BLOGKERESŐ

2017. július 14., péntek

[VIDEO] Guerlain blogger kihívás

Instán már csöpögtettem róla némi infot, és most végre megmutathatom Nektek is mi volt az a bizonyos együttműködés a Guerlainnel :)Most erről mesélek egy picit :)

Szóóóval a rövid sztori, hogy bő 2 hónappal ezelőtt megkeresett a Guerlain hazai forgalmazója azzal, hogy épp fut a márkának egy nemzetközi blogger-kampánya, aminek az a lényege, hogy minden országban egymás mellé tesznek 1-1 bloggert/vloggert akiknek különféle vicces kihívásokban kell helytállniuk, például szempillát festeni úgy, hogy szélgép fújja a hajunkat, tükör nélkül rúzsozni, stb.

Gondolom az elmúlt 6 év alatt már feltűnt Nektek, hogy nem nagyon szeretek két lábon járó hirdetőtáblaként funkcionálni, viszont a szóban forgó szempillaspirált nagyon szeretem (írtam is róla és a havi kedvenceim közé is bekerült), a külföldi videók pedig annyira frappánsak és aranyosak lettek, hogy végül igent mondtam a felkérésre. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, csupa olyan blogger volt ott, akit már évek óta ismerek és kedvelek, ráadásul a szempillaspirál kihívásban pont Magdival tettek össze. :) (Egyébként lesz még ezen kívül 2 videó, szóval ha érdekel Titeket, akkor a Guerlain Facebookját figyeljétek majd!)


Sokáig gondolkodtam, hogy mit írjak magáról a videóról, mert őszintén szólva már az "Éva" résznél felnyerítettem (mindenki Éviz), utána meg még vagy 5 percig röhögtem magamon, például ajánlom figyelmetekbe a "szavazz rám" részt. 😂Összességében viszont tetszik, érdekes volt magam ilyen formában is kipróbálni, és Eszter barátnőm is azt írta, hogy "ettől a videótól kitisztultak a pórusaim, elmúlt a depresszióm és megnőtt a hajam", szóval nagyon remélem, hogy a Ti pórusaitok is kitisztulnak, elmúlik a depressziótok és a hajatok is megnő. Ja és szavazzatok rám! 😄 (A videó alatt kommentben lehet).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése