BLOGKERESŐ

2017. május 21., vasárnap

Újdonság teszt: Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip

"Olyan rég volt már Bobbis teszt..."- valahogy így szoktam kezdeni őket, és ez most is igaz - tényleg régen írtam már a márka újdonságairól, pedig attól, hogy Bobbi Brown kihátrált a márkája mögül, ez szinte észrevehetetlen, hiszen ugyanúgy ontják magukból az újdonságokat, mint eddig. Most a márka új folyékony rúzsáról hoztam el a tapasztalataimat.Teszt.

Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip egy szuperpigmentált, 16 árnyalatban kapható folyékony rúzs semi-matt finish-el, krémes, hidratáló és könnyű formulával. A kiszerelése 5 ml, ami 8500 Ft-ba kerül.


Az Art Stick Liquid Lip nyomkodós műanyagtubusba került, amivel bevallom, nem vagyok 100%-ban kiegyezve, már csak azért sem, mert már most látom, hogy a termék utolsó 1/3-át mennyire nehéz lesz kinyerni belőle, viszont javára legyen mondva, hogy elég egyszerű és gyors kinyomni a megfelelő mennyiségű anyagot.

Az applikációt szintén szokni kell, mivel a tubus kemény műanyag hegyével kell eloszlatni az ajkakon a rúzst, ami a sötétebb színek esetén macerásabb a kontúroknál (nekem legalábbis), szóval én első körben mindig ecsettel viszem fel, de javítgatni is általában egy táskába dobot ecsettel szoktam.


A rúzs maga sűrű, krémes, kissé viaszos állagú, enyhén mentolos illatú, és minden árnyalat nagyon pigmentált, nem csak a sötétek, hanem a világosak is. Nem szárad mattra, emiatt egyrészt nem szárítja az ajkakat, másrészt pedig végig ilyen üde kis semi-matt finise marad. A tartóssága szerintem kifejezetten jó, étkezések során is a  az ajkaimon marad a nagyja, csak középen kell korrigálgatni.
Ajánlom? A csomagolással és az applikáció módjával nem vagyok 100%-osan kibékülve, viszont a színek (főleg a pinkek, a vörösek és a pirosak) gyönyörű teltek és pigmentáltak, és tartóssága is rendben vannak, szóval 1-2 izgalmasabb színre érdemes lehet lecsapni. (Itt egy szuper videó az öszes árnyalatról.)


Próbáltátok már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése