BLOGKERESŐ

2019. november 29., péntek

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 7. Krémmánia Beauty Box

Rengetegen kértétek már tőlünk h legyen CF box, és bár a magyar kiadások azok voltak, viszont mindenképp szerettünk volna szentelni egy dobozt a témának külön is. Mostanra már nagyjából meg is történt a kiszállításuk, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval egy rövidke unboxing videóban mesélek Nektek a benne levő termékekről. Ha még nem kaptátok meg és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)



A box tartalma


Fabulon Arctisztító Kendő (24 db)
"A márka idén megjelent újdonsága ez az arctisztító kendő, amely amellett, hogy hatékonyan eltávolítja a vízálló sminket és szennyeződéseket, különösen ajánlott zsíros, pattanásos, problémás bőr tisztítására. Szalicilsav tartalma elősegíti a tág, könnyen szennyeződő pórusok összehúzódását, fűzfakéreg kivonat tartalma pedig nyugtatja a bőrt. "

Tadé Bio Aleppo Szappan (190 g)
"A Tadé Bio Aleppo szappanja több ezer éves, aleppói hagyományokat alapul véve készül, mediterrán környezetben. A szappan tiszta babér- és olívaolaj keveréke lágyan hidratál, valamint hosszan megőrzi a bőr természetes és üde szépségét."
"A magyar márkától egy különleges bőrtápláló testápoló olaj került a box-ba, melyben az aromaterápiás tisztaságú pálmarózsa és rózsageránium illóolajok rózsás alapjegyei segítenek a szunnyadó nőiség felébresztésében, azáltal, hogy stimulálják az érzékeket."
Essence This Is Me Ajakrúzs (3,5 g)

"Már 46, javában lelkes véleményt kapott és hónap kedvence is volt az essence nude árnyalatú, közepesen matt hatású, hosszantartó ajakrúzsa, amiről több Krémmániás is azt írta, nem csak szépen mutat, hanem nagyon jó érzés viselni is. A rúzsból 4 különböző színárnyalatot kaptunk, melyek közül egy-egy árnyalat kerül a dobozokba."

Neogence N3+ Fátyolmaszk (30 ml)

"Szinte csak 5 csillagos értékeléseket gyűjtöttek be eddig a Krémmánián a Neogence hatóanyagokban gazdag fátyolmaszkjai, melyeket most ti is kipróbálhattok, 4 féle típusból egyet-egyet rejtenek ugyanis belőlük a “nyuszibarát” dobozaink."

Vintage Beauty Ajakbalzsam (5 ml)
"A natúrkozmetikumokat gyártó magyar márkától egy 100%-ban növényi összetételű ajakápolót tettünk a dobozba, melynek bio forrásból származó ricinusolaj, kakaóvaj, sheavaj, szilvamagolaj, szőlőmagolaj tartalma tartósan lággyá és egészségessé teszi az ajkakat."

GlamOriginal Zselés Szemhéjtus (3 g)
"A GlamOriginal egy magyar dekorkozmetikai márka, 100%-ban természetes összetevőkkel, akiktől most egy vegán alapanyagokból készült zselés szemhéjtust próbálhattok ki, amit nem csaktusként, de szemceruzaként is használhattok. Kis ecset is jár mellé."

Adrienne Feller Hungarian Spring Arcradír (5 ml)

"Kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcradír termálvízzel és mandula őrleménnyel, mely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és visszaadja a bőr ragyogását. A vélemények szerint makulátlanul tiszta és táplált, puha bőrt hagy maga után."
Yamuna Boldogság Testvaj (50 ml)
"Egy intenzív, gazdagon tápláló testápoló szerintünk alapdarab minden őszi szépségápolási rutinban, a Yamuna újdonságának az illata pedig már csak hab a tortán, hiszen a Krémmánia egyik legnépszerűbb parfümje ihlette."

Officina Merta Selyembalzsam (35 ml)
"Igazi gyorssegély lehet a hideg időjárás beköszöntével ez a gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, nyugtató hatású természetes balzsam, mely méhviaszból, propoliszból és olívaolajból készült. Magas zsírtartalmának köszönhetően védi az érzékeny bőrt a külső hatásoktól és pótolja a bőr károsodott védőrétegét."

Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

13 megjegyzés:

  1. Szomorúan vettem tudomásul ,hogy lemaradtam róla. Ez nagyon jó kis box lett. Nagyon örülnék egy olyan boxnak amiben csak magyar termékek vannak. Hungarian box....:)

    VálaszTörlés
  2. Egy extra sminkes dobozt 😍😍

    VálaszTörlés
  3. Én is magyar termékes boxnak örülnék a legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. Magyar válogatás vagy pedig natúr kozmetikumok :)
    De az állatkísérletekről mentes doboz nagyon jó!

    VálaszTörlés
  5. Karácsonyi doboz. Szerintem nagyon jó lenne ráhangolódásnak, illetve megismerhetnénk a különböző márkák karácsonyi újdonságait. :)

    VálaszTörlés
  6. Még egy szavazat a karácsonyi boxra.
    De a sminkes doboz is szuper.

    VálaszTörlés
  7. Egy "csomagolás mentes" boxot szeretnék! 😊

    VálaszTörlés
  8. Lehetne itthon kapható koreai termékekből is egy boxot összeállítani.Vagy pl. egy téma köré összpontosítani...arcápolás A-Zig.Vagy legjobb hajápolási termékek.De lehetne a best of beauty termékekből is vállogatást összerakni, pláne az év végén.Az biztos kapós lenne. Én díjaznék egy olyan boxot is,amelyikben olyan termékek vannak,amiből DIY tudunk csinálni saját magunknak kozmetikumot.

    VálaszTörlés
  9. Tegnap megpróbáltam bejegyzést írni, de valamiért nem sikerült úgy tűnik. Azért leírom megint. Tehát én szívesen látnék olyan boxot, amibe itthon is kapható koreai termékek vannak. Vagy olyat ami témaspecifikus, pl.: arcápolási rutin. Év vége felé pedig jöhetne egy válogatás best of beuty termékekből. Persze az én kíváncsiságom mindig az ismeretlen dolgok keltik fel. Vannak még szép számmal olyan magyar gyártók, akikről a nagy többség semmit sem tud. Vagy pl.: egy babaápolással, babakrémekkel kapcsolatos doboz. Ahogy látom a véleményeket nagyon sokan vagyunk krémmánián gyerekesek :)

    VálaszTörlés
  10. - Aromaterápiás box (pl. masszázsgyertya, masszázsolaj, habfürdő, pakolások stb.)
    - Box exetleg pároknak, amit mind férfiak és nők is tudnak használni (vagy akár együtt)
    - Csomagolásmentes box, vagy könnyen lebomló csomagolású termékek
    - Olyan sminkes box, aminél kiválasztható, hogy milyen tónusú színük legyen a termékeknek, esetleg, hogy milyen "évszakú" archoz legyen
    - Retro termékek :D

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok.
    Szerintetek a tadé szappant lehet hajmosásra használni, vagy inkább csak bőrre érdemes?? Még nem igazán mertem hozzányúlni :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom, nem sok tapasztalatom van szappannal való hajmosással kapcsolatban :(

      Törlés