BLOGKERESŐ

2024. június 6., csütörtök

Havi kedvencek - 2024 május

Hellóóó nyár! - végre, leírhatjuk ezt a várva várt mondatot. Reméljük, mindenkinek csodásan fognak telni a legnapfényesebb hónapok és tobzódhatunk majd a kiváló kozmetikumokban. Hogy megleljük őket, persze továbbra is szükségünk van egymásra, a Krémmániás véleményekre, amik alapján könnyedén eldönthetjük, érdemes-e próbát tenni a kiszemelt darabbal. Az elmúlt hónapban is számos szépségtermék adatlapján sokasodtak meg az új hozzászólások, amik alapján összegyűjtöttük a havi legeket. Íme, május legnépszerűbb kozmetikumai, kategóriákra bontva. 

Arcápolás


Szuper értékelésekkel kezdett a Krémmánián a Pem Delian Perfector Pórusnormalizáló Arctisztító Gél, jelenleg is 4,88-as értékelésen áll. Köszönheti ezt annak, hogy ez a 2% BHA-t, niacinamidot és panthenolt is tartalmazó arctisztító a visszajelzések szerint nagyon hatásosan tisztítja a kombinált bőrt. Szárító hatás nélkül távolítja el a szennyeződéseket, segít a pórusok tisztításában, a pattik kezelésében.
Az Elyn's Lab Caffeine Eye Hack Szemkörnyékápoló Gél is 4,88-as értékeléssel zárta a hónapot. Számos Krémmániás írta le pozitív tapasztalatait a gélről, miszerint nagyon szépen hidratálja a bőrt, kellemes érzés a applikátora használat közben, láthatan csökkenti a szem alatti duzzadtságot és szebbé teszi a szemkörnyéket.
Sokatok fedezte fel örömmel a Vaseline Lip Therapy Rosy Tinted Ajakápolót, ami esetén elégedettek voltatok enyhe, természettel színével, hidratáló és ápoló hatásával, valamint azzal is, hogy nem járt ragacsos érzettel a viselése. Volt, akinek az illata egy kicsit túlzó volt, ám ha kipróbálnád, mit tud nyújtani a vazelin ajakápoló kiszerelésben, érdemes lehet egy próbát tenni vele.
4,69-es értékelésű a Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ / PA++++ fényvédő, ami visszajelzések alapján a nyár egyik kedvence lehet. Nanorészecskementes, illatmentes összetételű, könnyed állagú, gyorsan felszívódik és egyáltalán nem ragacsos érzetű. Sminkelni is lehet rá, nem kukacoskodik a bőrön és nem hagy fehér réteget. Kiszerelése is praktikus, ilyen véleményezések alapján pedig abszolút kipróbálásra érdemes.

Testápolás & illat



A bőrápolók közt a Mixa Ceramide Protect Védő Testápoló lett május kedvence, köszönhetően annak, hogy könnyed állaga ellenére a kimondottan száraz bőrt is láthatóan, érezhetően hidratálja, regenerálja. Nem lesz tőle ragacsos a bőr, illatmentes, volt, akinek még arcápolóként is bevált.
A The Body Shop Wild Pine Testvaj még a téli szezonban debütált, frissítő fenyő illatának és hatásának köszönhetően azonban továbbra is gyűjti az elégedett véleményeket adatlapján. Illata egyébként inkább unisex, zöld, így a férfiak körében is népszerű lehet. Ha felleljük még a téli kollekció valamely darabját, érdemes lesz lecsapni rá.
Új tűnik, jól sikerült a Dove Advanced Care Nourishing Silk Krémtusfürdő megújulása. Eddig is ott találtuk a márka termékeit a legnépszerűbb tusfürdők közt, a megújult típusok pedig egyből a figyelem középpontjába kerültek. A vélemények szerint szuper sűrű, krémes állaga van, szépen tisztít de egyáltalán nem szárítja a bőrt, kellemes illata pedig hosszan velünk marad. 
Május kedvenc illata a Guerlain Aqua Allegoria Florabloom Forte lett, ami egy idei újdonság. Virágos, különleges illat, nagyon nőies és igazán egyedi lett. A mangó, mandula és kókusz illatjegyeket is fellelhetjük benne. A vélemények alapján tartós, elegáns parfüm, érdemes kipróbálni,  miként bontakozik ki a mi bőrünkön a kompozíció. 

Hajápolás



A L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss Kiöblítendő Fényesítő Hajápoló egy kiöblítést igénylő hajápoló, használhatjuk a balzsamot követően vagy az helyett is. Érdemes legalább 5 percig a hajon hagyni. Eredményül nagyon puha, szépen fésülhető hajat kapunk, a vékonyszálú hajnak nagyon jót tesz, a visszajelzések alapján a fényét is javítja. Illata is kellemes, a termék könnyen eloszlatható a hajon.
A Balea Moonlight Flowers Szárazsampon egy limitált kiadású újdonság, ami a visszajelzések alapján hozza a márkától, és általában a szárazsamponoktól elvárt hatást, és illata is remek. Felfrissíti a hajat, nem lesz tőle fehér a haj, szépen belefésülhető, ki tudjuk vele tolni a hajmosást, ha szükséges.
A vélemények alapján a Balea Professional Plex Care 2in1 Hajmaszk sokatoknak puhábbá, hidratáltabbá, és könnyebben fésülhetővé tette a hajat. Ápoló hatása szembetűnő, mennyisége kiadós, ára is megfelelő. Illata nem mindenkinek jött be, hatása alapján azonban megéri tenni vele egy próbát.
A Revox B77 Just Hialuronsav 2% Hajra a száraz fejbőr és hajszálak ápolására szolgál. A vélemények alapján a fejbőr hidratálásában többeteknek is segített, enyhítette a viszketést, ápolta a hajas fejbőrt. A hajszálakat nem zsírosítja, nem nehezíti el még napi használat esetén sem, igaz, néhányatok számára a hajszálon alkalmazva nem hozott átütő eredményt a használata. 

Smink



A Clinique High Impact High-Fi™ Full Volume Szempillaspirál a vélemények alapján szépen hosszítja, dúsítja a pillákat, egyéseges hatást kelt és nem tapasztja össze őket. A lemosása is egyszerű, dörzsölés nélkül eltávolítható a pillákról. Kimondottan tetszett nektek a megjelenése is, fejét pedig praktikusnak találtátok.
A Guerlain Meteorites Setting & Finishing Pearls of Powder ötcsillagos értékelésen áll az oldalon, és ezt nem csak a káprázatosan szép kiszerelésének köszönheti, hanem a luxus érzetű hatásnak is, amit magunkra öltünk általa. Összetétele idén újult meg, az újdonságban egy kis púderpufnit is találunk - igaz, elfért, mert 25 helyett immár csak 20 grammnyit tartalmaz a dobozka. Négy árnyalat közül választhatunk, a rá érkezett véleményeket pedig szívből ajánljuk elolvasni, ahogy Tarzicia, SaltyDog vagy Terkabarka részletezte képességeit, annál jobban mi sem tudnánk ismertetni veletek.
A Catrice Soft Glam Filter Púder szuper értékeléseket kapott az elmúlt időszakban. Akik felfedezték, azt írták, tényleg olyan a hatása, mint egy szűrőé, tompítja a pórusok, foltok láthatóságát, nem képez száraz foltokat a bőrön, mattítja az alapozót pár órán, de nem lefojtja a bőrt, ugyanis nyújt egy szép ragyogást is mellé, nem túlzó módon. Felvitele ecsettel szerencsésebb lehet. Egyedül a kiszerelése bénácska, a műanyag tégely nem a legjobb minőségű, ár-érték arányban azonban a termék több mint csodás. 
A Sheglam Insta-Ready Púder Duo 4,88-as értékeléssel zárta májust, mint írtátok, tartósabbá teszi a sminket, kitölti a pórusokat, a tégelyben lévő mindkét típusú púder tökéletesen kihasználható. Kiszerelése praktikus és az árnyalatokkal is elégedettek voltatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése