BLOGKERESŐ

2017. július 11., kedd

Újdonság teszt: Max Factor Creme Bronzer & Honey Laquer

Nemrég befutott tesztelésre két új Max Factor termék, és az első gondolatom az volt, hogy mennyire tökéletesek lennének egy könnyed, elegáns kis nyári sminkhez. Mivel már rég volt teszt a blogon, ezért arra gondoltam, hogy most róluk mesélem el Nektek az első benyomásaimat!Teszt, képek.


Colour Elixir Honey Lacquer Ajakfény

"3 az 1-ben ajaklakk egy balzsam simaságával, egy szájfény fényével, és egy rúzs intenzív színével."
Évek óra rajongok a Max Factor szájfényeiért, és ez alól a Colour Elixir Honey Lacquer Ajakfények (3599 Ft) sem lettek kivételek. A csomagolásuk nagyon szép, az illatuk pedig a már jól megszokott vanília (ugyanilyen illata van a Colour Elixir Gloss Szájfénynek is, de anno a Silk Glossé is ilyen volt), igaz, sajnos az aprócska applikátor is megmaradt, amit sajnos többször is újra kell mártani.A Honey Laquerek nagyon hasonlítanak formulában is az előbb említett Colour Elixir Gloss Szájfényekhez annyi különbséggel, hogy ezek jóval pigmentáltabbak és kevésbé csúszkálós-szájfényes az állaguk. Nagyon kellemes érzés őket viselni, az ígéretükhöz híven tényleg finom krémesen balzsamos, egyáltalán nem ragadós a formulájuk, ráadásul nagyon szépen, egyenletesen lehet őket építeni és nem ragadós szájfény létükre még viszonylag tartósak is, egyedül evés-ivás után kell kicsit igazgatni rajtuk. Nekem nagyon szépen kiegyenlítik és hidratálják az ajkaimat, és az ajakráncokba sem ülnek be látványosan. 8 árnyalatban kaphatóak egyébként, de itthon csak 3 szín lesz elérhető belőle, a képen is látható Indulgent Coral szerintem nagyon jó választás nyárra.
Creme Bronzer Bronzosító

"Égetett, púderes bronzosító, mely természetes napcsókolta ragyogást ad az év bármelyik részében. Mikro finomságú pigmenteket tartalmaz, nem csíkoz, egybeolvad a bőr tónusával."
Szintén a márka nagy erősségeinek tartom az égetett, púderes formulájú termékeket, a Masterpiece Nude Palettának KM-en is csak 5 csillagos véleményei vannak, a Creme Puff Pirosítóról is csupa jókat írtok, és az első próbálgatások után úgy tűnik, hogy Creme Bronzer (4099 Ft) is szépen beleillik ebbe a sorba.A bronzosító formulája valóban nagyon selymes és puha, ráadásul a pigmentációja is elég erős, ezért szerintem érdemes egy nagyobb, puha ecsettel felvinni, hogy igazán természetes hatást érjünk el vele. Egy kis ismerkedés után viszonylag szépen lehet építeni, de ha ez mégsem jön össze (mert tényleg nagyon pigmentált), utólag jól korrigálható a bőrön, a széleit is csodaszép természetesre lehet satírozni, mondjuk ettől függetlenül valahogy mégsem érzem vele kapcsolatban, hogy "szinte felteszi magát", én legalábbis elég sokat elpepecselgetek, mire felapplikálgatom, igaz, a végeredmény kárpótol. Mivel használok fényvédőt, ami rádob a bőröm csillogására, ezért az (aranyfénye nekem így nyáron már határeset, szerintem zsíros bőrűeknek mindenképp érdemes alápúderezni. A tartóssága egyébként nagyon jó és szép egyenletesen kopik.
Ajánlom? A  folyékony rúzsnak nagyon jól eltalálták a formuláját és a bronzosító is egy nagyon szerethető darab sárgásabb bőrtónushoz, már ha szeretitek a fényesebb finist.


A termékeket a Primőrtől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése