BLOGKERESŐ

2015. november 6., péntek

Max Factor, IsaDora és Shiseido szempillaspirál újdonságok tesztje

Ismét összejött egy adagnyi spirál, köztük a Max Factor bársonyosan puha, dús pillákat ígérő, az IsaDora szuperdúsító hatású és a Shisheido természetes hatással kecsegtető újdonsága. Ja, és lett köztük kedvenc, nem is egy! :)Teszt, képek!


Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Szempillaspirál

Ár és kiszerelés4395 Ft / 13,1 ml

Ezt ígéri: "Volumennövelő, emelő hatású spirál. Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás."Tapasztalatok: Ami így kapásból említést érdemel ezzel a spirállal kapcsolatban, azok a vékony, majdhogynem tűszerű szilikonsörtéi, amik nagyon szépen beférkőznek a pillák közé, ennek köszönhetően szépen szétválasztja őket. Külön tetszik, hogy a kefe pont annyi festéket vesz fel, amennyit kell, így nem kell törölgetni róla sem a felesleget, de újramártogatni sem. Meglepően könnyű vele elérni a pillatöveket, a sarkokat viszont már annál kevésbé - a bumszli vég miatt az alsó pillasoron és a sarkokban kifejezetten nehéz és kényelmetlen vele dolgozni, igaz, ha összejön, az alsó szempilláimon a 3 közül ez mutat a legszebben, igazi babás szemem lesz tőle! A spirál további érdeme még, hogy a Clump Defyhez hasonlóan kicsit sem csomósodik, még több réteg felvitele után sem! Szerintem összességében inkább természetes, mint műszempilla hatású, de azért kellően látványos pillákat lehet vele elérni, és a nap végén pedig könnyű lemosni.


Shiseido Full Lash Volume Mascara

Ár és kiszerelés8290 Ft 8 ml

Ezt ígéri: "Dúsító hatású szempillaspirál. Megemel, dúsít és természetes hatást biztosít. A kefe a tövektől emeli meg a pillákat. Rétegezhető, anélkül, hogy csomósodna."Tapasztalatok: A kefés kivitel, a kicsi, keskeny fej és az enyhe hajlítás miatt elsőre nagyon megtetszett ez a spirál, ezzel a kivitellel és formával szeretek ugyanis a legjobban spirálozni. :) A festék nagyon finom krémes és lány, szinte siklik tőle a  pilláimon a kefe, viszont a látványos eredményért többször, akár 3x is át kell húznom. A hatása szerintem nagyon hajaz a Max Factoréra, igaz, ez egy fokkal kevésbé dúsít, cserébe viszont egy fokkal jobban is hosszabbít, ível. Aki szereti a szép, szofisztikált, természetes hatású pillákat, az szeretni fogja, aki műszempilla hatás után epekedik, az talán kevésbé. A tartóssága egyébként lenyűgöző - nem csak nem morzsálódik, de nem is maszatol egyáltalán.


IsaDora Grand Volume Lash Styler Szempillaspirál

Ár és kiszerelés6295 Ft / 9 ml

Ezt ígéri: "Szuper dúsító hatás - krémes formula, volumennövelő hatás. Rugalmas textúra - a nagyobb dúsító hatás elérése érdekében. Stilizálástól a hosszításig - a hosszabb, lágy sörték egyenletesen eloszlatják a festéket, a rövidebb, kemény sörték szétválasztják a szempillákat. Páraálló. Illatanyag mentes. Szemészetileg tesztelt."Tapasztalatok: A Max Factorral ellentétben ennek nem tűszerűen elkeskenyedő, hanem viszonylag nagy és egymástól távol ülő szilikontüskékkel felszerelt feje van, a kefe egyik oldalán hosszabb, lágyabb sörték, míg a másikon rövidebb, keményebb sörték sorakoznak. Mivel a kefe sok festéket vesz fel és ad is le, ezért gyorsan lehet vele haladni és nagyon látványos, dús pillákat eredményez már 1 rétegben is (a képen is csak 1 réteg van rajtam), de egyúttal hajlamos tapasztani is, és sajnos a tüskékkel szinte esélytelen szétpiszkálni, ami egyszer összeakadt... Óvatosan, kitapasztalgatva viszont eddig ez az egyik leglátványosabb hatást nyújtó darabom, szóval megéri a macerát! A tartóssága ennek is rendben van és lemosni sem nehéz.Összességében

Az előző 3-mas teszttel szemben ezúttal minden spirálban volt valami, ami kifejezetten tetszett, ha lehetne szintetizálni a tulajdonságaikat, szerintem nem is keresnék tovább szempillaspirált.... Ha muszáj lenne választanom, szerintem a Max Factor vagy az IsaDora mellett döntenék - előbbi egy kifejezetten kényelmes, de azért egy kellően észrevehető pillákat varázsoló darab hétköznapokra, utóbbival pedig nagyon látványos hatást tudok elérni.


Ti próbáltátok már vagy esetleg tervezitek megvenni valamelyiket? Mik a tapasztalataitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése