BLOGKERESŐ

2011. február 6., vasárnap

Lépj be Facebook accountoddal a KrémMániára!

Mostantól a KrémMániára Facebook accountal is be lehet lépni! Mindenkit nagyon bíztatok rá, hogy használja a Facebook belépés opciót, mert egyetlen gombnyomás, és így nem kell még egy új felhasználói név-jelszó párost megjegyezni, tényleg szuper kényelmes! A kis Facebook (és Google) belépés gombot megtaláljátok minden oldalon a jobb felső sarokban, vagy pedig nagy méretben a belépés oldalon is. Akár a Facebook, akár a Google belépést választod, egyetlen gombnyomással be tudsz jelentkezni!


Ha még sose léptél be a KrémMániára, akkor első alkalommal létre kell hoznod a KrémMánia profilod. Itt megadhatod, hogy mi legyen a mindenki számára látható felhasználó neved a KrémMánián és még néhány alap adatot a bőrödről.

Ha már korábban beléptél a KrémMániára és a KrémMánián és a Facebookon megadott email címed megegyezik, akkor a rendszer autómatikusan fel fog ismerni. Miután beléptél a jobb felső sarokban ott fogod látni a KrémMánia felhasználói neved, ahogy eddig is! :) Ha a KrémMánián és a Facebookon nem ugyan azt az email címet adtad meg, de van már KrémMánia profilod, akkor a KrémMánia profil létrehozása oldalon kattints arra linkre, hogy van már profilod. Az új oldalon lépj be a KrémMániára azzal a módszerrel, amivel szoktál (hagyományos felhasználói név-jelszó vagy Google belépés), és a régi belépési módot és a Facebook belépést hozzá kapcsolja a rendszer a KrémMánia profilodhoz, és ezentúl bármelyiket használhatod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése