BLOGKERESŐ

2016. február 29., hétfő

Újdonság teszt: MAC Flamingo Park tavaszi kollekció

Képzeljétek, nemrégiben befutott hozzánk tesztelésre a MAC márciusi limitált kiadása, a csupapink Flamingo Park, ezért gondoltam, hogy ha mélyebb elemzés már nem is fér bele a holnapi megjelenésig, de azért gyorsan megmutatom a színeket és írok néhány gondolatot, ami velük kapcsolatban felmerült bennem. :)Gyorsteszt, swatchok, smink.Flamingo Park Powder Blush - 6800 Ft / 6 gA MAC-nek köszönhetjük a Krémmánia legnépszerűbb high endes pirosítóit  - 107 vélemény alapján 4,89 csillagjuk van. Nagy általánosságban elmondhatjuk róluk, hogy szuperül pigmentáltak, egész nap tartósak, gond nélkül teríthetőek és építhetőek és lassan is fogynak, vagyis igazi befektetés egy-egy jól eltalált árnyalat belőle.

A kollekcióba nem kevesebb, mint 6 darab, satin finisű pirosító került, bár nagy részük nem mondható éppen hétköznapi árnyalatnak. A Life’s a Picnic egy vöröses beütésű, meleg rózsás szín, az állandó kollekciós Pink Swoon egy sárgás tónusú babarószaszín, a Let’s Be Friends egy kékes tónusú hot pink, a What I Fancy egy világos barack, a This Could Be Fun egy ibolyalila, a Spring Flock pedig egy világos korall árnyalat.

Világos bőrre, hétköznapibb sminkhez egyértelműen a Pink Swon, a Spring Flock és What I Fancy jöhet elsősorban szóba. Mind a három nagyon szép, könnyen teríthető és építhető, nem poros és nagyon tartós a bőrön. A What I Fancy egészen halvány az arcra felvive, a hozzám hasonlóan tej bőrűek szerintem nagyon fogják szeretni, mert lehetetlen vele túlzásba esni - az én bőrömön olyan gyönyörű természetes hatású, mintha nem is viselnék pírt... Instant szerelem! Az olyan sötétebb, élénkebb árnyalatok, mint a Life’s a Picnic vagy a This Could Be Fun inkább sminkes berkekben lesznek népszerűek, én spec elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy átlagnő be tudja építeni a sminkrutinjába, maximum ha nagyon sötét bőrű.

Szerkesztői kedvencSpring Flock és What I Fancy


Flamingo Park Cremesheen Glass - 6600 Ft / 2,7 gAz állandó kollekciós Cremesheen Glassok a maguk 4,25 csillagával elég népszerűek nálunk, és azt kell róluk tudni, hogy puha, nem ragadós, könnyen hordható az állaguk és valamennyire hidratálnak is, cserébe a tartósságuk valamivel gyengébb, olyan 2-3 órát bírnak, utána megadja magát a fényük. 

A Flamingo Park kollekció 5 darab Creemsheen Glasst tartalmaz: a pasztell babapink  Such Sweetiest, a csipetnyi kékes gyöngyházfényben sziporkázó  világos rózsaszín Look Who’s Here!-t, a meleg, középtónusú pink színű Sweet Tooth-ot, az állandó kollekcióból beemelt, élénk, kékes tónusú rózsaszínű Playful Petal-t, és a kék-ciklámen mikrocsillámokkal teleszórt, magenta alaptónusú Petite Indulgence-t.

A Such Sweeties és a Look Who’s Here! árnyalat sajnos hajlamos megülni az ajkak ráncaiban, ők önmagában nem mutatnak túl gusztán, a Sweet Tooth és a Petite Indulgence viszont nagyon szépen idomul az ajkak természetes színéhez, utóbbi ráadásul a kékes alaptónusa miatt optikailag fehéríti a fogakat is. Igazából egyik árnyalat sem túl feltűnő vagy kirívó felkenve, szóval nagyon szépek egy természetesebb smink részeiként is.

Szerkesztői kedvenc: Sweet Tooth


Flamingo Park Lipstick - 6100 Ft / 3 g


A pirosítókhoz hasonlóan szintén a MAC rúzsai a Krémmánia high endes kategórialegjei, eddig nem kevesebb, mint 217 vélemény érkezett rájuk, és jelenleg 4,69 csillagjuk van KM-en. Mivel gyönyörűek a színek, fixen hozzák a minőséget és az áruk is inkább a középmezőnyben van, sok rajongójuk van, többek közt én is.

A kollekcióba 8 darab, különféle formulájú rúzs került, ezek között 6 olyan új árnyalat van, amit csak ez a kollekció tartalmaz: a Flocking Fabulous egy élénk korallvörös (Cremesheen + Pearl), a Nice to Meet You egy mély pinkes piros szín (Cremesheen), a Be Silly egy meleg fuksziás-pink árnyalat (Matte), a Long Legged & Fabulous egy finom babarózsa (Cremesheen + Pearl), a Silly egy élénk fehéres-pink (Matte), a Have Your Cake pedig egy élénk magenta (Matte).

Vannak a  Flamingo Park rúzsai közt kifejezetten pigmentált darabok, amiket egyszer is elég áthúzni az ajkakon és teljes lefedettséget biztosítanak, ilyenek például a Have Your Cake, a  Silly és a Be Silly, vagyis a matt finisű árnyalatok. Ezek egytől egyig nagyon jó minőségű, brutáltartós matt rúzsok, bár a színek elég karakteresek, nem biztos, hogy mindenkinek előnyösek lesznek, szóval érdemes őket vásárlás előtt szájon is kipróbálni. A Flocking Fabulous, a Nice to Meet You és a Long Legged & Fabulous a Cremesheen finis miatt a szájon egy kissé áttetsző, fényesebb árnyalatok, emiatt sokkal többek számára viselhetőbbek is lehetnek. Őket többször át kell húzni és a tartósságuk sem ér fel a mattokéhoz, viszont kevéssé szárítanak és nem kell alájuk hidratálni.

Szerkesztői kedvencBe Silly


Flamingo Park Pigment - 7500 Ft / 4,5 gA márka Pigmentjei 41 véleményt és 4,66 csillagot tudhatnak magukénak Krémmánián. Különlegességük, hogy nagyon koncentrált és laza porok, melyek olyan összetevőket tartalmaznak, amik segítenek abban, hogy a bőr megtartsa a festéket. Létrehozható velük finom hatású smink is, de nagyon intenzív hatást is elérhetünk a színek összemosásával, és nagyon-nagyon egyedi színek is vannak köztük. 

A kollekció 3 pigmentet tartalmaz: a Rose egy rezes csillogású rózsa, a Golden Olive egy magas fényű zöldes-arany, a Tan pedig egy bronzbarna fényű pink szín.

Mindhárom árnyalat csodaszépen pigmentált, fóliaszerű csillogással és pazar, különleges színnel bolondítja meg a szemhéjfestést, a Tan például mesésen mutat a kollekció palettájában is megtalálható Birds's Eye View nevű satin finisű magenta árnyalattal, de önmagukban is jól mutatnak. Egy kis  Fix+ szerintem még szebb arcukat lehet előcsalogatni, sőt, a darabkás, kevésbé pigmentált alaptónusú Rose árnyalatnak kifejezetten jót is tesz...

Szerkesztői kedvenc: Tan


Flamingo Park Beauty Powder - 6800 Ft / 10 gA javarészt csak limitált kiadások keretein belül elérhető Beauty Powderek amolyan átmenetek a Pírek és a Skinfinishek között, mivel egészen enyhe színt és visszafogott csillogást adnak csak az orcáknak.

A Flamingo Park kollekciónak 2 beauty powdert köszönhetünk, az apró ezüst mikropigmentekkel telehintett világosrózsaszín Pearl Blossomot és a lágy barackszínű Sunny Surprisét.

Mindkét árnyalat finom, selymes textúrájú és nagyon lágy fényt és leheletnyi színt adnak csak az arcnak, szóval jók egyrészt bátortalan sminkelőknek, másrészt pedig klasszul lehet lágyítani velük más pírek széleit. A Sunny Surprise inkább hajlik a pírek felé, a Pearl Bloosom pedig az ezüstös fény miatt highlighterek felé.

Szerkesztői kedvenc: Sunny SurpriseSwatchok

Cremesheen Glassok
Pigmentek
Pirosítók
Rúzsok
.Smink


Szem: Tan pigment, Bird's Eye View szemhéjpúder
Arc: Sunny Surprise beauty powder
Ajkak : Be Silly rúzs

Nektek hogy tetszik ez a kollekció? terveztek lecsapni valamire?

A termékeket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése