BLOGKERESŐ

2024. május 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2024 április

Nagy lépésekkel haladunk a nyár felé, előrerohanni azonban felesleges. Már csak azért sem, mert szuper kozmetikumok emelkedtek ki az áprilisi kínálatból. Érdemes megállni és megszemlélni őket, hátha köztük lesz az új kedvencetek is.

Arcápolás



2024. április 29., hétfő

Plexelésre fel! - Íme, a Krémmánia legjobb hajápolói sérült hajra

Ha a roncsolt, töredezett, szálkásodásra hajlamos haj ápolásáról van szó, szinte alapvetéssé lett, hogy valamilyen plex termékhez nyúlunk. Vagyis olyan hajápolóhoz, ami az Olaplex sikerén felbuzdulva jött létre, vagy maga is Olaplex, hogy a hajszálak belső szerkezetét, kötéseit javítva segítsen regenerálni a hajat. A Krémmánia adatbázisában is már jó pár márka termékét találjátok meg, amik közül most a legnépszerűbbeket mutatjuk be. Segítségükkel akár egy extra hosszú hajápolási rutin is összerakható.



2024. április 22., hétfő

[VIDEO] Arclemosás dióhéjban + KM legek

Egy alaprutin és igazából minden tisztességes arcápolási rutin első lépése és alapja a lemosás, hiszen nem csak megtisztítja az arcunkat és ezáltal elejét veszi például a bőrproblémák kialakulásának vagy épp a bőrbarrier sérülésének, hanem egyben elő is készíti a bőrt a többi lépéshez. 



2024. április 19., péntek

Az SPF50+ védelem az ajkaknak is jár!

Az ajkak fényvédelme legalább olyan fontos mint arcunk, testünk bármely más négyzetcentijének óvása, mégis, gyakori, hogy megfeledkezünk róla. Vagy ha kerül is rá egy kevés a reggeli fényvédőből, az bizony gyorsan lekopik. Ezért fontos, hogy olyan SPF fényvédelmet nyújtó ajakápolóval szerelkezzünk fel, melynek segítségével bármikor pótolni tudjuk a védelmet.



2024. április 12., péntek

Hatóanyagmustra: Cink-oxid

A cink-oxid az egyik legismertebb fényvédő összetevő, talán pont emiatt kering vele kapcsolatban egy csomó félreértelmezett információ. Hogy nem lenne hatékony, arról szó sincs, ám néhány dolgot érdemes tisztázni vele kapcsolatban.



2024. április 4., csütörtök

Havi kedvencek - 2024 március

Márciusban nemcsak izgalmas sminktermékek, de jóféle testápolók és szuper INCI-vel megáldott arcápolók is a havi legek közé kerültek. Ikonikus márkák és új kedvencek egyaránt meggyőzték a Krémmániásokat, mutatjuk a toplistás termékeket.

Arcápolás



2024. március 26., kedd

[VIDEO] 10 szuper újdonság - ❄️2024 tél ❄️

Végre beköszöntött a tavasz, de azért még egy videó erejéig kanyarodjunk vissza a télhez, egész pontosan a Krémmániások előző 3 havi kedvenceihez.