BLOGKERESŐ

2018. július 13., péntek

[VIDEO] Krémmánia Beauty Bag unboxing + SMINK

Mostanra már elkezdődött, sőt, nagyjából meg is történt a Krémmánia Beauty Bagek kiszállítása, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval arra gondoltam, hogy egy rövidke unbaging (haha) videóban mesélek Nektek pár mondatot a bagban levő termékekről és mutatok velük egy egyszerű sminket is! :) Ha még nem kaptátok meg a baget és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)A bag tartalma


"A Krémmániás vélemények szerint szuper a keféje, és ha nem is műszempilla nagyságú, de szép nagy, koromfekete pillákat pillákat lehet vele pingálni, anélkül, hogy csomósítana, ráadásul lemosni is könnyű."


"Már több, mint százötvenen véleményeztétek nálunk ezt a palettát, és a többség egyetért abban, hogy szépek, pigmentáltak és jól építhetőek a színei. A szép fénye miatt akár egy esti buliban is megállja a helyét!"


Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF30 (15 ml)
"Az egyik kedvenc vesszőparipánk a fényvédelem, ezért a bagből nem hagyhattuk ki a Lancaster naptejét, ami az ígéretei szerint nem csupán az UVB és UVA sugarak, hanem az Infravörös és a Látható fénysugarak káros hatásai ellen is felveszi a harcot."

PHB Ethical Beauty Természetes Szemceruza - fekete (4 g)
"Az angol, natúr termékeket gyártó márkától egy fekete szemceruzát próbálhattok ki, mely csodálatosan kiemeli a szemeket, puha felületével könnyen siklik a bőrön és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Kiváló választás a bagben található paletta alapjaként!" 

Versace mini parfüm (5 ml)
Crystal Noir / Bright Crystal / Yellow Diamond / Dylan Blue
"Ezúttal a Versace legnépszerűbb illatait is kipróbálhatjátok, 4 féle illatot rejtenek ugyanis a nesszeszereink, melyek a praktikus méretüknek köszönhetően akár a nyaralásotokon is elkísérhetnek majd titeket."Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése