BLOGKERESŐ

2020. június 5., péntek

Hello 8. Krémmánia Beauty Box!

Nagyon sokan érdeklődtetek az elmúlt hetekben arról, mikor jelenik meg végre a tavasszal elmaradt beauty box-unk, így örömmel újságolhatjuk, most már tényleg nagyon hamarosan! :) Ezúttal olyan téma köré építettük fel tartalmát, amit a legutóbbi videónkhoz érkezett kommentekben a legtöbben kértetek, ez pedig nem más, mint sokunk kedvence, a SMINK! ☺ 


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 10 olyan terméket válogattunk össze, melyekkel gyönyörű sminkeket készíthetsz magadnak. Mivel a tökéletes smink alapja a megfelelően előkészített bőr, ezért találni fogsz a dobozban néhány szuper arcápoló terméket is.

A 10 termékből 10 teljes méret, a márkák pedig ők lesznek:

  • Annabelle Minerals: A márka minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő terméke biztosan segítségedre lesz majd a sminkelés során.
  • Apivita: A természetes termékeket gyártó görög cégtől egy olyan arcápoló lapul a dobozban, mely segít simítani a finom ráncokat, valamint hidratálja, puhítja a bőrt és fokozza rugalmasságát.
  • Avon: Az Avon egyik idei újdonságát egy szupernőies árnyalatban rejt a mostani box. Nem csak a formája különleges, de a pigmentáltsága is kiemelkedő.
  • BIOLA: A magyar márka gyorsan felszívódó, különlegesen hatékonyan hidratáló és tonizáló terméke az ígéretei szerint támogatja a kisimultabb bőr elérését és természetesen smink alá is kiválóan alkalmas.
  • Essence: A KM egyik legnépszerűbb dekorkozmetikai márkája olyan termékkel készült nektek, ami már több megújuláson is átesett az évek során, de kivétel nélkül minden verziója nagyon népszerű volt a Krémmániások körében. Két különböző árnyalat valamelyike lehet most a tiétek.
  • Eveline: A márkától egy olyan dekorkozmetikum került a dobozba, ami szerintünk minden neszesszerben must have termék.
  • Helia-D: A tökéletes smink előtti egyik legfontosabb lépés a bőrünk hidratálása, erre pedig pont ideális a Helia-D terméke, ami ráadásul hónap kedvence is volt már az oldalon.
  • Yves Rocher: A smink eltávolításához is szeretnénk segítséget nyújtani, amiben ez a gyors és hatékony termék a Krémmániás vélemények szerint szuper.
  • Revolution Makeup: A Revolution Makeup igen népszerű a Krémmánia véleményezőinek körében, több termékük is TOP termékké nőtte már ki magát az oldalon, a box-ba most egyedülálló módon 10 féle termékükből került egy szuper darab.
  • L’Oreal: A L’Oreal szemre való sminkjeit is nagyon szoktátok szeretni az oldalon, ezért örömmel mesélhetjük, hogy ezek közül egy lapul a mostani dobozunkban.

A termékek összértéke 23 793 Ft lett, viszont az doboz ára csak 5 490 Ft (+postaköltség). 10 980 Ft-tól, vagy 2 doboz együttes vásárlása esetén a szállítási költség ingyenes.

A doboz június 12.-én (pénteken) 16:00-tól rendelhető a Skinsmarton. A hétvége során (június 12-14) rendelt dobozok kiszállítása szerdától-péntekig várható (június 17-19).




A zökkenőmentes kiszállítás érdekében folyamatosan válaszolni fognak Nektek a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen: hello@skinsmart.hu

Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

4 megjegyzés:

  1. És 16:00-kor a Skinsmart oldala összeomlott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dyna! Már múltkor is gond volt a szerverrel, mert valamiért nagyon megugrott az érdeklődés a boxok iránt. A legutóbbi érdeklődést figyelembe véve a Skinsmart még jobban kibővítette a szerverét, viszont a mostani kör még a legutóbbi dömpinget is többszörösen felülmúlta 😮 Senki nem sejtette, hogy ennyi vásárló lesz, szóval hiába készült rá a Skinsmart, ez sem volt elég. :( Őszintén sajnáljuk, ha lemaradtál róla illetve az egyéb vásárlással kellemetlenségeket.

      Törlés
  2. Tegnap 16 órától figyeltem idáig az oldalt, és a kezdetektől azt jelzi, hogy nem elérhető a box.
    Nagyon sajnálom, szerettem volna megrendelni, ez lett volna az első boxom.
    Nem tudom, mit lehetne csinálni esetleg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah, nagyon sajnálom, de tényleg :( Korábban soha nem akarták egyszerre ennyien a boxot, mint ezt most. Azt tudom javasolni, hogy írj a Skinsmartnak, mert szokott lenni sok olyan box, amit mégsem vesznek át és azokat meg lehet venni újból. Hátha így összejönne. Nagyon szorítok neked!

      Törlés