BLOGKERESŐ

2016. április 9., szombat

Avon, L'Oreal és Bobbi Brown szempillaspirál újdonságok tesztje

Kis kihagyással folytatom a tökéletes szempillaspirál megtalálása című never ending storymat, ugyanis ismét összejött egy adagnyi spirál, köztük az Avon még szabad szemmel alig látható pillákat is befedő, a L'Oreal szemkontúrozó (sic!) hatású és a Bobbi Brown természetes extrém fokú dúsítással és göndörítéssel  kecsegtető újdonsága.Tapasztalatok, képek!


Avon Big & Multiplied Szempillaspirál

Ár és kiszerelés1999 Ft 10 ml

Ezt ígéri: "A Big and Multiplied szempillaspirál kétfunkciós spirálkefével rendelkezik, mely olyan szempillákat is elér és befed, melyek létezéséről nem is tudtunk ezidáig! Hosszú sörtéi alaposan átfésülik pilláidat, így választva külön őket. Optikailag dúsít, így akár 50%-kal több szempillát mutat."Tapasztalatok: Az Avon úgy tűnik, hogy minden évben szeretne túllépni a szuper-népszerű Supershock szempillaspiráljuk árnyékán (képzeljétek, az alapváltozatra nálunk már 662 vélemény érkezett!), a most refifényben sütkérező BIG sorozat konkrétan már a harmadik variációnál jár, ezúttal pedig azt ígéri, hogy minden szálat befed, olyanokat is, amiről nem is gondolná az ember lánya, hogy van neki. Ami a külcsínt illeti, ez az ezüst műanyag csomagolással nálam most nem találtak be, viszont a kattanós zárért mindenképp jár a pluszpont és vékony, végén kecsesen elkeskenyedő hagyományos kúp kefének szintén nagyon örültem, mivel tényleg könnyű vele elérni minden zeget és zugot. A festék krémes, nem túl sűrű, de nem is túl híg, nem vesz fel belőle a kelleténél többet a kefe, és összességében könnyű fele kifesteni a pillákat még alul is. Bár alapvetően szép, de rajtam inkább visszafogott a végeredmény, mint látványos, tudjátok, az a bizonyos "hétköznapra jó lesz" típus. A tartósságával egyébként nem tapasztaltam semmi kirívóan negatívat és a pilláim se nehezítette el.


L'Oreal Paris False Lash Wings Sculpt Szempillaspirál

Ár és kiszerelés4499 Ft / 9 ml

Ezt ígéri: "Szemkontúrozó hatású szempillaspirál. A belső sörték befestik a szempillák tövének vonalát is a kontúrozó hatásért. A külső sörték intenzíven dúsítják és hosszabbítják a szempillákat a drámai hatásért."Tapasztalatok: A  csomagolás nagyon szép, kézbesimuló, és itt is jár a pluszpont a kattanós zárért. Mivel a kefe sok festéket vesz fel és ad is le, ezért gyorsan lehet vele haladni és nagyon látványos, dús pillákat eredményez már 1 rétegben is, de egyúttal elég erőteljesen hajlamos tapasztani is, és sajnos a bébitüskékkel szinte esélytelen szétpiszkálni, ami egyszer összeakadt... A végeredmény amúgy látványos, de közelről nem igazán szép, mivel nagyon látszik a tapadás és a csomócskák, pedig még direkt le is húztam a keféről a felesleget. Nálam ez sajnos még kuponos napokon, fél áron sem ugrana be a kosaramba, bocsi L'Oreal...


Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Ár és kiszerelés: 9800 Ft / 12 ml

Ezt ígéri"Szempillaspirál, mely extrém módon dúsít, göndörít és nyitja a tekintetet. 8 órás tartást, egy rétegben is intenzív és göndörített hatást ígér."Tapasztalatok: A csomagolása szerintem ennek a spirálnak legszuperebb a három közül - gyönyörű matt fekete, bársony tapintású tokot kapott, és ahogy az előző kettő, ez is diszkrét kattanással tudatja, hogy rendesen visszacsavartuk. A hatásával olyan szempontból elégedett vagyok, hogy már 1 rétegben is gyönyörűen hosszítja a pillákat, bár az ígéretekben belengetett göndörítő hatást sajnos nem tapasztaltam és igazság szerint egy fokkal dúsabb pillákra számítottam. Mivel a festék elég hamar megszárad, ezért ha nem vagyunk elég gyorsak, akkor sajnos hajlamos csomózni/póklábazni, plusz az átlagnál nagyobb, egyenes fejű kefe miatt az alsó pillasor kifestése is komoly kihívás. A végeredmény távolról szép, közelről sajnos már kevésbé... :(


Összességében

Azt hiszem ez az első olyan hármas tesztem, ahol a mérleg határozottan jobban billen a NAY, mint a YAY felé, de ha muszáj lenne választanom, talán még a Bobbi Brown vagy az Avon spirálja mellett tenném le a voksomat, bár jobban örülnék, ha előbbi kisebb, vagy legalább elkeskenyedő végű kefefejet kapott volna és kevésbé lenne szárazkás a hatása, utóbbi pedig valamivel látványosabb pillákat produkálna.


Ti próbáltátok már vagy esetleg tervezitek megvenni valamelyiket? Mik a tapasztalataitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése