról ne is beszéljünk, hogy egy tökegyszerű ebayes rendelés mellé a koreai márkák egy kazal mintát is küldenek, pedig sokszor alig 1500 Ft-ot hagyok ott...
  No mindegy. Én se elégedetlenkedek, that's life :] Talán egyszer jobb lesz ez is...

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok,

  Ezt a terméket csak Douglas üzletekben lehet venni? Szerintetek online is lehet rendelni? Sajnos a közelben nincs Douglas, de nagyon megtetszett ez a termék :)

  VálaszTörlés
 12. Szia Hajni! Szerintem már sehol nem lehet kapni, sajnos limitált volt :( Viszont a Cliniquenek van most egy hasonló terméke: http://kremmania.hu/kremek/clinique-chubby-stick-sculpting-contour

  VálaszTörlés