BLOGKERESŐ

2016. szeptember 25., vasárnap

Újdonság teszt: L.O.V. LOViconyx Szemhéjpúder és Kontúrozó Paletta

Nemrég debütált a L.O.V nevű márka, amit a bemutatkozó sajtótájékoztatón nagyjából annyival summáztak Nekünk, hogy olyan, mint a Catrice meg az Essence (ugyanaz az anyacég) csak kifinomultabb, jobb minőségű, és egy hajszállal drágább is persze.A márka kínálata egyébként szemre, arcra, szájra és körömre való dekorkozmetikumokat tartalmaz, a KM-esek körében egyenlőre a LIPAffair rúzsuk és szájkontúrceruzájuk a legnépszerűbb, én viszont most ezt a Hourglass Modernist dupe szemhéjpalettát hoztam el Nektek, ezen akadt meg ugyanis elsőnek a pillantásom, mikor végigpásztáztam a márka állványát.

L.O.V LOViconyx Szemhéjpúder és Kontúrozó Paletta egy 5, egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalatot tartalmazó 15 g-os szemhéjpaletta, mely 4999 Ft-ba kerül. Összesen 3 féle színvariációban kapható.Hasonló termékek: Hourglass Modernist Eyeshadow PaletteW7 Making Waves Eyeshadow Palette

Maga a paletta nagyon masszív, biztosan záródik és került bele egy tükör is. Bár a színek nincsenek elválasztva egymástól, mindegyikhez könnyedén hozzá lehet férni anélkül, hogy a színek keverednének egymással.


Mind az 5 festék lágy selyemfényű, a színek pedig légiesek, kissé áttetszőek. A barna árnyalatot érzem a leggyengébb láncszemnek, mivel eléggé potyog és nem is lehet olyan szépen satírozni meg összedolgozni a többi színnel, mint a másik 4-et, a legjobban viszont a legvilágosabb szín tetszik, mivel szuperül mutat highlighterként, illetve az ezüst a különleges duókróm hatása miatt.

A színek egyébként ecsettel felhordva nem túl ütősek, a palettában és a kezemre húzott színmintákon látható színekért küzdeni kell jó rendesen, szóval bár alapvetően szépen vegyülnek egymással, a satírozás nem a barátjuk ilyen szempontból.Ajánlom? Elég vegyes érzéseim vannak ezzel a palettával. Tetszik a kivitelezés és a fényes finis, az viszont kevésbé, hogy bizonyos színek porolnak, potyognak és elsatírozva "erőtlenné" válnak. Nem mondanám, hogy ez egy rossz paletta, de nem is tartozik a kihagyhatatlan darabok közé. Vegyetek inkább rúzst a L.O.V-tól... :)

A terméket a Primőr Kozmetikai Kft.-től kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése