BLOGKERESŐ

2015. augusztus 19., szerda

Avon, Rimmel és BE Creative szempillaspirál újdonságok tesztje

Na lányok, arra gondoltam, hogy innentől kezdve tömbösítve fogok spirálokat bemutatni - ha összejön 3 érdekes spirálújdonság, akkor tesztelünk! Az utóbbi időben a Rimmel uborkás spirálja, az Avon BIG sorozatának műszempillahatást ígérő darabja és a Marionnaud sajátmárkás dekorkozmetikai vonalának, a BE Creativenak a dúsító hatású spirálja futott be hozzánk tesztelésre, szóval mutatom is őket... :)Teszt, képek!


Rimmel Wake Me Up Szempillaspirál

Ár és kiszerelés: 2399 Ft / 11 ml

Ezt ígéri: "A Rimmel első élénkítő spirálja, amely csomómentes, tökéletes tartást és dúsítást garantál. Olyan a pilláknak, mint egy energialöket – tökéletes módja annak, hogy elrejtsd az éjszakai party árulkodó jeleit. Uborkapárlattal, B5 és E vitaminokkal dúsított exkluzív formulájának köszönhetően pilláid egész nap tökéletes állapotnak örvendhetnek. Ezen felül könnyű, friss illata további „érezd jól magad faktort” rejt. A szempillaspirál okos Precision keféjét a szempillavonalhoz alakították, hogy a pillákat felfelé és kifelé emelje. Puha rostjai elérik és bevonják minden egyes szempilládat, határozott, tekintetet kiemelő összetételével tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához"Tapasztalatok:  Ez az uborka körüli vetítés meg a szempillák élénkítése (sic!) nekem kicsit túmács, mert bár tény, hogy elsőre nagyon kecsegtető ez az uborka-friss tekintet párhuzam, az uborkásság egyetlen kézzel fogható hozadéka számomra a festék finom, friss uborkás illata volt. A kefe 8-as formára hajazó kialakítása miatt viszont tényleg szépen alá lehet nyúlni a pilláknak egészen a tövekig, bár a bumszli végek miatt az alsó pillasoron és a sarkokban kifejezetten nehéz vele szépen, maszat- és tapadásmentesen dolgozni. A krémes állagú festék a szempillákat szépen dúsítja, bár az olyan kusza, összevissza álló bongyorkákat, mint az enyémek egyúttal sajnos hajlamos kissé tapasztani is. Rajtam inkább átlagos a végeredmény, mint kiemelkedő, a tartóssága pedig , de a 3 tesztelt spirál közül talán ez mondható ilyen terén a leggyengébbnek - sajnos külső behatásra elég könnyen el tud kenődni.


Avon Big & False Lash Dúsító Szempillaspirál

Ár és kiszerelés1999 Ft 10 ml

Ezt ígéri: "Ereje a mandula formájú kefében és az aprócska mikroszálakkal dúsított formulában rejlik. A változó méretű és formájú mikroszálak ezrei ugyanis tökéletesen illeszkednek a szempillák ívéhez, a mandula formájú kefe pedig segít abban, hogy könnyedén elérjünk minden szálat a szempillák tövétől az alsó pillákig, sőt, még a szemzugban is. Ennek köszönhetően használat után szempilláink olyan dús hatást keltenek, mintha műszempilláink lennének. A szempillaspirál e mellett tartósan fed, nem tapad, nem maszatolódik, és nem pereg."


Tapasztalatok: Az elődje/tesója, a KM-en sem túl népszerű Big&Daring miatt bevallom, hogy kissé tartottam ettől a spiráltól, de ez esetben szerencsére inkább pozitívan kellett csalódnom, mint negatívan: a Big & False Lash olyan szépen hosszít, hogy néhány szál pillámat még sosem láttam ilyen hosszúnak, mint ezzel a spirállal. A dúsító hatás mondjuk lehetne kicsit jobb is, ha már műszempilla hatás, pedig az Avon tényleg nagyon igyekezett - még szabad szemmel is jól kivehető mikroszálakat is pakolt a krémes festékbe. Bár talán nem annyira, mint a Rimmel, de sajnos ez is tapaszt, sőt, itt-ott sajnos még picit göböcskés is. A nagyobb méretű, mandula alakú kefével szerintem egy fokkal könnyebben lehetne dogozni, ha vagy lenne benne egy kis ív is vagy esetleg egy picit kisebb lenne, nekem sajnos így nem annyira áll jól szemre. A festék tartóssága viszont elég jó, és külön pozitívum, hogy lemosni sem egy nagy ördöngösség.


BE Creative Make Up Lash Supreme Dúsító Szempillaspirál

Ár és kiszerelés4690 Ft 13 ml

Ezt ígéri: "Igazán különleges, műszempilla hatású dúsító szempillaspirál természetes és szintetikus waxok keverékével. A felvitele nagyon könnyű, és tökéletes színt és tartást biztosít a szempillák károsítása nélkül. Az egyedülálló kúp alakú XXL keféje tartást és tömeget ad, miközben minden szempillát egyesével bevon. Az eredmény: kiemelt szempillák maximális intenzitással és drámával."Tapasztalatok: A spirál matt, puha, gumis tapintású tokja külön említést érdemel - végre egy spirál, ami nem gyűjti az ujjlenyomatokat és kifejezetten kellemes a fogása is! A festék a megszokotthoz képest kissé szárazkás, ami miatt először azt hittem, hogy beszáradt darabot kaptam, de más blogok is hasonló állagról számoltak be, szóval valószínűleg az összesnek ilyen a formulája, és időnként nem árt majd hozzácsepegtetni pár csepp szemcseppet. A duci, a vége felé elkeskenyülő kefe nem vesz fel több festéket a kelleténél, és nagyon könnyű vele bánni, az eredmény pedig csodaszép dús, különálló, éjfekete pillák. Ha nagyon közelről nézem, itt-ott néha felfedezek 1-1 apróbb göböcskét, de legalább nem tapaszt. A tartósságával maximálisan elégedett vagyok - nem kenődik, nem morzsikál, még akkor sem, ha nap közben neadjisten macerálgatom a szemem. 


Összességében

A hatását tekintve a három közül a kedvencem a BE Creative dúsító darabja lett, mert gyönyörű dús, különálló pillákat tudok vele festeni, ráadásul kifejezetten tartós is. Az Avon és a Rimmel spiráljai jók, de inkább mondhatóak átlagosnak - igaz, fele annyiba is kerülnek, mint a BE Creative spirálja.


Ti próbáltátok már vagy esetleg tervezitek megvenni valamelyiket? Mik a tapasztalataitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése