BLOGKERESŐ

2015. november 18., szerda

Újdonság teszt: Bobbi Brown Luxe Lip Color

A Bobbi Brown újdonságait elnézegetve az az érzésem, hogy Bobbi a külcsínt illetően is egyre inkább a luxus felé próbálja pozicionálni a márka újdonságait, és olyan pazar textúrákkal és csomagolásokkal rukkol elő, hogy a legújabb rúzsukról azt hittem, hogy a karácsonyi kollekció része. Teszt, képek!

A Bobbi Brown Luxe Lip Color egy 30 árnyalatban kapható (a szaküzletükben mind 30 árnyalat megtalálható, míg a Douglasokba 9 áranyalat került ki), pazar formulájú, hidratáló hatású rúzs. A kiszerelése 3,8 g (pont, mint a "sima" Bobbi rúzsé) és 10 400 Ft-ba kerül.


Az állaga balzsamosan krémes, még a száraz ajkakon is siklik. És igen, tényleg van hidratáló hatása, nekem pl. a kiszáradásra télen igencsak hajlamos ajkaim még egész napos viselés után sem húzódnak, sőt, kifejezetten hidratált érzetük lesz. Fantasztikus érzés viselni!

A pigmentáltsága csodálatos, már 1 húzásból szépen, egyenletesen fed, bár szerintem 2-3x áthúzva mutat a legszebben. Külön tetszik, hogy van a rúzsnak egy enyhe fénye, szerintem ez teszi fel a pontot az i-re. 

Parisian Red árnyalatban

A tartóssága nem kirívó, de megfelelő - sajnos mint minden krémes rúzsnak, ennek is van némi lenyomata, pl. ivás után a poháron, így a biztonság kedvéért ennek az erősebb színnek szeretek aláceruzázni (a posztban szereplő képeken egyébként nincs alatta semmi), egyébként nem kopik feltűnően, de azért néhány óránként nem árt megigazítani. Az Envykkel talán egy fokkal könnyebben tudom követni az ajkaim kontúrját, mint ezzel és azok valamivel tartósabbak, stabilabbak is, ezért ennél a formulánál inkább a világosabb árnyalatokat tartom jobb választásnak.

Illata sajnos nincs, pedig szerintem nagyon illene hozzá a luxus rúzsoknál megszokott vanília...Ajánlom? Igen! Nagyon kellemesen viselhető rúzs, fantasztikus, változatos színekben! Tényleg igazi luxus darab, minőségben közel hasonló, mint az Estee Lauder Envyk (teszt velük itt), viszont szerintem sokkal érdekesebbek, különlegesebbek a színek (Temptálián fenn van az összes szín swatcha, érdemes megnézni őket). Engem most főleg a világosabb, "viselhetőbb" árnylatok nyűgöztek le - szerintem ez a puha, krémes  formula jobban is működik a világosabb tónusoknál, mint a sötétebbeknél -, egészen biztos meglepem majd magam karácsonykor valamelyik hétköznapibb színnel.

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése