BLOGKERESŐ

2020. június 16., kedd

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 8. Krémmánia Beauty Box

A legutóbbi unboxing videónk alatt rengetegen kértétek tőlünk, hogy legyen egy olyan boxunk is, ami smink tematika köré épül, így hát megtöltöttünk nektek sminkkel és smink előtt használható szupi arcápolókkal egyet. ;) Döbbenetesen sokan akartátok megszerezni ezt a kiadásunkat - már az előző boxunk is megterhelte a Skinsmart szervereit, emiatt kapacitásbővítéssel várták a rohamot, de képzeljétek még ez sem volt elég, annyian szerettétek volna egyszerre megvenni ezt a mostani dobozt.


A szerencséseknek azonban mostanra már nagyjából meg is történt a kiszállításuk, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval egy rövidke unboxing videóban mesélek Nektek a benne levő termékekről. Ha még nem kaptátok meg és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)

A box tartalma


Annabelle Mineral Pretty Matt Matt Hatású Púder (4 g)
"Ez a matt, minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő ásványi púder biztosan segítségedre lesz sminkelés során. Utolsó lépésként használd – szatén fényének köszönhetően elegáns, matt hatást biztosít. Nem változtatja meg az alapozó színét, az arcra való felvitel után áttetszővé válik. Nem tömíti el a pórusokat és nem okoz maszkhatást." 
"Az Apivita maszkja szőlőmagolaj, szőlőmag kivonat és A-vitamin kombinációjával segít láthatóan simítani a finom ráncokat, olívaolaj, Q10 koenzim, E-vitamin, hialuronsav és panthenol tartalma hidratálja, puhítja a bőrt és fokozza rugalmasságát. Formulájában az Olümposz hegységben gyűjtött, antioxidánsokban gazdag görög hegyi teából készült infuzum helyettesíti a vizet."
"Az Avon egyik idei újdonsága ez a rúzs, melyből a szupernőies Ultimate árnyalatot rejti a mostani box. Ez a különleges formájú, páratlanul pigmentált matt rúzs tökéletes fedést biztosít már egyetlen réteg felvitelével, innovatív formulája pedig megvédi az ajkakat a kiszáradástól, így nem szükséges külön ajakbalzsamot használnunk a rúzs felvitele előtt."
"A magyar márka gyorsan felszívódó, különlegesen hatékonyan hidratáló és tonizáló szemránckrémje az ígéretei szerint smink alá is kiválóan alkalmas. A benne található argán- és moringa mag olaja, a hialuronsav és az értékes hibiszkusz-, medveszőlő levél-, ligetszépe-, búzavirág bioaktív gyógynövényi kivonatok támogatják a kisimultabb szemkörnyék állapot kialakulását."
"Már több megújuláson is átesett az évek során, de kivétel nélkül minden verziója nagyon népszerű volt a Krémmániások körében az essence gél hatású körömlakkjainak. A formulája optimális tartósságot, intenzív színt és csodálatos fényességet biztosít és még gyorsabban szárad, mint az eddigi gél körömlakk választék. Két különböző színárnyalatot kaptunk belőlük, melyek közül egy-egy árnyalat kerül a dobozokba."
"Szerintünk minden neszesszerben must have termék egy sötétbarna szemceruza! Ez a 24 órás tartósságot ígérő automata szemceruza ráadásul elég puha ahhoz, hogy tökéletesen meghúzd a vonalat az alsó és felső szemhéjon, egyidejűleg elég kemény, hogy ne hagyjon csomókat a szempillák között."
"A tökéletes smink előtti egyik legfontosabb lépés a bőrünk hidratálása, ezért nem is volt kérdés, hogy ez a könnyű, gyorsan felszívódó, lágy arckrém bekerül a dobozba, ami hónap kedvence is volt már az oldalon. Az Aquaboom krémgél intenzív és tartós hidratálást biztosít anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna maga után."
"A smink eltávolításához is szeretnénk segítséget nyújtani, ezért egy gyors és hatékony sminklemosót is tettünk nektek a dobozba. Kétfázisú összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a smink minden nyomát. A benne lévő bio mezőgazdaságból származó búzavirágvíznek köszönhetően kíméletes a szem körüli érzékeny, finom bőrhöz."
Revolution Makeup smintermék arcra vagy szemre
"A Revolution Makeup igen népszerű a Krémmánia véleményezőinek körében, több termékük is TOP termékké nőtte már ki magát az oldalon. A box-ba most egyedülálló módon 10 féle termék került a márkától, melyek közül egy csodás szemfestékpaletta, egy bronzosító vagy egy highlighter valamelyikére bukkanhattok a dobozban."
L’Oreal szempillaspirál
"A L’Oreal szempillaspiráljait is nagyon szoktátok szeretni az oldalon, ezért örömmel mesélhetjük, hogy egy Volume Million Lashes vagy egy False Lash Bambi Eye szempillaspirál lapul a mostani dobozunkban sima vagy Extra Black változatban, melyekkel a szénfekete, dús és látványos pillák egészen biztosan garantáltak lesznek!"


Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

22 megjegyzés:

  1. A következő box témája lehetne a bőr megújjítás, nyári bővédelem. Sajnos a mostani boxról lemaradtam. :( Az oldal a rendeléskor teljesen lefagyott. Kértem e-mailben is értesítést, de nem kaptam. 😭

    VálaszTörlés
  2. Egy adalékanyag mentes doboz :)

    VálaszTörlés
  3. Lehetne témakör- pl. ősz- őszi gyümölcsök, virágok. Gyógynövényes box, tenger-box- tengeri sós, algás stb , kék színű termékekkel.

    VálaszTörlés
  4. Offtopic, de kicsit felhúztam magam: Nincs is jobb, hogy a beauty box tartalmából már bőven került fel a piactérre :( főleg, hogy a doboz ára 6e FT sem volt, de már 2 terméket összeválogatva megvan a 10e Ft eladási ár. Persze, lehet olyan, hogy nem jön be ez vagy az, de hogy se a sminkpaletta se a lemosó se a krém nem kell valakinek az azért bosszant, mert más pedig - aki esetleg 90%-át elhasználta volna - lemaradt a dobozról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát igen, ez nehéz kérdés. Én arra is gondolok ilyenkor, hogy mind pénzből élünk és mivel elég nehéz időket élünk most, ezért vannak, akik ott ügyeskednek, ahol tudnak. Egyébként most direkt végignéztem a piacteret és csak 2 eladót láttam, aki több boxos dolgot is feltett a zsibire, boxból pedig 4 számjegyű darabszám ment ki, szóval elenyésző a nyerészkedők száma. Másfelől én még azt is gyakran látom, hogy rengetegen válnak meg ugyanazon az áron a komplett boxuktól, amit véletlenül feleslegesen rendeltek vagy mégsem annyira tetszik a tartalmuk, szóval aki nagyon akar boxot, az tud szerezni most is. 😇Egyszóval - ezen ne húzd fel magad, igazán nem érdemes!❤️

      Törlés
  5. Könnyed nyári bőr és haj ápolók, gyerekeknek is fényvédők, smink termékek

    VálaszTörlés
  6. Hajápoló vagy testápoló box, esetleg illatokra fókuszáló (parfüm, minták, illatgyertya, illatos fürdőtermékek, illóolaj stb.)

    VálaszTörlés
  7. egy nyár végi, nyár utáni bőrápolás doboz, vagy home spa doboz szuper lenne legközelebbre.

    Köszönjük ezt a sminkest is szuper lett ;) :*

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok :)

    Én nagyon szívesen látnék magyar márkákat mert nagyon sok van akikről alig lehet hallani de elképesztően jó termékeik vannak.
    A másik kedvencem a natúr kozmetikumok, abból is van sok smink termék is, hogy anélkül se maradjunk ;)

    Üdv,
    Liara0826

    VálaszTörlés
  9. Egy fürdő boxot is szívesen látnék fürdőtermékekkel. (habfürdő, különleges szappan, fürdősó, testradír, fürdőolaj, masszázs tömb...stb).
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Hajnövesztés, hajregenálás, hajápolás

    VálaszTörlés
  11. Következő box témája lehetne pl.Fürdő-Haj -Arc-Test-Bőr-Kéz-Láb-Köröm-Illat-Parfüm Box
    Hajápolás,Testápolás,Testradír,Szappan

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Egy magyar márkák termékei szuper bőrápoló boxot hihetetlenül nagy lelkesedéssel fogadnék.

    Köszi a lelkes munkátokat!

    VálaszTörlés
  13. Ha nem feltétlen muszáj egy boxra szűkiteni, akkor esetleg egy sorozatban gondolkodva izgalmas lenne egy világjáró kiadás: különböző országok, régiók legjellemzőbb termékeit összeválogatva tematikusan - olyan termékeket, amelyek népszerűek az adott területen élők körében, ott készitik őket, ill amikkel az odalátogató biztosan találkozik és utána ahhoz köti, mert pl adott régióra jellemző illata van - hogy ha már az utazási lehetőségek szűkülnek, legalább az élmények egy része meglegyen :) Egy kezdő magyar box után a nyilvánvaló K-beauty, french pharmacy vonalakon túl mediterrán, skandináv, angolszász területekről mazsolázgatva, de azért ésszerű keretek között, pl olyan termékekkel, amik Magyarországon is elérhetőek, de nem feltétlen azok után nyúlunk, vagy legalábbis különösebb erőfeszités nélkül rendelhetőek. Szerintem elég sok krémmániás véleményez a határokon túlról, talán az ő véleményeik jó kiindulási pontot jelenthetnek ;)

    VálaszTörlés
  14. Érzékeny bőrös box, alkohol és mindenféle parfümmentes termékekkel :)

    VálaszTörlés
  15. Nekem kétféle ötletem is lenne. Az egyik egy olyan box, amiben kifejezetten zsíros, pattanásos, mitesszeres bőrre való termékek lennének, sokan szenvedünk szerintem ezzel a problémával nem csak tinikorban. A másik ötlet egy nyári box, amiben napozáshoz kapcsolódó termékek lennének (naptej, napozás utáni termékek, tusfürdő). :)

    VálaszTörlés
  16. A következő doboz témája legyen a fényvédelem! :) Jó látni, hogy egyre több ember szeme nyílik fel a fényvédelem fontosságával kapcsolatban és egy ilyen tematikájú doboz segítségével még több embert érhetne el ez az üzenet.

    VálaszTörlés
  17. A fényvédelemmel kapcsolatos boxnak örülnék, esetleg csak férfiaknak való box, ill. csak gyerekeknek való box is.

    VálaszTörlés
  18. Szuper lenne egy "Természetesség box", ami a természetes összetevők miatt szuper a bőrnek, a csomagolás kivitele miatt pedig a természetnek. Kerülhetne bele olyan natúr termék, mint deo, testvaj, fogpor, szilárd sampon, fürdőszappan, sminkek (alterrának széles a palettája). Olyan további márkákkal, mint alverde, Ilcsi, dr. Organic, Yamuna, Manna, Zelka, Zador, Yves Rocher stb. Szuper lenne, ezekből újakat kipróbálni, és egyre több mindennek megtalálni az alternatíváját!

    VálaszTörlés