BLOGKERESŐ

2023. február 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2023 január

Hosszú volt a január, hiába, kellett idő, hogy beindítsuk az évet. Eseménytelenül azonban nem telt el, mutatjuk, mely kozmetikumok iránt volt nagy a lelkesedés 2023 kezdetén.

Arcápolás


Múlt év végén jelent meg a Geek & Gorgeous 101 Hydration Station arckrém, mely könnyed, géles állagával elsősorban a kombinált és zsíros bőrűek számára kedvez. Úgy találtátok, szépen hidratál és nyugtat, tényleg könnyed és szépen felszívódik, ráadásul árban is baráti. Mindent tud, amit egy jó alapkrémtől elvárhatunk.
Az Elyn's Lab Pigment C-Control 10% Sap C-Vitamin-Származék Szérum Peptidekkel egy jó kis alternatíva antioxidáns szérumra, melybe egy kis peptid is szorult. Volt, akinél segítette a pattis bőr kezelését, más pedig általában, mint C-vitaminos szérumot méltatta. Kényelmes fényvédő alá is, állaga megfelelő, szépen felszívódik.
A Beauty of Joseon Ginseng Essence Water eddig ötcsillagosan menetel, jól eső érzés a bőrnek, szépen hozzájárul a hidratáltságához. Könnyed, gyorsan és maradéktalanul felszívódó, reggeli és esti rutinba is passzol, csinos INCI-vel.
A PomPom Retinal Sejtmegújító Szérum hasonlóan kiváló értékelésekkel büszkélkedhet, 0,05%-os koncentrációban tartalmaz retinalt. Szép az összetevőlistája, kellemes az állaga, és többféle bőrprobléma esetén is segített a bőrkép javításában. Összességében kipróbálásra érdemes alternatíva a téma más termékeire.

Testápolás & illat


Az Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum - Édes Vörösáfonya még a karácsonyi kollekció része volt, és úgy tűnik, népszerűsége mostanáig kitartott. Nagyon szerettétek az illatát, állagát, hogy icipici mennyiség is elég belől (hisz koncentrátum), és azt is, hogy nem szárította a bőrt.
A Garnier Body Superfood Kakaóvaj-Ceramid Testápoló ötcsillagos értékelésekkel nyitott nálunk, kedvelitek az illatát, állagát, azt, hogy a kifejezetten száraz bőrt is hidratálja, ráadásul a felszívódása is rendben van. Kiadós mennyiség, és árban is kedvezőnek találtátok.
Az Oriflame Essense&Co. Folyékony Szappan és Tusfürdő Egyben Szilvával és Mirhával levett titeket illatával a lábatokról, ráadásul flakonja kifejezetten mutatós a csap szélén. Finom édeskés, télies illata van, és a színét is nagyon jól eltalálták.
A Bugatti Bella Donna EdP épp csak felkerült a Krémmániára, máris rajongótábora alakult. Fiatalos, virágos-gyümölcsös illat, amiről úgy találtátok, igazi négyévszakos parfüm. Tartóssága erős közepes, szépen bírja, nem tolakodó.

Smink


A L'Oreal Paris True Match The One Folyékony Korrektor furcsa módon még kevés értékelést kapott nálunk, ám azok annál pozitívabbak. Azt írtátok róla, megfelelő a fedése, elég egy picit felvinni és már látványos az eredmény. Eldolgozni könnyű, amit textúrája is segít, és úgy találtátok, a ráncokba sem ül bele.
A Catrice Better Than Fake Lips Volume Gloss valóban dúsít, bár picit csíp is hozzá, a színei szépek, mint ahogy a finishe is. Baráti áron van, ám negatívuma néhányotok szerint az illata, és hogy picit ragacsos.
A Maybelline Lash Sensational Sky High Cosmic Black szempillaspirál esetén dicsértétek fekete színét, hogy szétválasztja a pillákat és kellően tartós is. Szilikon keféjét meg kell tanulni használni, ám kedvelői szerint érdemes. Íveltebbé, hosszabbá teszi a pillákat, könyű lemosni.
A Catrice Volume & Lift Brow Mascara Waterproof szemöldökformázó esetén kedveltétek a kefe formáját és méretét, azt, hogy nem visz fel egyszerre túl sok festéket, így szépen lehet vele dolgozni. A szálakat rögzíti is, ha pedig némi kitöltésre is szükségünk van, egy sminkecsettel gyorsan tudunk felvinni a színéből egy keveset.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése