BLOGKERESŐ

2017. január 21., szombat

Újdonság teszt: IsaDora Eye Sculptor Bar

Az IsaDora idén tavasszal a matt look köré építette fel a limitált kiadását - a Cool Matte kollekció zászlóshajói nude árnyalatú folyékony rúzsok, egy hatalmas kiszerelésű dúsító szempillaspirál és egy matt szemhéjpúder paletta, melyekkel gyönyörű, elegáns sminkeket lehet kreálni, és melyek akár a hétköznapi sminkrutinba is csodálatosan beilleszthetőek, vagyis kifejezetten jól kihasználható darabokról van szó, amiért nálam mindig hatalmas pluszpont jár!



A kollekció egyik legszebb és legkiemelkedőbb darabja szerintem az Eye Sculptor Bar lett, róla hoztam most tesztet és persze képeket, hogyan működik élesben! 😊

Az IsaDora Eye Sculptor Bar egy 4 matt árnyalatot és egy gyöngyházfényű highlightert tartalmazó szemhéjpaletta. Az ára 6990 Ft, ezért 7,5 g-t kapunk.
"Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított szemsminkhez, 4 matt, egymással keverhető árnyalattal és egy gyöngyházfényű highlighterrel. Lágy, selymes textúra, bársonyos finis és tartós hatás."

A színek nagyon jól lettek összeválogatva, tetszik, hogy a legjobban fogyó (matt bőrszín) árnyalat uralja a palettát, a maradék 4 színből pedig gond nélkül lehet egy egyszerű nappali, de akár egy füstösebb esti sminket is kreálni. A padlizsános beütésű barna színért külön pluszpont jár, tetszik, hogy nem a barna árnyalatain zongoráztak végig, hanem csempésztek egy kis izgalmat is a palettába.

A festékek nagyon finom selymesek, az egyetlen hibájuk, hogy kissé porolnak, viszont gyönyörűen pigmentáltak az árnyalatok (főleg a matt finisűek), és minimális mennyiséget is szép egyenletesen, foltosodás nélkül lehet satírozni, építgetni. A színek egymással is hibátlanul vegyülnek, szinte láthatatlanul el lehet dolgozni a színek közti átmeneteket.

A színek tartóssága egyébként lenyűgöző, alappal reggeltől estig ugyanolyan állapotban maradnak, szóval hosszabb, rohangálósabb napokon is bátran lehet ezért a palettáért nyúlni.




Ajánlom? Igen, szépen összerakott, jól kihasználható paletta, hibátlan minőségű festékekkel! Nálam már most az év egyik kedvenc palettája! 💗

A terméket az IsaDorától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése