BLOGKERESŐ

2021. május 6., csütörtök

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 10. Krémmánia Beauty Box

A legutóbbi unboxing videónk alatt rengetegen kértétek tőlünk, hogy legyen egy olyan boxunk is, ami az arcápolás köré épül, így hát megtöltöttünk nektek egyet olyan termékekkel, melyek a tudatos és a koreai bőrápolás jegyében lettek kiválasztva, és amik lefednek egy alap arcápolási rutint ;)


A box tartalma

Annabelle Minerals Mosható Sminklemosókorong (5 db / szett)
"Az Annabelle Minerals mosható sminklemosókorong szettjével nemcsak helyet és pénzt spórolhattok, hanem ami a legfontosabb, fenntartható, környezettudatos módon ápolhatjátok bőrötöket . Használhatjátok őket kedvenc sminklemosótokkal vagy egyszerűen meleg vízzel, illetve arcmaszk lemosására is alkalmasak. A puha korongok segítenek a smink hatékony és alapos lemosásában még akkor is, ha vízálló termékekről is van szó."
"Minden tisztességes bőrápolási rutin alapja a lemosás, ami nemcsak megtisztítja az arcunkat, hanem egyben elő is készíti a bőrt a többi lépéshez. Ezt az alacsony pH értékkel bíró arclemosót a Krémmánián is nagyon sokan szeretik, a vélemények szerint alaposan, mégis kíméletesen tisztítja a bőrt."
"Az esszenciákat leginkább egy hatóanyagokban gazdag szérum és tonik közti átmenetként lehet meghatározni, melyek könnyen felszívódnak, és azonnali, látványos eredményt biztosítanak. Ez az bőrszépítő hatású esszencia aktiválja és erősíti a bőrt, hogy az felfedje fiatalos, angyali ragyogását. Mélyen behatol a bőrbe, hogy megújítsa és kiegyensúlyozza, valamint a bőr természetes megújító képességét is aktiválja, hogy feltöltse és kisimítsa azt."
"A tudatos arcápolás egyik sarokköve a fényvédelem, ezért a mostani box-unkba beletettük a Krémmánia legnépszerűbb fényvédőjét is, mely magas fényvédő faktorral véd az UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen. A fényvédő segíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, és faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát tartalmaz."
"A Garnier a koreai ampullák erejét ötvözi ebben a hialuronsavat és görögdinnye-kivonatot tartalmazó, már öt perc alatt ható vadonatúj textilmaszkban. Ígéretei szerint használata után a bőr hidratált, feszes és a friss érzetű lesz."
Ilcsi ParadiC-Vit Pakolás (50 ml)
"Krémmánián eddig csupa 5 csillagos vélemény érkezett erre a magas paradicsom és a C-vitamin tartalmú pakolásra, mely nemcsak rugalmassá és üdévé varázsolja az arcbőrt, de gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó hatással is bír. A maszk mellé egy finom tapintású frottír mosdókesztyűt is tettünk a márkától, mellyel könnyedén és kíméletesen eltávolítható a pakolás."
"A box-ba került ez gyorsan ható szérum is, amelynek célja halványítani az öregségi foltokat és láthatóan kiegyenlíteni a bőr tónusát, folyamatos használat mellett pedig segít megelőzni az öregségi foltok és egyéb elszíneződések jövőbeni kialakulását. A tiszta C-vitaminnak egy olyan új generációs, stabilizált változata található benne, melynek molekulasúlya és viselkedése más származékokhoz képest közelebb áll a tiszta C-vitaminéhoz, ezért direktebben és gyorsabban hat."
"Tettünk két pár használatra elegendő mintát a dobozunkba a márka intenzíven hidratáló, magas hatóanyagtartalmú szérumából is, mely újjáéleszti a fáradt, fakó arcbőrt, segít csökkenteni a korral járó dehiratálódás látható jeleit valamint feltölti és kisimítja a bőrfelszínt. Gyengéd összetételének köszönhetően használható a szemkörnyéken is."
"Nagy népszerűségnek örvendenek Dél-Koreában az arcmaszkok, de azokon belül is az ún. fátyolmaszkok. Általában hetente kétszer használják őket, azonban ha száraznak, problémásabbnak érzik a bőrüket, akár heti többször is ezzel zárják a napi rutint. A box-ban található hidratáló esszenciával átitatott Joyful Time maszk nedvességet biztosít a bőrnek, így ellenállóbbá teszi azt."
"A márka újdonsága ez a kettős hatású bőrmegújító arcradír, mely AHA hámlasztóval és természetes gyöngyökkel segít eltávolítani a fakó arcbőr szennyeződéseit a láthatóan ragyogóbb és simább megjelenésért. Támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát, eltávolítja az elhalt hámsejteket és tisztítja a pórusokat."
Officina Hydra Concept Hyaluron Serum vagy Hyaluron Booster (50 ml)
"Szinte nincs olyan bőrtípus, ami ha időszakosan is, de ne küzdene vízhiánnyal, ezért került a box-unkba 1-1 hialuronsavas szérum és booster is. A hialuronsav egy olyan bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem, mely képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi."
Revox Just Niacinamide 10% (30 ml)
"A Krémmániás felhasználók körében ez volt az egyik legnépszerűbb szérum a tavalyi évben, több mint száz lelkes vélemény született róla az oldalon. A szérumban nagy százalékban megtalálható niacinamide segít minimalizálni a bőrhibák megjelenését, miközben egyensúlyban tartja a bőr faggyútermelését, megerősíti a bőr természetes védekezőképességét, valamint védi az iritációtól és a külső szennyező anyagoktól."
"Dél-Koreában nagyon divatosak a különféle tapaszok, ezért természetesen mi sem szerettük volna kihagyni a box-unkból őket. Ezek a damaszkuszi rózsa-, citrus- és aranykivonatot tartalmazó, szív alakú tapaszok hidratálják, nyugtatják a bőrt és az irritált területeket."


Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)


6 megjegyzés:

  1. Az első doboz óta sok sok dobozról lemaradtam. Végre megint sikerült lecsapnom egyre és nagyon klassz kis doboz. Én örülnék egy high-end box-nak (mégha többe is kerülne). De jó lenne probléma specifikus doboz is (pl anti-aging, akné ellenes stb). A magyar box is nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos erről a boxról lemaradtam.. Pedig nagyon jól sikerült! :)
    Én szívesen látnék hajápolással kapcsolatos boxot is! :)

    VálaszTörlés
  3. Tök jó lenne egy valódi koreai termékekből álló doboz, de a high-end box is jó ötlet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nagyon kevés a koreai márkát forgalmazó cég itthon, így egy teljes koreai boxot biztos nem fogunk tudni összeállítani egyelőre... :(

      Törlés
  4. Kétféle tematikus box is eszembe jutott:
    - elismert (és általatok is hitelesnek tartott) beauty-bloggerek által használt termékekkel teli doboz (akár úgy, hogy egyikőjük a tisztítási fázisra, a másik a hámlasztásra, a harmadik szemkörnyékápolásra ajánl terméket)
    - a mostanihoz hasonló arcápolási rutin de csak magyar termékekből összeállítva.

    VálaszTörlés
  5. Szuper kis box lett ismét, gratulálok hozzá! Rengeteg kedvencem került ki a mostani kiadásból(Kiehls szérumok, Esté Lauder essence,Ilcsi pakolás) ezeket már be is szereztem teljes kiszerelésben!
    Az egyik legjobban összeállított box volt szerintem, abszolút mindent ki tudtam próbálni, és nagyon elégedett voltam a termékek minőségével. Párat még ajándékba is sikerült odaadnom, mert hát annyi de annyi arcápoló termékem halmozódott mostanában fel, hogy kénytelen voltam szelektálni, aminek természetesen a barátnőim nagyon örültek.:)
    Én legközelebb is maradnék az arcápolás terén,szerintem ez az egyik legjobban kihasználható tematikus doboz.
    További sok sikert kívánok nektek kedves Évi, én biztosan hű vásárlótok leszek ezután is!

    VálaszTörlés