BLOGKERESŐ

2019. február 1., péntek

Havi kedvencek - 2019 január

Túl vagyunk a hónapok hétfőjén, ami azt jelenti, hogy eljött a 2019-es év első havi kedvences posztjának az ideje :)

Arcápolás



A hónap arcápolási kedvence a Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Rich normál és száraz bőrre való hialuronos széruma lett. A múlt évben megjelent újdonságot eddig negyvenen véleményeztétek, ez alapján 4,68-as értékelésen áll, amit azzal vívott ki, hogy gyorsan beszívódott, látványosan hidratálta és puhává tette a bőrt, többen kiemeltétek, a téli hidegben jól teljesített kombinált arcbőrön is.
A Balea Sugar Scrub bőrradír szintén közönségkedvenc lett, így nem hagyhatjuk ki, bár meg kell jegyeznünk, egy cukorszemcsés bőrradír nem biztos, hogy a legjobb módja az arc hámlasztásának. Mindettől függetlenül a tasakos ápoló 4,23-as értékelésen áll, tapasztalataitok szerint tiszta érzetet ad, a benne található olajaktól pedig puha lesz a bőr (bár volt, akinél valóban kipirosodott a bőr a szemcsék dörzsis hatásáról). Az ára baráti, illata isteni és egy tasak két alkalomra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az eos Natural Pumpkin Spice Ajakbalzsam még 2017-es limitált kiadás volt, de úgy tűnik, meglévő darabja máig gyűjti rajongóit, ugyanis szintén a népszerű termékek közé került januárban (értékelése 4,18). Sütőtökös-fűszeres illata sokatokat levett a lábáról, igazi téli kedvenc és ami a fontos, ajakápolás terén is megfelelő lehet, bár száraz, kicserepesedett ajkakra kevés lehet az ereje. A Foreo Luna Play Plus szónikus arctisztítóról szinte csak jó véleménnyel voltatok, 4,91-es értékelése olyan tapasztalatokból áll össze, mint hogy hosszabb idő után sem kopik a színe vagy a tüskék minősége, nagyon jól tisztít, amit kevesebb pattiban, tisztább pórusokban is érzékeltetek, miközben a bőr finom puha is lesz használatától. Így hiába a rosszul elsült influenszeres kampány, úgy tűnik az arctisztító tényleg teszi a dolgát és nem csak egy szépen fotózható cukiság.


Testápolás & parfüm



Két tusfürdő is január kedvence lett, az egyik a Balea Enjoy The Little Things Tusfürdő, melynek sárgabarack és orchidea illata sokatokat elcsábított, alapban pedig szépen hozza a Baleás tusiktól megszokott és elvárt tisztító és ápoló képességeket, amit eddig 4,58-ra értékeltetek. Ár-érték arányban remek, így érdemes lehet akár vele is bővíteni tusfürdős repertoárunkat, ha még nem tettük meg. A Palmolive Gourmet Berry Delight Krémtusfürdő sűrű állagú és a bőrt finom puhává, hidratálttá varázsolja, miközben az illata is szuper erdei gyümölcsös - olyannyira jól teszi a dolgát, hogy értékelése 4,93-as, így mindenképp kipróbálásra érdemes termék. A Soliteint Glicerines Kézkrém Édes Mandulaolajjal egy korábbi kézkrém megújult változata, melyet az erősen igénybe vett, száraz, kirepedezett kézbőr számára fejlesztettek ki. Gyorsan beszívódik, jól hidratál és zsíros-olajos érzetet sem hagy maga után. Eddigi átlagos értékelése 4,6-os. A parfümök közül a Gucci Bloom Acqua Di Fiori EDT került a toplistára, a múlt évben megjelent illat virágos-zöldes kompozíció, többen is megjegyeztétek, hogy nem egy tucatillat és frissessége inkább tavaszi, mint téli parfümmé teszi. Az üvegcse is gyönyörű, sokatoknak akadt meg a szeme már rajta a parfümériákban. Illata nem tart estig, de ne feledjük, EDT, nem EDP.


Hajápolás



A hajápolók közül az Avon Advanced Techniques Hidratáló Hajszérum Kókusz- és Argánolajjal készítménye olyan tapasztalatok alapján gyűjtötte be kiváló, 4,85-ös értékelését, mint hogy nem hagy zsíros-olajos érzetet, mégis puhává, fényessé teszi a hajat. Elég egy kevéskét tenni belőle így sokáig kitart, illata kellemes, ár-érték arányban sok dicséret érkezett rá. Színötös értékelésű a Schauma Miss Fresh Szárazsampon, ami fehér réteg nélkül ígéri a haj gyors felfrissítését és a jelek szerint ígéretét be is tartja. Az instant hajmosás mellett ad egy kis plusz tartást is a hajnak, segítségével egy napot nyugodtan kitolhatjuk a hajmosást, ha szükség van rá. A Love Beauty and Planet Sampon Murumuru Vajjal & Rózsa Illattal egy tavalyi újdonság, ami gyorsan begyűjtötte az első pozitív véleményeket, jelenleg 4,67-es értékelésű. Festett hajra való, szilikonmentes készítmény, jól habzik, a haj puha és könnyen kifésülhető lesz tőle, az illata pedig nem csak csodás, de hosszan tartó is. A Schwarzkopf Gliss Kur Express Repair Oil Nutritive Hair Conditioner Spray nyolc hajápoló erejével dolgozik, a hajat ápolttá, puhává varázsolja, illata pedig nagyon kellemes, mem nehezíti el a hajat. Eddig kevés vélemény érkezett még rá, kíváncsian várjuk, még milyen tapasztalatokat fogtok megosztani vele kapcsolatban.


Smink



A karácsonyi kiadásként megjelent Essence Ho!Ho!Ho! Szemhéjfesték Paletta úgy tűnik, sokatok karácsonyfája alá (vagy bevásárlókosába) bekerült, az elmúlt hónapban ugyanis nagyon sok vélemény érkezett rá, ráadásul nem is akármilyenek. 32 vélemény után értékelése 4,97, ami több mint bravúros. A színek mutatósak, jól pigmentáltak és tartósak, amiket örömmel kombináltatok. Matt és csillámos árnyalatok egyaránt vannak benne, így ünnepi/alkalmi és hétköznapi sminkek készítése esetén is dicsértétek. A márka rajongói úgy tűnik, nem csalódtak, a gigaméretű, 35 színt tartalmazó Morphe The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette eddig 4,96-os értékelésen áll. Csillogó, szatén, fólia hatású és csillámos árnyalatot is tartalmaz, amelyek véleményeitek szerint jól eldolgozhatók, építhetők, satírozhatók, nem peregnek le, tartósak és jól kombinálhatók (bár ennyi színnél azért ez utóbbi semmiképp sem kihívás). Egy szóval tud mindent. A MakeUp Revolution Conceal and Define Folyékony Korrektor véleményeitek alapján jól fed, mégis könnyű érzet és pozitívumként emeltétek ki, hogy sokféle árnyalatban érhető el. A szemkörnyéken vegyes eredményeket ért el, volt aki arról számolt be, hogy nem ül bele a ráncocskákba, másnál aláhidratálás után is szárított és kiemelte azokat. Átlagos értékelése 3,98. A Maybelline Made For All Lipstick By Color Sensational ajakrúzs még ifjonc a Krémmánián, de értékelése eddig ötcsillagos. Intenzív színekben érhetők el, a piros árnyalatokat dicsértétek és a tartósságát is, továbbá, hogy nincs ragacsos érzet, kellemes viselni, krémes textúrájának köszönhetően pedig a felvitele is egyszerű.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése