BLOGKERESŐ

2015. december 9., szerda

Teszteltük a The Body Shop karácsonyi palettáját!

Hetek óta karácsonyi lázban égek, a lakás mindenféle finom fűszeres illatban fürdik, égnek a gyertyák, már megvan a karácsonyfánk és az ajándékok nagyjának beszerzésén is túl vagyok. Tavaly ilyenkor egy limitált kiadású rúzst hoztam Nektek hangolódni, ezúttal pedig egy nagyon szép palettát... :)Teszt, képek!

A The Body Shop idén 2 féle karácsonyi palettával készült - az Arany Ünnepi Palettával (Grooving Gold) és az Ezüst Ünnepi Palettával (Svinging Silver). Mindkét paletta 4 darab 1,8 g-os festéket tartalmaz és az áruk 6590 Ft
"Itt a ragyogás ideje! Ünnepi arany szemhéjpalettánkkal azonnal uralhatod a téli sminktrendet. A palettában meleg tónusú metálos arany és réz árnyalatok keverednek földes tónusokkal a tökéletes party-smink elkészítéséért! Különleges, ünnepi csomagolás, tükörrel és ecsettel"
Grooving Gold paletta

A palettába nagyon szép, selyemfényű színek kerültek, amik történetesen még tök jól illenek is egymáshoz (a paletta hátulján egy kis rajz valamint step by step sminktippek segítenek azoknak, akik hirtelenjében nem ihletődének meg). A palettában levő ecsettel természetesen jobb nem megkísérelni egy komplett szemfestést, viszont a ferde vége meglepően jól használható a pillatőbe, a Fix+-szal befújt applikátoros felével pedig a limeos beütésű szint lehet elég szépen a szemzugba paskolgatni.Ha már színek, szerintem külcsínt leszámítva ez egy egyáltalán nem egy klasszikusan karácsonyi paletta. Jó a selyemfény miatt talán, de az is olyan kis visszafogott, hogy nálam simán elmegy hétköznapra is, főleg azért, mert az arany paletta színei egyszerűen zseniálisak barna szemhez. Na mindegy, lényeg, ha a karácsonyi sminket ti is az arany-ezüst-vörös szentháromságban képzelitek, akkor nem biztos, hogy pont ez a paletta lesz, amiben megtaláljátok a számításaitokat, viszont ha csak egy szép és jó palettát kerestek, akkor szeretni fogjátok. A színek alig porolnak, kellően pigmentáltak, satírozhatóak, építhetőek és egy szemhéjalappal kifejezetten tartósak is.


Ajánlom? Ha klasszikus ünnepi sminknek nem is, (ön)ajándéknak szerintem nagyon szép kis paletta, főleg barna szeműeknek!

A terméket a The Body Shoptól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése