BLOGKERESŐ

2015. szeptember 30., szerda

Újdonság teszt: L'Oreal Paris Infallible Mega Gloss Bar Szájfény

Napokon belül debütál a boltok polcain a L'Oreal szájfényújdonsága, az Infallible Mega Gloss Bar - én egy ideje már próbálgatom őket, és kifejezettem meg is  kedveltem bizonyos árnyalatait, ezért arra gondoltam, hogy ha már itt vagyunk a kuponos napok küszöbén, akkor itt az ideje poszt formájába önteni a velük kapcsolatos tapasztalataimat.A L'Oreal Paris Infallible Mega Gloss Bar Szájfény egy 10  (külföldön összesen 20) árnyalatban kapható, 8 ml-es kiszerelésű szájfény, aminek az ára 2999 Ft.
"Hyaluronsavval gazdagított forumula és fényvisszaverő színpigmentek, a hidratált, csillogó és ápolt ajkakért, kiszáradás nélkül. A speciális applikátor követi és körülöleli az ajkakat a tökéletes fedésért, egész napLélegzetelállító színek, egyedi textúrák."
Palvin Barbi kedvenc szájfényeként felvezetett Infallible Mega Gloss szerintem gyönyörű,  high end termékekre hajazó, masszív csomagolást kapott, és a speciális applikátor is azonnal a szívembe lopta magát: egyrészt nagyon szépen idomul az ajkamhoz ez az ívelt, lekerekített forma, másrészt az applikátor közepén megbújó kis kamrában pont annyival több festék bújik meg, hogy ne nagyon kelljen újramártogatni.

Ami általánosságban elmondható róluk, hogy jól tapadnak az ajkakhoz, viszont nem ragadnak, így tényleg kényelmes őket viselni. A tartósságuk inkább mondható átlagosnak, mint kiemelkedőnek, de azért drogériás szinten így is a jobbak közé tartoznak ilyen szempontból is. Amire viszont jó ha figyeltek az az, hogy nincs egységesség a színek között: más a formula, más az illat, más a finis - néha olyan végletesen, mintha nem is egy termékcsaládon belül lennének.

Speciális, üreges apllikátor
.
A mikrocsillámos formulából 2 árnyalatot hoztak ki, a lilás Flashdancet (ez nincs rajta a képeken), illetve a Never Let Me Go-t, ami egy gyönyörű nude rózsaszín árnyalat megszórva temérdek, szikrázó barackos arany mikrocsillámmal, amiket egyébként az ajkakat összeérintve sajnos egy picit ki is lehet érezni a termékből. Érdemes alárúzsozni/ceruzázni, hogy még jobban érvényesüljön, mivel önmagában kissé áttetsző.

A kedvenceim a krémes formulájú színek lettek - a halvány barackosrószaszín Girl On Top, a halványrózsaszín Fight For It és a halványbarack Scream&Shout (ez nincs rajta a képeken) elég addiktív vanília illatot kaptak, leírhatatlanul kellemesen selymes, krémes az állaguk, egy csöppet sem ragadnak és nagyon szép homogénné teszik az ajkakat. Bár nem olyan pigmentáltak, mint egy folyékony rúzs, de a színük önmagukban használva is nagyon szépen kijön.


A matt vonalban a halvány nudenak tűnő, felkenve inkább terrakottás Amen, a lángvörös Forgive My Sin és a bogyószín Smoke Me Up kapott helyet. Ezek az árnyalatok legalább annyira pigmentáltak, mint egy folyékony rúzs, és a finisük is nagyon szép, mivel nem sívó mattra, hanem enyhén selyemfényű, bársonyos mattra száradnak. A tartósságuk alapvetően nem lenne rossz, de sajnos mindenre azonnal és elég nagy mennyiségben rátapadnak - pohárra, pasira, etc. -, cserébe viszont nagyon finom, bársonyos a textúrájuk és nem szárítják az ajkakat sem.

A géles állagú. áttetsző szájfényekből kettő "színt" hoztak be, a pinkes Savonara Sunsetet és lilás More Of Bora Bora-t. Ugyan kellemes, selymes az állaguk és finom gyümölcsös az illatuk, de töredékáron lehet hasonlót kapni szinte bármelyik drogériás/katalógusos márkánál, igazából már látom is őket lelki szemeimmel a vidéki drogériák leárazott kosaraiban...


Ajánlom? A géles formulájú vonalat leszámítva igen, szerintem nagyon jól sikerültek! Az áruk kuponos napokon is sokkal barátságosabb (50%-os kupon lesz rájuk), szerintem féláron mindenképp megéri beruházni 1-1 nektek tetsző árnyalatra.

A terméket a L'Orealtól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése