BLOGKERESŐ

2017. október 20., péntek

Újdonság teszt: Catrice Liquid Lip Powder Ultra Matt

Az őszi táskába-dobálós posztom kapcsán többen is kértétek, hogy mutassam meg kicsit közelebbről a Catrice Liquid Lip Powder Ultra Mattomat, ami mellé egyébként azóta szereztem még 2 új színt is, szóval most nem is egy, hanem rögtön 3 árnyalat tesztjét hoztam Nektek! :) Teszt, képek. 

Catrice Liquid Lip Powder Ultra Matt (1329 Ft / 6 ml) egy 6 árnyalatban kapható folyékony ajakpúder, mely az ígéretei szerint púderesen matt végeredményt varázsol, pihekönnyű érzettel az ajkakon. A formula magas fedésű, hosszantartó és matt. A folyékony textúra púderes hatású lesz az ajkakon.


A Lip Powder finise bár száradás után teljesen matt lesz, viszont nem az a megszokott ajakra keményedő, húzódós formula, hanem tényleg inkább púderes hatású, ami alatt nem kellemetlen mosolyogni vagy beszélni, és javítani, építgetni is nagyon szépen lehet, ami ugye megint nagyon kevés mattra száradó folyékony rúzsról mondható el. 

Nekem nagyon tetszik, hogy egész vékony rétegben is fel lehet vinni, emiatt könnyű és kényelmes viseletet biztosít.

Spotted on PinkViolet Potion és Pretty Little Roses árnyalatok szaradás előtt és után 

A tartósságuk drogériás viszonylatban és az árukhoz képest egész jó, a poháron egyáltalán nem hagynak nyomot és evéskor is csak megkopik picit a színük, de nem jönnek le teljesen, ennek ellenére micellás vízzel könnyen és maradéktalanul eltávolíthatóak.

Azt vettem egyébként észre, hogy a különféle árnyalatok kicsit másképp viselkednek, például a Spotted on Pink szerintem pigmentáltabb és egyenletesebben teríthető, mint mondjuk a Violet Potion, amit utánjavítani is nehezebb picit.Ajánlom? Bár nem teljesen ugyanúgy viselkednek az árnyalatok, de általánosságban szerintem egész jó kis dupeok a Lancôme Matte Shakerre, a Spotted on Pink árnyalatot pedig kifejezetten ajánlom a figyelmetekbe! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése