BLOGKERESŐ

2011. október 1., szombat

Hajhullás ellen.....

Többen is kértétek nem régen a mini-játékon, hogy írjunk hajhullás elleni csodaszerekről. Bár saját tapasztalattal nem szolgálhatok, összevadásztam Nektek a KrémMániáról az eddigi ide vágó tapasztalatokat. Szóval íme az 5 legnépszerűbb termék a hajhullás ellen:

A Bánfi termékek talán a legismertebbek, ha hajhullásról van szó. Bár mindenkinek persze nem válnak be, alapvetően nem rosszak a tapasztalatok. Az eredeti verziónál barátságosabb illatú Lady Bánfi hajszesz 3.5/5 pontot kapott eddig, és a többségnek bevált. A hajszesz hatására még rá lehet erősíteni elvileg samponnal és balzsammal is, bár a hajszeszről a legjobbak a vélemények. A sampon szárít, a balszam pedig csak egy átlagos balzsamnak tűnik.....
A Varga hajhullás elleni cseppeket dícséri a többség. 1-2 hónap alatt lehet tőle eredményt várni, serkenti a hajnövekedést, többen is írták, hogy sok babahajuk lett tőle. Nem szárít, akár minden nap is használható. Ha még nem próbáltad, akkor érdemes kísérletezni vele, bár az illata nem a legjobb.
Az Alpecin Koffeines samponja egy spéci hajhullás elleni sampon. Elvileg a koffein fokozza a hajhagymák vérellátását és erősiti az elgyengült hajhagymák működését. A sampon eddig négy emberből háromnak bevált, szóval bár nem olcsó, ha még semmit sem találtál, ami használ, ez is egy figyelemre méltó darab. Patikákban vásárolhatod meg.
A dr Wolff Plantur 39 Koffeines sampon az Alpecin női testvére. Bár más a design és a név is, valójában mindkét sampont ugyanaz gyártja. A Plantur samponról még csak egy vélemény van, de az abszolút pozitív. Szóval ha valakinek túl férfias az Alpecin, akkor keresse helyette ezt! A Planturnak a sampon mellett van még egy koffeines hajszesze is, amit naponta lehet alkalmazni és nem kell hajat mosni a használatakor. A Plantur sampon és hajszesz is gyógyszertárakban kapható.
Talán a legkevésbé ismeret a listában a Chuleevandevi A5-s gyógynövényes samponja, amiről kettő nagyon lelkes vélemény van eddig. A Chuleevandevi egy thai márka, aminek több samponja és hajtonikja is van a ritkuló, fakó, egészségtelen hajra, kopaszodó fejbőrre. Kapható a Herbaházakban vagy megrendelhető a neten is.

Te találtál már valamit, ami hatásos volt a hajhullás ellen???

3 megjegyzés:

  1. Offolok, de neked nincs formspringed? Ha nincs, nem akarsz? ^^

    VálaszTörlés
  2. Nincsen formspringem. Még... De ha kérdésed van, akkor itt is kérdezhetsz vagy emailben. :)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Nekem a búzafűtabletta vált be. A terhességem után fél évig hullott a hajam, és úgy tűnt nem is akar elmúlni, pedig mindent kipróbáltam. A búzafűtablettát teljesen más miatt kezdtem szedni, és egyszer csak azt vettem észre, hogy nemhogy nem hullik, hanem tele vagyok bébihajjal!
    Azóta is szedem folyamatosan, mára már a hátam közepéig ér, és viszonylag dús.

    VálaszTörlés