BLOGKERESŐ

2016. december 13., kedd

Újdonság teszt: IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick

Az IsaDora termékek mindig is a kedvenceim közé tartoztak, a márka egyes darabjai szerintem tökéletes átmenetek a low és high end márkák termékei közt, ráadásul a karácsonyi kollekció rendre nagyon szépre sikerül, és ez idén sem volt másképp. A Boho Baroque kollekció részeként most gyönyörű arany csomagolásban és karácsonyias hangulatú színekben lehet megvenni a Lip Desire rúzsokat, szóval arra gondoltam, most ezeket nézem meg Nektek közelebbről. :)Teszt, képek.

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick egy krémes, könnyű rúzs, ami teltebbé varázsolja az ajkakat, teljes színhatást, fényes finist és kényelmes viseletet biztosít, és mely a Boho Baroque limitált kiadás keretein belül a karácsonyi szezon erejéig 3 árnyalat arany csomagolásba bújt (és 1 új árnyalattal bővült). Az ára 4990 Ft, a kiszerelése pedig 3,3 g.A rúzsok tekerős csomagolást és különleges vágást kaptak, ami megkönnyíti a felvitelt, az elején legalábbis mindenképp, aztán persze nyilván vesztenek a formájukból, de az első pár használat során nagyon szuperül szájra állnak.

Az állagukat tekintve szerintem nagyon krémesek és könnyű egyenletesen eloszlatni őket, nekem egyébként az ilyen típusú rúzsok még mindig a kedvenceim, már csak azért is, mert szuperül hidratálnak, gyönyörű fényt adnak és ezáltal sokkal teltebbnek tűnnek tőle az ajkam.

Baroque Red, Rum Rasin és Purple Plum árnyalatban

A pigmentáltsága picit gyengébb, mint amilyennek elsőre gondoltam, többször is át kell húzni a teljes fedéshez vagy pedig érdemes aláceruzázni (mindegyik színhez kapható egyénként árnyalatban tökéletesen passzoló szájkontúrceruza), főleg a Rum Rasin színnek, ami alá szinte kötelező, de a lenti képen szerintem láthatjátok is, hogy mire gondolok.

A tartósságot tekintve is egészen jók ezek a rúzsok, bár ilyen téren sem árt alájuk a ceruza, és étkezések után sem át csekkolni és javítani, de igazából ezt nem rónám fel neki hibának - a krémes, hidratáló jellegű rúzsok már csak ilyenek.Ajánlom? Igen! Bár egy ceruza azért nem árt alájuk, de a maguk nemében szerintem szuper darabok, főleg az icipicit hidegbe hajló*, kékes tónusú (*bizonyos fényviszonyokban mondjuk ponthogy inkább picit melegnek látom) , igazi ünnepies, elegáns Baroque Red árnyalat.


A termékeket az IsaDorától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése