BLOGKERESŐ

2021. augusztus 19., csütörtök

KM-kedvenc természetes hatású bronzosítók

A tökéletes bronzosító megtalálása általában ott szokott megcsúszni, hogy a legtöbb narancsra színezi az arcbőrt az áhított bronz goddess helyett, főképp, ha rózsásabb és/vagy világosabb bőrtónus a kiindulási alap... Éppen ezért gondoltam, hogy most összeszedek Nektek néhány olyan darabot, amitől egész biztosan nem fogtok répásan tündökölni, sőt, amiket akár kontúrozásra ki tudtok majd használni!Lovely Chocolate Bronzer: Ez a kakaómag-kivonatot tartalmazó, édes csoki illatú matt bronzosító púder egyenletes és természetes barnaságot kölcsönöz, viszont nem árt vele óvatosan bánni, annyira jól pigmentált. (1599 Ft / 9 g)

Catrice Sun Glow Matt Bronzosító Púder: Gyönyörű meleg tónusú, mégsem sárgás, kitűnően építhető bronzosító, ami tökéletesen természetes hatást kelt a bőrön, ráadásul meglepően sokáig elég. (1329 Ft / 8,5 g)

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer: Nagyon puha, már-már krémes állagú, kókusz illatú "élmény-bronzer", aminek a világosabb árnyalata igen népszerű hófehérkék közében. Sokszor dicséritek amiatt is, hogy bár nem tartalmaz csillámokat, viszont ad egy kis egészséges fényt a bőrnek.  (5490 Ft / 11 g)

the Balm Bahama Mama Bronzosító: A múlt hét óta már itthon is kapható the Balm híres Bahama Mama bronzosítója egy hiperpigmentált, matt szín, ami sötétebb bőrön is rendkívül jól érvényesül .(5390 Ft / 7,08 g)

Estee Lauder Bronze Goddess Bronzosító: Könnyű, finoman csillámló, hatalmas kiszerelésű bronzosító, csodás és hosszan tartó színekkel. (16 700 Ft / 21 g)

Benefit Hoola Bronzing Powder: A Hoola egy sokat emlegetett, tökéletes színű bronzosító, ami méltán híres - nem csak a színe, a tartóssága és az építhetősége szempontjából sem szokott rá panasz érkezni. ($29 / 8 g)


Nektek melyik a kedvenc bronzosítótok?

1 megjegyzés:

  1. Köszönet a posztért, mindig szívesen olvasom ezeket a válogatásokat!
    Az említettek közül a Murumuru nálam is nagy kedvenc. Furának tűnhet, de időnként télen is kedvem támad bronzerre, és a téli, kora tavaszi bronzosítóm a Physicians Fromula Light árnyalatú bronzere.
    Az Estee Lauder bronzerét világosabb és medium árnyalatban is próbáltam, valahogy mégsem nyűgözött le. A többi fent említett bronzer eddig kimaradt.
    Az örökös kedvencem mindenféle formájában a Guerlain Terracotta bronzere. Ad egy kis rózsás árnyalatot is a bőrömnek és én pont ez szeretem, igazi napcsókolta hatás. Éppen három hete fogyott el utolsó porszemcséjéig a Terracotta Nude, picit még itt is kesergek felette, ugyanakkor pedig örül a szívem, mert éppen azzal mutatta meg, hogy mekkora kedvenc volt, hogy teljesen elhasználtam.

    VálaszTörlés