BLOGKERESŐ

2018. április 24., kedd

[VIDEO] Jön a baba! 👶 + ezeket a kozmetikumokat használom terhesen

Tudjátok, hogy nem szoktam a magánéletemmel haknizni, de azt hiszem ez olyan dolog, amit nehéz lenne eltitkolni és hát őszintén szólva nem is nagyon akarom... :)A videóban annyira nem tértem ki rá, de gondolom sokatokat érdekel a "háttérsztori" is :) , így gondoltam most írok arról is egy picit.

Igazság szerint soha nem voltam az a nagy gyerekimádó ősanya típus, a mamis fórumoktól, végeláthatatlan babás témázgatástól és ehhez hasonló dolgoktól a mai napig lever a víz, viszont (leendő) anyának lenni el se tudom mondani mennyire csodálatos érzés. Most 16 hete van a pocakomban a fiam, és még most se teljesen fogtam fel, hogy egy kis élet fejlődik bennem, pedig az apukájával mindketten nagyon akartuk őt, és hálistennek jött is rögtön. 

Rosszullétem szerencsére nem volt, csak első trimeszterben kicsit fáradékonyabb voltam, ami abban nyilvánult meg, hogy néha már este 8-9-kor már le kellett feküdnöm aludni, cserébe viszont korábban is keltem, 2. trimeszterre viszont minden visszaállt a régibe, sőt, tök energikusnak érzem magam, bár azt megfigyeltem, hogy kicsit hamarabb harapok, mint régebben, szóval egy darabig jobb ha kedves leveleket írtok nekem, mert mostanában nehezen tolerálom a tiszteletlen, követelőző stílust. 😅 #sorrynotsorry

Ahogy már írtam, nem vagyok egy befeszült kismama, alapvetően próbálom lazán venni a terhességem és figyelni arra, hogy mit súgnak az ösztöneim, és egyúttal ez a legjobb tanácsom is, amit Nektek tudok adni a babavárással kapcsolatban, viszont 3 dologra kínosan ügyelek: az egyik, hogy minden vizsgálatra mindig elmenjek (genetikaira is!), ne egyek-kenjek magamra olyan dolgokat, amik árthatnak a babának (bár egy félig átsült steakért és egy jó vörösborért lassan már embert tudnék ölni) és rendszeresen eljárjak mozogni (kismamajóga for prz!). 

KM-et érintően ugye a tiltólistás hatóanyagok az érdekesek, ezeknek egy részét elmondtam ugyan a videóban, de szerintem apolka anno annyira jól összeszedte, hogy biztatnálak titeket, hogy olvassátok el az ő posztját is a témában, főleg ha eddig használtatok olyan összetevőket, amikkel kifejezetten a pattanásos bőrt lehet kezelni.

Az én rutinom egyébként szinte változatlan maradt, sőt kicsit kevesebb elemmel is kell operálnom, mert teljesen kivirult a bőröm, csak a kémiai hámlasztókat cseréltem le egy nagyon enyhe fizikaira és elkezdtem kenni a hasam és a fenekem gazdag testbalzsamokkal.


Terméklista 


Fényvédők

Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++ (fizikai)

Hámlasztás

Thefaceshop Mild Papaya Peeling + mikroszálas törlőkendő

TestápolásTi milyent termékeket használtatok terhesen? És milyen kismamák voltatok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése