BLOGKERESŐ

2021. november 23., kedd

Sminkpaletták az ünnepekre

Az évvégi ünnepekhez igazítva a legtöbb márka gyönyörű sminkes újdonságokkal rukkol elő, melyek közül a leglátványosabbak kétségkívül a szemhéjpúder-paletták. Közülük gyűjtöttünk össze hatot, melyek segítségetekre lehetnek nemcsak az ünnepi smink elkészítésében, de azt követően is, a hétköznapokon is.


Az INGLOT Freedom System Partylicious Special 2.0 egy limitált kiadású, tíz színt tartalmazó paletta, amiben a fény hatására változó a színű, színjátszó árnyalatokat találunk. Magas pigmentáltság jellemzi a festékeket, melyekkel tusvonalat is húzhatunk. 

Catrice Advent Beauty Gift Shop Mini Szemhéjpúder Paletta a márka ünnepi sminkkollekciójának tagja, mely két színváltozatban érhető el. A Mini Dazzling Pink Collection és Iced Lilac Collection szemhéjpaletták közül mi most az előbbit mutatjuk be, amiben egymáshoz tökéletesen illeszkedő rózsaszín árnyalatokat találunk. A matt és a ragyogó árnyalatok természetes, hétköznapi és ünnepi sminkek elkészítésére is alkalmasak.

A Max Factor Masterpiece Nude Szemhéjfesték Paletta négy új színvariációban jelent meg, közülük most a Cherry Nudes névre kereszteltet emeljük ki, melynek színei az arany és fénylő barna skálán mozognak, kiegészítve egy metálos finisű, mályvás-bronzos színnel, amivel változatos módon dobhatjuk fel fénylő, nude sminkünket.

A Revolution Reloaded Sunset Sky Paletta és Ecset Szett - mint a nevéből is kiderül -, egy sminkecseteket is tartalmazó ünnepi kiadás. A paletta 15 színt tartalmaz, a nude árnyalatok közé remekül illesztették be a különböző mályvás, rózsaszínes árnyalatokat és némi terrakottás színt, amelyekről valóban a naplemente izzó ragyogása juthat eszünkbe. 

A Giorgio Armani Eccentrico Palette Limitált Kiadás annyira gyönyörű, 3D-s felületet kapott, hogy szinte vétek hozzáérni sminkecsettel. A színek azonban megérdemlik, hogy használják őket. Multifunkciós palettáról van szó, mely használható szemhéjpúderként, pirosítóként, bronzosítóként vagy highlighterként is. A palettában kétféle textúra keveredik, melyek felfedik minden árnyalat gazdagságát.

A MAC Size Of The Prize Eyeshadow x 25 szemhéjpúder-paletta egy limitált kiadású karácsonyi újdonság, ami matt és különböző intenzitású csillogó felületeket is tartalmaz. Nyolc órán át tartó formulát, intenzív, jól pigmentált színeket ígér a márka, melyek nedvesen vagy szárazon is használhatók.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése